Image Alt

ALSÀCIA, SELVA NEGRA, FANTASIA MEDIEVAL

ALSÀCIA, SELVA NEGRA, FANTASIA MEDIEVAL

per person

Guia acompanyant, pensió completa, visites incloses

9 dies – del 3 a l’11 d’Agost 2022

INCLOU:
– Guia acompanyant des de l’inici
– Autocar última linea
– Hotels 3***
– P.C. des del dinar del primer dia al dinar de l’últim
– Taxes turístiques d’estada
– Totes les visites detallades o amb el nostre guia o amb guia local segons
Detalla l’itinerari.
– Totes les visites indicades al programa: Lió: visita panoràmica – Beaune: visita guiada amb guia local – Ribeauville: recorregut peatonal – Riquewihr: recorregut peatonal- Castell Koenigsbourg: recorregut amb vaixell – Strasbourg: visita amb guia local i recorregut amb vaixell – Colmar: visita amb guia local – Eguisheim: recorregut peatonal – Vosgues: Recorregut panoràmic- Freiburg: visita amb guia local – Titisee: recorregut peatonal – Basilea: Recorregut peatonal – Besançon: recorregut panoràmic.
– Assegurança bàsica d’assistència
NO INCLOU:
– Tot allò no detallat a l’apartat “Inclou”.
– Begudes als àpats
– Altres visites no detallades
– Despeses personals.
NOTA:
L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris d’aquest circuit. Al fer la reserva del viatge es cobrarà el 40%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat tres setmanes abans de la sortida. Preu subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, taxes, impostos, divises. Subjecte a condicions canviants Covid. Condicions segons contracte
9 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Preu persona en doble: € | Suplement habitació individual: € | Assegurança opcional cancel·lació: €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Entrades
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotels 3*
  Pensió completa
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Autocar última linea
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

TERMINALS – AEROPORT BARCELONA – NIMES-LIÓ

Sortida de les nostres terminals en direcció al nord del nostre país fins a França, arribem a Nimes i dinar.
Continuem fins a Lió on realitzarem una visita panoràmica d'aquesta ciutat , antiga capital de la Gàl·lia, avui en dia és important per la seva indústria química i farmacèutica i compta amb un patrimoni històric i arquitectònic important Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.
Després ens traslladarem a l´hotel, sopar i allotjament.
2

LIÓ – BEAUNE – MULHOUSE

Esmorzar i sortida cap a Beaune, pintoresca població de Cote D´Or, vila d´art i història considerada com la capital del vi de la Borgonya.
Realitzarem visita a la localitat  i a l´hotel acompanyats d´un guia local i dinar. A la tarda anirem cap a Mulhouse, principal centre econòmic de l´Alsàcia.
Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.
3

MULHOUSE – RIQUEWIHR – RIBEAUVILLÉ – CASTELL HAUT KOENIGBOURG – MULHOUSE

Esmorzar i sortida cap a Riquewihr, on farem un recorregut passejant per un dels pobles amb més encant d´Alsàcia, continuarem cap a Ribeauvillé on gaudirem d´aquesta ciutat envoltada de muralles i del seus carrers decorats amb cases de colors on dinarem.
A la tarda sortirem cap al castell de  Haut-Koenigbourg, un dels castells més bonics de França, a l'hora indicada tornarem cap a l´hotel, sopar i allotjament.
4

MULHOUSE – STRASBOURG – MULHOSUE

Esmorzar i sortida cap a Strasbourg, important centre de comunicacions, especialment fluvials. Visita guiada pel barri internacional, Parlament Europeu , la cort Europea de Drets Humans fins a endinsar-nos cap a la Gran Ille, el centre històric declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco on podrem veure la seva catedral, el seu famós rellotge astronòmic i el barri anomenat “La petit France”, gaudirem d´un dinar gastronòmic en un típic restaurant de la ciutat.
Després tornarem cap a l'hotel. Sopar i allotjament .
5

MULHOUSE – COLMAR – EGUISHEIM – SERRALADA DELS VOSGOS – GRAN BALLON – MULHOUSE

Esmorzar i sortida cap a Colmar, coneguda com  la “Petita Venècia”, cases construïdes a la ribera del riu, pintoresc barri dels adobers on es veuen les golfes on antigament eren destinades a l’assecada de pells. Hi trobarem el carrer dels Mercaders on va néixer, Bartholdi, escultor de l ´estàtua de la Llibertat de Nova York.
També hi podrem  veure la col·legiata romànica de Sant Martí, després de la visita amb guia oficial, dinarem. A la tarda sortida cap a Eguisheim, nomenada des del 2013, “la vila favorita de França”, continuarem cap a la Serralada a dels Vosges, la seva cúspide és la muntanya del Gran Ballon, al acabar tornarem cap a  l'hotel, sopar i allotjament.
6

MULHOUSE – FREIBURG – MULHOUSE

Esmorzar i sortida cap a Freiburg, ciutat universitària ubicada a la Selva Negra amb un important nucli antic medieval i una catedral d´estil gòtic, on hi trobem la Münsterplatz, cèntrica plaça.
Realitzarem una visita per la ciutat amb un guia local, dinarem i continuarem cap a Titisee, lloc paradisíac on destaca un llac d´origen glacial i on podrem adquirir un típic rellotge de cucú, símbol de la Selva Negra.
Després tornarem cap a l'hotel. Sopar i allotjament.
7

MULHOUSE – CASCADES DEL RHIN-SCHAFFHAUSEN – BASILEA – MULHOUSE

Esmorzar, sortida cap a les Cascades del Rhin, on hi trobem l’  espectacular salt d´aigua, el més gran d´Europa, temps lliure  per admirar aquest paisatge increïble.
Continuarem cap a Schaffhausen on dinarem. A la tarda seguirem cap a Basilea, coneguda per la ciutat universitària més antiga de Suïssa, veurem monuments característics de la ciutat com la plaça Gran del mercat amb el seu Palau municipal i la Catedral romànica tardana i gòtica.
Realitzarem un passeig agradable pel centre de la ciutat. Tornada a l´hotel, sopar i allotjament.
8

MULHOUSE – BESANÇON – LIÓ

Esmorzar i sortida cap a Besançon, farem una visita panoràmica, ciutat amb edificis magnífics, llocs d’interès arquitectònic i històric ben conservats que sorprenen als visitants amb la seva elegància. Dinar en restaurant.
A la tarda sortida cap a Macon, Villefranche-sur-Saone i arribada a Lió.
Acomodació a l’hotel, acomodació, sopar i allotjament.
9

LIÓ – TERMINALS

Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Valence i arribada a Lunel. Dinar de comiat. En acabat continuarem la ruta per autopista fins arribar al punt d’origen.

Ubicació

Nimes, Lió, Beaune, Mulhouse, Riquewihr, Ribeauvillé, Strasbourg, Colmar, Eguisheim, Freiburg, Schaffhausen, Basilea, Besançon

s