Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

PRAGA I LA REPÚBLICA TXECA

PRAGA I LA REPÚBLICA TXECA

per persona

Del 23 al 28 de Setembre del 2018

INCLOU:

– Trasllats de les nostres terminals a l’aeroport anada i tornada
– Vol anada i tornada des de Barcelona
-Guia acompanyant de l’agència
-Totes les visites especificades a l’itinerari amb en trades a : Funicular Petrin, Catedral de Sant Vitus, Església de Loreto, Carreró d’or, Castell de Hluboka, Funicular a Karlovy Vary
-Guies locals
-Pensió completa (del sopar del primer dia al dinar de l’últim)
-Hotel 4* (Hotel Clarion Congress Praga o similar)
-Assegurança bàsica de viatge
-Taxes d’aeroport ( a reconfirmar en el moment de l’emissió)

NO INCLOU:
– Extres a l’hotel
– Begudes
– Visites o entrades no especificades a l’itinerari
– Tot allò no especificat en l’apartat INCLOU.

 

NOTA: L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. Preu subjecte a mínim de grup. Condicions segons contracte.
Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’ import total. La resta haurà d’ésser liquidada 3 setmanes abans de la sortida.

Aquest preu està subjecte a possibles variacions degut a l’augment de carburant, fluctuació de divises, increment d’impostos o taxes…

1

DIA 23. TERMINALS – BARCELONA – PRAGA

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona El Prat. Tràmits de facturació i embarcament en el vol en direcció a Praga. Arribada, sopar en restaurant i visita il·luminada de la ciutat. Trasllat a l’hotel, acomodació i allotjament.
2

DIA 24. PRAGA: CENTRE HISTÒRIC, BARRI JUEU I MALA STRANA

Esmorzar. Visita guiada pel casc antic de Praga, on veurem la Torre de la Pòlvora, la Casa Municipal, la famosa Plaça Wenceslao i la Plaça de la Ciutat Vella, el Rellotge de la Torre de l’Ajuntament i l’Església de sant Nicolau. Temps lliure i dinar. A la tarda ens traslladarem al Barri Jueu i creuerem Riu Moldava pel magnífic Pont de Carles. Acabarem la nostra visita al Barri de Mala Strana, un dels districtes més antics de Praga i pujarem en funicular a la muntanya Petrin per gaudir de les millors vistes de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.
3

DIA 25. PRAGA: BARRI DEL CASTELL I CASTELL DE KONOPISTE

Esmorzar a l’hotel i trasllat fins al barri del Castell, on visitarem l’Església de Loreto amb la seva extraordinària col·lecció d’objectes de culte. Seguirem pel Palau del President de la República i visitarem la Catedral de Sant Guiu (Vitus), meravellós exemple d’art gòtic. Entrarem al famós Carreró d’ Or, on va viure Franz Kafka i de baixada gaudirem d’unes precioses vistes de la ciutat. Dinar. A la tarda temps lliure en el centre de la ciutat per passejar, compres, visitar algun museu, etc. Sopar a l’hotel. Després de sopar proposarem opcionalment un fantàstic espectacle de Teatre Negre. Allotjament.
4

DIA 26. PRAGA – LA SUÏSSA SAXONA I DRESDEN - PRAGA

Esmorzar i sortida en direcció a la Suïssa saxona, un sorprenent racó de la Vall de l’Elba amb una bellesa natural impressionat. Visita, temps lliure i dinar. A la tarda seguirem fins a Dresden. Visita d’aquesta ciutat que va patir cruels bombardeigs a les acaballes de la II Guerra Mundial. Admirarem una ciutat perfectament reconstruïda que ens impactarà per la bellesa dels seus edificis. Temps lliure. Retorn a Praga. Sopar i allotjament a l’hotel.
5

DIA 27. PRAGA – CASTELL DE HLUBOKA – CESKY KRUMLOV – PRAGA

Esmorzar i sortida per fer una excursió per la Bohèmia del Sud. Primer visitarem el fabulós Castell de Hluboka, d’estil Tudor, on podrem admirar el treball excepcional dels ebenistes. Dinar. A la tarda ens aproparem a Cesky Krumlov, preciós poble bohemi medieval construit entorn a un bucle del riu Moldava i inclòs en el Patrimoni Mundial. Acabada la visita, retorn a Praga, sopar i allotjament.
6

DIA 28. PRAGA – KARLOVY VARY – BARCELONA - TERMINALS

Esmorzar i sortida en direcció Karlovy Vary, una ciutat balneària que ens seduirà amb la bellesa dels seus edificis. Pujada en funicular fins a un mirador des del que tindrem una meravellosa vista de la ciutat i els seus voltants. Visita, temps lliure i dinar. A la tarda seguirem fins a Marianske Lazne, ciutat balneària farcida de parcs i cases nobles i edificis de la Belle Epoque. Podrem assistir a un espectacle d’aigua i música. Temps lliure fins a l’hora de tornar cap a Praga i traslladar-nos a l’aeroport per emprendre el vol de tornada a Barcelona. Arribats a El Prat, trobarem el nostre autocar que ens traslladarà a les nostres terminals.

Ubicació

s