Image Alt

ALBÀNIA

ALBÀNIA

per person

8 dies – del 3 al 10 de Maig del 2023

Guia acompanyant, Pensió Completa i Visites incloses

INCLOU:
– Bitllet d’avió Barcelona/Tirana/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries 86 € i una maleta per persona incloses.
– Autocar gran confort, per els recorreguts.
– Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
– Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
– Totes les visites que es detallen a l’itinerari.
– Pensió completa, des de el sopar del primer dia fins el desdejuni de l’últim.i 1 beguda inclosa
– Allotjament a Hotels de 4****, habitacions dobles tipus estàndard. Taxes hoteleres.
– Assegurança de viatge
NO INCLOU:
– Extres personals a l’hotel
– Maleters
– Propines i tot allò no especificat a l’apartat inclou
NOTA:
L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat dues setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’ import total. Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’augment de carburant, fluctuació de divises, increment d’impostos…
8 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Preu per persona en habitació doble (amb 25 participants)= € | Preu per persona en habitació doble (amb 20 participants)= € | Preu per persona en habitació doble (amb 15 participants)= € | Suplement habitació individual: € | Assegurança opcional de cancel·lació: €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotels 4*
  Pensió completa
  Visites
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
  Vols
1

TERMINALS – AEROPORT BARCELONA - TIRANA

Sortida de les nostres terminals cap a l’aeroport. Embarcarem en direcció a Albània. A l’arribada a l’aeroport de Tirana i trasllat fins a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel de Tirana.
2

TIRANA – KRUJË - SHKODRA

Després de l’esmorzar a l’hotel, sortirem en direcció Krujë, al nord-est de Tirana. Va ser la primera capital del “País de les àguiles”, que és com es coneix popularment Albània.
Krujë, població penjada duna escarpada vessant que domina les muntanyes, la plana i el mar. Al castell hi ha una bonica tekke bektashi (santuaris d'inspiració sufí) i un museu etnogràfic.
Visitarem l'antic basar, un dels millors basars d'Albània.
Després de dinar continuarem fins a Shkodër, la capital cultural d'Albània i la més europea de les ciutats de país. També és el centre catòlic d'Albània. Es creu que es va fundar al voltant del segle IV a. C.
Visitarem el Castell de Rozafa reconstruït durant la dominació veneciana al segle XIV. Des del seu interior es té una vista panoràmica que abasta fins al mar, amb el gran llac, la confluència dels rius Buna, Drin i Kiri i la plana de Shkodra.
Sopar i Allotjament.
3

SHKODRA - THETH (ALPS ALBANESOS) - SHKODRA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al parc natural de Theth. La veritable essència del poble albanès resideix a la muntanya.
A les escarpades i inaccessibles valls del nord-est del país va ser on es va forjar l'esperit albanès i on s'ha mantingut durant segles la seva identitat. Hi trobarem impressionants paisatges i puríssimes aigües a les cascades.
Aquí aprendrem sobre la llei de l'honor (Kanuni), una antiga tradició de la cultura albanesa del nord que es manté  viva fins avui en dia. Visitarem la torre d'aïllament.
Dinar en ruta.
A la tarda tornarem al, nostre hotel, sopar i allotjament.
4

SHKODRA - BERAT

Després de l’esmorzar deixarem Theth i ens anirem cap a Berat, una de les ciutats més antigues d'Albània, amb cases blanques i parets que envolten tot el pujol. Aquesta ciutat, que va ser ciutat fronterera de l'Imperi Bizantí, avui patrimoni de la UNESCO, està classificada com un dels llocs més bells d'Europa per visitar.
Amb tres barris antics -Mangalem, Gorica i Kalaja- i moltes mesquites i esglésies, la ciutat de les mil finestres té 2.400 anys d'història i és excepcional en el sentit literal de la paraula. Situada a cavall del riu Osum, a les seves cases otomanes de parets blanques s'oculten llocs de culte (islàmics, cristians, bektashíes) i un esplèndid Museu Etnogràfic.
Al capdamunt s'alça la gran ciutadella, encara habitada i amb una església al centre on s'exposa la col·lecció d'icones del mestre Oufri (segle XVI), de visita obligada.
Dinar, Sopar i Allotjament a Berat.
5

BERAT- GJIROKASTRA

Esmorzar a l'hotel i continuació del nostre viatge fins a Gjirokastra, un lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 2005, amb més de 350 cases de pedra construïes al voltant del seu castell.
Visitarem el Centre Històric amb el mercat i els paviments típics de pedra. El magnífic castell, el més gran del país i les característiques cases de la fortalesa de Skendulaj, fetes amb pedra i fusta.
Dinar, sopar i allotjament a Gjirokatra.
6

GJIROKASTRA – BUTRINTO - VLORË

Després de l’esmorzar, anirem cap Butrinto , ciutat declarada Patrimoni Humanitat, ens mostra el seu passat des de vull segles a.c. Un dels llocs més visitats del país.
Dinaren ruta i continuació cap a Vlorë, una ciutat costera, on es divideixen  els mars Adriàtic i Jònic. A causa de la seva posició geogràfica sempre ha estat un  important port mediterrani des de l'antiguitat. Vlorë és la ciutat més gran del sud d'Albània.
Temps lliure, sopar i allotjament.
7

VLORË - TIRANA

Després l’esmorzar deixarem Vlorë per dirigirir-nos a Tirana, la capital del país, on visitarem les principals atraccions.
Trobarem una barreja d'arquitectura otomana, italiana i soviètica, els blocs del segle XX i una plaça plena d’edificis històrics, des de la mesquita de Ethem Bey, una de les més belles d'Albània, als edificis dels bancs els i ministeris d'època feixista (anys 30).
Visitarem el BunkArt el túnel secret del dictador Enver Hoxha.
Temps lliure per gaudir de la capital albanesa. Dinar, sopar i Allotjament.
8

TIRANA – AEROPORT BARCELONA – TERMINALS

Esmorzar a l’hotel. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona. Arribada, recollida de maletes i retorn en autocar a les nostres terminals.

Ubicació

Albània: Tirana, Krujë, Shkodra, Theth, Berat, Gjirokastra, Butrinto, Vlorë

s