fbpx

Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

ALSÀCIA I LORENA

ALSÀCIA I LORENA

per person

AUTOCAR: 8 DIES – del 19 al 26 maig 2019
AVIÓ: 7 DIES – del 20 al 26 maig 2019

Viatge per la França alsaciana amb guia acompanyant i pensió completa

INCLOU:
 • – Hotels 3*** i 4****
 • – Pensió completa
 • – Autocar última línea
 • – Guia acompanyant
 • – Excursions descrites a l’itinerari
 • – Entrades de pagament: Passeig en barca pels Canals de Colmar i d’Estrasburg; Castell de l’Alt Koenigsburg; Museus de Nancy.
 • – Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU: Extres a l’hotel, begudes, qualsevol mitjà de transport que no estigui especificat. – Altres entrades de lliure elecció no detallades a l’anterior apartat – Tot el que no està detallat a l’apartat “Inclou”.
NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 25% de l’import total.Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…
Preu subjecte a mínim de grup. Condicions segons contracte.
 • Destinació
 • Preu
  AUTOCAR: 1596 € - Suplement hab. individual: 325 € / AVIÓ: 1626 € - Suplement hab. individual: 290 € / Assegurança opcional cancel·lació: 45 €
1

DIA 19.- TERMINALS – NIMES – BOURG-EN-BRESSE (AUTOCAR)

Sortida de les nostres terminals en direcció a la frontera francesa fins arribar a Nimes. Dinar. A la tarda seguirem per la Vall del Roine fins a Bourg-en-Bresse. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 20 (AUTOCAR).- BOURG-EN-BRESSE – MULHOUSE – COLMAR // DIA 20 AVIO.- TERMINALS – AEROPORT BARCELONA – BASILEA -– MULHOUSE – COLMAR

AUTOCAR:
Esmorzar i sortida cap a Besançon i Mulhouse. Dinar i visita d’aquesta interesant ciutat alsaciana i temps lliure. Continuació cap a Colmar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
AVIÓ:
Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Arribada, tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destí Basilea/Mulhouse. Recollida de maletes i trasllat a Mulhouse. Visita d’aquesta interesant ciutat alsaciana i temps lliure. Continuació cap a Colmar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 21.- COLMAR i LA RUTA DEL VI

Esmorzar i vista de Colmar, encantadora ciutat travessada per un petit riu i canals. Farem un passeig en barques per l’anomenada Petita Venècia i farem la visita guiada a peu de la ciutat. Temps lliure i dinar. A la tarda farem un interessant recorregut per la Ruta del Vi visitants els seus pobles més bonics: Eguisheim, Riquewhir ..... Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
4

DIA 22.- COLMAR – CASTELL DE L’ALT KOENIGSBOURG – OBERNAI – MONT STA. ODILA – COLMAR

Esmorzar i sortida per visitar el Castell de l’Alt Koenigsburg, edifici restaurat en el periòde en que Alsàcia era alemanya. Podrem admirar la meravella dels seus murs, almenes i cambres i gaudirem d’una fantàtica vista de la vall del Rhin i les muntanyes de la Selva Negra. Acabada la visita ens dirigirem a la petita població d’Obernai on dinarem. A la tarda pujarem al Mont Sta. Odila, on es venera la patrona de la regió i que ens oferirà una esplèndida vista que arriba fins a Estrasburg. En acabat, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 23.- COLMAR – ESTRASBURG – COLMAR

Esmorzar i sortida fins a la capital d’Alsàcia, Estrasburg, una de les ciutats més belles d’Europa. Farem una visita panoràmica pel barri del Parlament Europeu i del Consell d’Europa. Continuarem fent una visita a peu pel barri típic de “La Petita França” i el centre peatonal amb la seva magnífica catedral gòtica, inclosa en el Patrimoni Mundial. Seguidament farem un passeig en barca pels seus rius i canals per acabar de contemplar la seva interessant arquitectura. Dinar i tarda lliure per passejar per aquesta encisadora ciutat. A l’hora prevista, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
6

DIA 24.- COLMAR – LLAC GERARDMAR – EPINAL – METZ – NANCY

Esmorzar i sortida cap a la regió de Lorena pel Coll de la Schulcht i el llac Gerardmer, on farem una breu parada. Continuació fins a Epinal i dinar. A la tarda seguirem fins a Metz, la segona ciutat de Lorena. Visita d’aquesta bonica i monumental ciutat ajardinada. En acabar ens dirigirem a Nancy, capital de la regió. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament. Després de sopar farem una visita peatonal pel fabulós centre il•lumintat, on destaca la Plaça Stanislas, antiga plaça reial, del segle XVIII, d’estil neoclàssic.
7

DIA 24.- NANCY – LYON

Esmorzar i visita de la ciutat de Nancy, amb la Catedral, el Palau Ducal i la porta de la Craf, entre altres. Seguirem amb els museus de Belles Arts i l’Escola de Nancy, on podrem admirar fantàstiques obres decoratives de vidrers, ebenistes i ceramistes de l’època modernista. Dinar i sortida fins a Lyó. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
8

DIA 25.- LYON – FIGUERES – TERMINALS

Esmorzar i sortida direcció les nostres terres catalanes. Arribada a Figueres i dinar. A la tarda, continuació fins a les nostres terminals.

Ubicació

Alsàcia Francesa ( Besançon, Mulhouse, Colmar, Ruta del Vi, Castell de l'Alt Konenigsbourg, Obernai, Mont Sta. Odila, Estrasburg, Llac Gerardmeer, Epinal, Metz, Nancy

s