fbpx

Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

ALSÀCIA I LORENA

ALSÀCIA I LORENA

per person

AUTOCAR: 8 DIES – del 19 al 26 maig 2019
AVIÓ: 7 DIES – del 20 al 26 maig 2019

Viatge per la França alsaciana amb guia acompanyant i pensió completa

INCLOU:
 • – Hotels 3*** i 4****
 • – Pensió completa
 • – Autocar última línea
 • – Guia acompanyant
 • – Excursions descrites a l’itinerari
 • – Entrades de pagament: Passeig en barca pels Canals de Colmar i d’Estrasburg; Castell de l’Alt Koenigsburg; Museus de Nancy.
 • – Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU:
 • – Extres a l’hotel, begudes, qualsevol mitjà de transport que no estigui especificat.
 • – Altres entrades de lliure elecció no detallades a l’anterior apartat
 • – Tot el que no està detallat a l’apartat “Inclou”.
NOTA:
 • – L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
 • – El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida.
 • – Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 25% de l’import total.
 • – Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…
 • – Preu subjecte a mínim de grup.
 • – Condicions segons contracte.
 • Destinació
 • Preu
  AUTOCAR: 1596 € - Suplement hab. individual: 325 € / AVIÓ: 1626 € - Suplement hab. individual: 290 € / Assegurança opcional cancel·lació: 45 €
1

DIA 19.- TERMINALS – NIMES – BOURG-EN-BRESSE (AUTOCAR)

Sortida de les nostres terminals en direcció a la frontera francesa fins arribar a Nimes. Dinar. A la tarda seguirem per la Vall del Roine fins a Bourg-en-Bresse. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 20 (AUTOCAR).- BOURG-EN-BRESSE – MULHOUSE – COLMAR // DIA 20 AVIO.- TERMINALS – AEROPORT BARCELONA – BASILEA -– MULHOUSE – COLMAR

AUTOCAR:
Esmorzar i sortida cap a Besançon i Mulhouse. Dinar i visita d’aquesta interesant ciutat alsaciana i temps lliure. Continuació cap a Colmar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
AVIÓ:
Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Arribada, tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destí Basilea/Mulhouse. Recollida de maletes i trasllat a Mulhouse. Visita d’aquesta interesant ciutat alsaciana i temps lliure. Continuació cap a Colmar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 21.- COLMAR i LA RUTA DEL VI

Esmorzar i vista de Colmar, encantadora ciutat travessada per un petit riu i canals. Farem un passeig en barques per l’anomenada Petita Venècia i farem la visita guiada a peu de la ciutat. Temps lliure i dinar. A la tarda farem un interessant recorregut per la Ruta del Vi visitants els seus pobles més bonics: Eguisheim, Riquewhir ..... Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
4

DIA 22.- COLMAR – CASTELL DE L’ALT KOENIGSBOURG – OBERNAI – MONT STA. ODILA – COLMAR

Esmorzar i sortida per visitar el Castell de l’Alt Koenigsburg, edifici restaurat en el periòde en que Alsàcia era alemanya. Podrem admirar la meravella dels seus murs, almenes i cambres i gaudirem d’una fantàtica vista de la vall del Rhin i les muntanyes de la Selva Negra. Acabada la visita ens dirigirem a la petita població d’Obernai on dinarem. A la tarda pujarem al Mont Sta. Odila, on es venera la patrona de la regió i que ens oferirà una esplèndida vista que arriba fins a Estrasburg. En acabat, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 23.- COLMAR – ESTRASBURG – COLMAR

Esmorzar i sortida fins a la capital d’Alsàcia, Estrasburg, una de les ciutats més belles d’Europa. Farem una visita panoràmica pel barri del Parlament Europeu i del Consell d’Europa. Continuarem fent una visita a peu pel barri típic de “La Petita França” i el centre peatonal amb la seva magnífica catedral gòtica, inclosa en el Patrimoni Mundial. Seguidament farem un passeig en barca pels seus rius i canals per acabar de contemplar la seva interessant arquitectura. Dinar i tarda lliure per passejar per aquesta encisadora ciutat. A l’hora prevista, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
6

DIA 24.- COLMAR – LLAC GERARDMAR – EPINAL – METZ – NANCY

Esmorzar i sortida cap a la regió de Lorena pel Coll de la Schulcht i el llac Gerardmer, on farem una breu parada. Continuació fins a Epinal i dinar. A la tarda seguirem fins a Metz, la segona ciutat de Lorena. Visita d’aquesta bonica i monumental ciutat ajardinada. En acabar ens dirigirem a Nancy, capital de la regió. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament. Després de sopar farem una visita peatonal pel fabulós centre il•lumintat, on destaca la Plaça Stanislas, antiga plaça reial, del segle XVIII, d’estil neoclàssic.
7

DIA 24.- NANCY – LYON

Esmorzar i visita de la ciutat de Nancy, amb la Catedral, el Palau Ducal i la porta de la Craf, entre altres. Seguirem amb els museus de Belles Arts i l’Escola de Nancy, on podrem admirar fantàstiques obres decoratives de vidrers, ebenistes i ceramistes de l’època modernista. Dinar i sortida fins a Lyó. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
8

DIA 25.- LYON – FIGUERES – TERMINALS

Esmorzar i sortida direcció les nostres terres catalanes. Arribada a Figueres i dinar. A la tarda, continuació fins a les nostres terminals.

Ubicació

Alsàcia Francesa ( Besançon, Mulhouse, Colmar, Ruta del Vi, Castell de l'Alt Konenigsbourg, Obernai, Mont Sta. Odila, Estrasburg, Llac Gerardmeer, Epinal, Metz, Nancy

s