Image Alt

ALBANIA I MACEDONIA

ALBANIA I MACEDONIA

per person

Viatge en Grup amb pensió completa, visites incloses i guia acompanyant

9 dies – del 9 al 17 de maig 2020

Inclou:
– Trasllat privat des de les nostres terminals a l’aeroport  i viceversa
– Bitllet d’avió Barcelona/Roma/Tirana/Roma/Barcelona
– Trasllat aeroport/hotel/aeroport
– Guia acompanyant
– 8 nits en hotels seleccionats o similars
– 8 esmorzars, 8 dinars i 8 sopars amb aigua inclosa
– Excursions i visites descrites a  l’itinerari
– Taxes aèries ( a confirmar en el moment d’emetre bitllets)
– Propines a xofer i guia
– Assegurança  bàsica de viatge
 No inclou:
– Extres a l’hotel, maleters
– Entrades opcionals o de lliure elecció
– Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.
Nota:
– L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
– El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat dues setmanes abans de la sortida.
– Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’import total.
– Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’augment de carburant, fluctuació de divises, increment d’impostos…
– Preus subjectes a mínim de grup. En cas de no arribar al mínim, el preu pot ser revisat.

 

9 dies
 • Destinació
 • Departure Time
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  PREU PERSONA HAB. DOBLE de 20 a 24 passatgers: 1.905 € / PREU PERSONA HAB. DOBLE de 15 a 19 passatgers: 2.030 € / SUPLEMENT D’HAB. INDIVIDUAL: 230 € / ASSEGURANÇA OPCIONAL CANCEL.LACIÓ: 45 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Pensió completa
  Visites
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
  Vols
1

DIA 9.- TERMINALS – AEROPORT BARCELONA - TIRANA

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona, El Prat. Trobada amb el nostre guia. Tràmits a l’aeroport i embarcament en el vol destinació a Tirana, via Roma. Arribada i visita panoràmica de la capital d’Albània amb les seves atraccions històriques com el centre de la ciutat, l’estàtua de Scanderbeg, la Mesquita Et’hembey, l’Òpera, la Torre del Rellotge, el Museu nacional d’Història i el ministeris d’influència italiana. Visita del santuari de l’ordre mística dels Bektashi, corrent sufí del s. XIII. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 10.- TIRANA – KRUJA - BERAT

Esmorzar i sortida fins a Kruja, població medieval al peu d’una muntanya. Visita de l’antic basar Otomà i del Museu Scanderbeg, situat dins la fortalesa de Kruja.  Continuació fins a Berat, la ciutat de les “Mil Finestres”. Dinar en restaurant i tast de vins. Seguidament visitarem la ciutat i la seva immensa ciutadella, avui dia encara habitada, que alberga nombroses esglésies ortodoxes i el Museu Onufri, amb icones del S. XVI. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 11.- BERAT – MONESTIR D’ARDENICA – VLORA – SARANDA

Esmorzar i sortida fins al Monestir d’Ardenica, construït al s. XIII sobre les ruïnes d’un antic temple pagà dedicat a la deesa Artemisa. Seguirem fins a Vlora, ciutat portuària on va ser proclamada la independència d’Albània el 1912 per i’Imperi Otomà. Parada a la Badia de Palerm, on visitarem una fortalesa otomana construïda pel famós Ali Pacha. Dinar. Continuarem fins a Saranda. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
4

DIA 12.- SARANDA – BUTRINTO – GJIROKASTER

Esmorzar i sortida fins a Butrinto, recinte arqueològic Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de l’antiga ciutat greco-romana habitada fins finals de l’edat mitjana. Dinar i continuació fins a Gjirokaster, patrimoni mundial de la UNESCO, que ha conservat de forma admirable la seva arquitectura d’influència turca. Arribada a Gjirokaster, patrimoni mundial per la Unesco. Visitarem la ciutadella d’origen medieval i reconstruïda en el període otomà. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 13.- GJIROKASTER – PERMET - KORÇA

Esmorzar i visita a peu de Gjirokaster, en que podrem visitar per dins alguna de les seves cases otomanes en forma de torre edificades en els segles XVIII i XIX. Seguirem fins a Korça, important centre cultural del sud-est del país. Visita del Museu Nacional d’Art Medieval on tenen alguns dels millors treballs d’iconografia d’Europa. Coneixerem la seva immensa catedral ortodoxa i antic basar otomà, que en el S. XIX comptava amb més de 1000 botigues. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
6

DIA 14.- KORÇA – BITOLA – HERACLEA LYNKESTIS – OHRID

Esmorzar i sortida fins a la República de Macedònia. Tràmits de duana i viatge fins a Bitola, ciutat amb influència Otomana prop de la frontera amb Grècia. Arribada i visita a peu de la ciutat dels cònsols, passejant pel seu famós carrer Shirok Sokak, amb cases elegants on se situen els edificis més emblemàtics com al Torre del Rellotge, les mesquites i el basar otomà. Dinar en el restaurant GRNE, un dels més coneguts de la ciutat. A la tarda anirem fins al recinte arqueològic de Heraclea Lynkestis, fundat per Filipo II, pare d’Alexandre Magne, que conserva les termes, el teatre i una sèrie de basíliques amb interessants mosaics de l’època romana. Seguirem fins a Ohrid, a la riba d’un preciós llac, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 15.- OHRID – MONESTIR DE SAN NAUM – OHRID

Esmorzar i visita de la ciutat amb l’Antic Teatre Romà, la primera universitat eslava Plaosnik, l’església de Santa Sofia, entre altres. Passeig en vaixell per les aigües cristal·lines del llac Ohrid. Dinar. A la tarda visita del Monestir San Naum, de religió ortodoxa, situat en un preciós paratge en mig d’una deu natural que conserva pintures i talles de fusta. Retorn a Ohrid, sopar i allotjament a l’hotel.
8

DIA 16.- OHRID – ELBASAN – TIRANA

Esmorzar a l’hotel. Creuarem de nou la frontera amb Albània i ens dirigirem a Elbassan, on podrem conèixer la seva ciutadella otomana, construïda al S.XV. Seguidament ens dirigirem a Tirana. Dinar en ruta. A la tarda visita de Bunkart, el megabunker de 5 pisos construït durant el règim del dictador albanès Enver Hoxha per allotjar la élite comunista en cas d’una invasió. Seguirem amb la pujada en telecabines al mont Dajti, parc nacional considerat com el balcó de Tirana que ens oferirà unes magnífiques vistes de la ciutat i tota Albània Central.  Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
9

DIA 17.- TIRANA – AEROPORT BARCELONA – TERMINALS

Esmorzar a l’hotel. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona, via Roma. Arribada, recollida de maletes i retorn en autocar a les nostres terminals.

Ubicació

s