Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

LA GARROTXA A VISTA D’OCELL

LA GARROTXA A VISTA D’OCELL

319€ per persona

29 i 30 de Setembre del 2018

INCLOU:

– Autocar última línea

– Guia acompanyant

– Pensió completa amb Vi i aigua en els àpats

– Hotel 3***

– Vol en globus (sotmès a condicions meteorològiques favorables)

– Assegurança bàsica de viatge

NO INCLOU:Extres a l’hotel –  altres transports – Tot allò no especificat a l’ apartat INCLOU.

 

NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre del recorregut del itinerari anterior.
Al fer la reserva del viatge es cobrarà el 25%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat dues setmanes abans de la sortida. En cas contrari s’annul.larà la reserva.

Preus subjesctes a possibles variacions per increment de carburant, taxes, impostos, …..

1

DIA 29. TERMINALS – VIC – OLOT

Sortida a primeres hores del matí en direcció a la comarca d’Osona. Arribarem a la seva capital, Vic, on disposarem de temps lliure per aquesta emblemàtica població que avui celebra el seu mercat setmanal. Per tan podrem gaudir del seu ambient tan especial i animat, o si ho desitgeu, gaudir tot passejant del seu centre històric. Dinar en un restaurant proper. Continuació pel Túnel de Bracons fins arribar a la comarca de la Garrotxa. A la seva capital, Olot és on tenim l’hotel. Acomodació i tarda lliure per visitar el centre de la capital de la Garrotxa. Sopar i allotjament al hotel.
2

DIA 30. OLOT – VOL EN GLOBUS –­­­­­ TERMINALS

Sortida ben d’hora al matí de l’hotel per accedir a l’indret des d’on s’enlairaran els globus que ens portaran a sobrevolar aquest espectacular paratge, concretament part del Parc Natural de la zona volcànica i Fageda, una de les zones volcàniques més interessants d’Europa. Volar en globus és una manera diferent de viatjar, ideal pels amants de la natura i pels qui busquen noves sensacions. Disfrutarem de les vistes aèries que ens proporciona aquest mitjà a més d’una experiència inoblidable. Durant el vol brindarem amb cava rosat, que simbolitza el color de la terra volcànica i degustarem coca de llardons. És un bon moment per fer fotografies aèries, un record per a tota la vida. Acabat el recorregut aterrarem a la base i serà allà on farem un esmorzar com cal: pa de pagès amb embotit i fesols de Santa Pau amb botifarra. En acabat l’esmorzar ens dirigirem a la comarca del Pla de l´Estany fins arribar a la seva capital Banyoles, on tindra lloc el dinar. A la tarda retorn a les nostres terminals.

Ubicació

s