Image Alt

ANTIGA ALEMANYA DE L’EST

ANTIGA ALEMANYA DE L’EST

per person

8 dies – del 8 al 15 d’Agost

Ruta de Bach, Luter i les Bruixes de Harz

INCLOU:
– Hotels 3*/ 4*
– Bitllet d’avió BCN-BERLIN-BCN, inclou taxes aeroportuàries 86 € , 1 maleta facturada i seient assignat
– Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona
– Autocar gran confort per realitzar tot el recorregut
– 7 nits d’estada en hotels de categoria 3*** Superior/ 4**** situats dins de la ciutat de Dresden i Berlin i la resta en les poblacions indicades o en la seva regió. Taxes hoteleres incloses.
– Pensió completa des de l’esmorzar del primer dia fins a l’esmorzar de l’últim. (15 menjars inclosos).
– Entrades incloses en: castell de Wartburg Palacio de Cecilienhof, tren panoràmic a Broken, passeig amb vaixell en Lubbenaü i a Berlin
– Assegurança de viatge
NO INCLOU:
– Begudes als àpats
– Despeses extres a l’hotel, maleters, propines i cap servei que no hagi estat especificat clarament a l’itinerari.
NOTA:
L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’import total.
Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos, etc. Preu subjecte a mínim de grup. Condicions segons contracte.
8 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Preu persona en doble (mínim 25 persones): € | Preu persona en doble (mínim 20 persones): € | Preu persona en doble (mínim 15 persones): € | Suplement individual € | Assegurança opcional de cancel·lació: €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotels 4*
  Pensió completa
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

TERMINALS - BARCELONA - BERLIN

Sortida de les nostres terminals cap a l’aeroport. Sortida del vol que ens durà fins a Berlin.  En arribar agafarem l'autocar cap a la anomenada “Venècia Verda d'Alemanya”, amb boscos de verns i pins, prats i aiguamolls.
Des de Lübbenau farem un passeig pels canals amb les tradicionals embarcacions de la regió. Dinar en ruta. Continuarem viatge cap a Dresden. En arribar farem una primera visita, passant pel Zwinger barroc, l'Òpera Semper i la Frauenkirche; també per la Terrassa Brühl i el Palau de la Residència, per als Palaus del Elba.
Temps de descans i passeig pel centre històric abans de realitzar el sopar i l'allotjament.
2

DRESDEN - SUÏSSA DE SAXÒNIA - DRESDEN

Esmorzar. Al matí anirem en direcció al Parc Nacional denominat la “Suïssa de Saxònia”. En aquest indret hi destaquen les muntanyes erosionades, des d'on s'obtenen algunes de les vistes més boniques sobre els meandres del riu Elba. Dinar en ruta.
Tornarem a  Dresden resseguint el riu i continuarem amb la visita de la ciutat.
Resta de la tarda lliure per poder visitar algun museu, realitzar una volta pel Elba en algun vaixell històric o passejar pel casc antic.
Sopar i allotjament.
3

DRESDEN - LEIPZIG - WEIMAR

Esmorzar. Ens dirigirem a Leipzig, ciutat que va encapçalar la revolució pacífica que va propiciar la caiguda del mur de Berlin. Leipzig va ser un encreuament de camins i seu de les més importants fires de l'Edat Mitjana.
Dinar i sortida cap a Weimar, ciutat Patrimoni de la UNESCO i centre intel·lectual als segles XVIII-XIX, on van viure i morir els poetes Goethe i Schiller. També és on es va fundar la BAUHAUS, escola d'art i arquitectura (fundada al 1919) que va ser clausurada per les autoritats prussianes (en mans del partit nazi) al 1933.
Al seu centre històric destaca la Plaça de la Democràcia, la casa de Lucas Cranach, la de Goethe, la de Schiller, el Teatre Nacional Alemany, el Palau Wittum.
Sopar i allotjament.
4

WEIMAR - ERFURT - EISENACH - NORDHAUSEN

Esmorzar. Sortida cap a Erfurt, denominada "la ciutat de les Torres", on destaca la Catedral de Santa Maria i l'Església de Sant Severus, el Monestir Agustí, on Luter va passar cinc anys de la seva vida, l'Església Prediger i les fortificacions de Petersberg Citadel. Dinar en ruta.
Continuarem a Eisenach on visitarem el castell de Wartburg, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO (1999). Una de les fortaleses medievals alemanyes millor conservades (d’uns 1.000 anys d'antiguitat), on Luter hi trobà refugi i hi va escriure la traducció alemanya del Nou Testament.
Seguirem fins al nostre hotel situat a l'àrea de Nordhausen. Sopar i allotjament.
5

NORDHAUSEN- BROKEN- WERNIGERODE- QUEDLINBURG

Esmorzar. Ens dirigirem cap a la serralada més septentrional d'Alemanya, el Parc Nacional del Harz, amb la seva barreja de mites antics i paisatges escarpats.
Anirem fins a l'estació de Drei Annen Hohne des d'on agafarem un tren de vapor de via estreta que ens fins a la muntanya Brocken, punt de partida dels contes de bruixes, el cim d'1.141 metres es considera el cor del parc nacional. El que va convertir el Brocken en un cim famós, són les bruixes que segons la llegenda es reunien al cim la nit de Walpurgis. Dinar en ruta.
Continuarem fins a Wernigerode, un dels pobles més bonics del país, molts dels edificis són d'estil gòtic.
Continuació fins a Quedlinburg. Aquesta vila sorprèn perquè tot i la seva reduïda grandària, conserva la major col·lecció de cases amb estructures de fusta d'Alemanya.
Sopar i allotjament en aquest àrea.
6

QUEDLINBURG - WITTENBERG - POTSDAM - BERLIN

Esmorzar. Sortida cap a Wittenberg, on Luter va penjar el 1517 les seves 95 tesis contra el valor de les indulgències.
Veurem l'església del Castell, la plaça de mercat, la casa de Luter, abans de prosseguir viatge cap a Potsdam, ciutat en la que es va signar el tractat en el que els aliats es van repartir el govern de les zones ocupades a Alemanya.
Visitarem el palau de Cecilienhof, on va tenir lloc la Conferència, i els jardins de Palau de Sant Souci, així com el Nou Palau. Dinar en ruta.
Continuació fins arribar a Berlín. Sopar i allotjament.
7

BERLIN

Esmorzar. Al matí farem una panoràmica des de l'autocar: Kurfüstendamm, la famosa avinguda de l'oest de la ciutat, Església Votiva  del Kaiser Guillem i el Skulptur, al·legoria actual de la capital. Columna de la Victòria, un altre dels monuments emblemàtics. Reichstag, la seu de Parlament Alemany i la  Porta de Brandenburg. Dinar.
A la tarda continuarem amb la visita. Sopar i allotjament.
8

BERLIN - BARCELONA

Desdejuni. Avui farem una passejada amb vaixell pel riu Spree, podrem descobrir la ciutat des d'una altra perspectiva. Creuarem tota la ciutat des de Charlottenburg fins a Treptow, allà descobrirem el Monument Commemoratiu als Soldats Soviètics del Parc Treptower (era el parc preferit dels berlinesos de l'est). Dinar inclòs.
Acomiadarem la ciutat des de la torre de Televisió de Alexanderplatz, al restaurat cafè giratori a 207 metres d'altura.
Continuarem fins a l'aeroport per sortir en vol directe de retorn. Arribada a la nostra ciutat i fi del viatge.

Ubicació

Alemanya: Berlin, Suïssa de Saxònia, Dresden, Leipzig, Weimar, Erfurt, Eisenach, Nordhausen, Broken, Wernigerode, Quedlinburg, Wittenberg, Postdam

s