Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

CAP DE SETMANA A LOURDES

CAP DE SETMANA A LOURDES

per persona

22 i 23 de Setembre del 2018

INCLOU:

– Hotel de 4**** sup
– Habitacions amb bany o dutxa
– Pensió completa
– Aigua i vi als menjars
– Autocar de luxe
– Guia Acompanyant
– Assegurança de viatge
NO INCLOU:
– Entrades a museus i monuments
– Guies locals i extres a l’hotel
– Tot allò no especificat en l’apartat INCLOU

NOTA: L’agència es reserva el dret d’ alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.Preu subjecte a possibles fluctuacions per augment del carburant, txes, impostos, etc.

1

TERMINAL -TÚNEL DE VIELHA - LOURDES

Sortida de les nostres terminals a primeres hores del matí en direcció a Lleida , Pont de Suert, passarem pel Tunel de Vielha , i travessant la Vall d´Aran arribarem el país veí França . Continuació del viatge per Tarbes, fins arribar a Lourdes. Acomodació a l’hotel i dinar. Tarda lliure per a poder visitar aquest important centre de peregrinació mundial dedicat al culte de la Verge. Sopar i allotjament. A la nit es podrà assistir a la processó de les torxes.
2

LOURDES - VIELHA - TERMINAL

Esmorzar a l'hotel. Matí a disposició per a poder visitar la ciutat: Le Cachot, Casa Bernardette, Moulin de Bly, Museu dels Miracles,etc. O assistir a la Missa Internacional. Dinar a l'hotel. En acabar, a l'hora indicada emprendrem viatge en direcció a Montrejeau, Les, Vielha, Lleida.. fins arribar a les nostres terminals.

Ubicació

s