Image Alt

ANDALUSIA, PUEBLOS BLANCOS

ANDALUSIA, PUEBLOS BLANCOS

per person

Del 5 al 11 de Novembre del 2018

INCLOU:

– Autocar última línea

– Hotels 3 estrelles

– Pensió completa amb aigua i vi en els àpats

– Guia acompanyant

– Visita amb guia local de Cádiz

– Visita amb guia local de Jerez

– Visita amb guia local del Puerto de Santa Maria

– Entrades: Catedral de Cádiz, Castell de San Marcos, Catedral de Jerez, Bodegues de Jerez, Entrenaments a la Reial Escola eqüestre.

– Assegurança bàsica de viatge.

 

NO INCLOU: Altres entrades a museus i monuments – Extres personals – Tot allò no especificat en l’apartat INCLOU.

 

NOTA: L’agència es reserva el dret d’alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest programa. Preu subjecte a mínim de places.

Al fer la reserva del viatge es cobrarà el 25 %. La resta haurà d’abonar-se 20 dies abans de la data de sortida.

Preu subjecte a possibles fluctuacions degut a l’augment de carburant, taxes, impostos, etc.

Condicions segons contracte.

7 dies
1

DIA 5: TERMINAL – PUERTO LUMBRERAS – ALMUÑECAR

Sortida de les nostres terminals en direcció a València, Puerto Lumbreras i dinar. Continuació del viatge per la costa fins arribar a Almuñecar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 6: ALMUÑECAR - COSTA DEL SOL - PTO. STA. MARIA PLATJA

Esmorzar i sortida en direcció a la Costa del Sol. Arribada a Torremolinos i dinar. A la tarda continuarem per la Costa del Sol des d’on podrem contemplar unes boniques vistes d’aquesta costa i de la costa del Nord d’Àfrica. Continuarem per la Costa de la Luz, província de Càdis, fins arribar a la població de Puerto de Sta. Maria a la platja de Valdelagrama. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 7: PTO. STA MARIA – JEREZ DE LA FRONTERA – PTO STA MARIA PLATJA

Esmorzar a l’hotel. Sortida fins a Jerez de la Frontera, ciutat coneguda internacionalment pels seus vins i cavalls. Visita guiada del seu centre històric amb entrada a la Catedral. A continuació ens traslladarem a la Real Escuela del Arte Ecuestre, per veure un entrenament de cavalls. Acabada la visita retorn a l’hotel i dinar. A la tarda tornada a Jerez on visitarem una de les seves bodegues i disposarem de temps lliure. Retorn a l´hotel, sopar i allotjament.
4

DIA 8: PUERTO STA MARIA – CÁDIZ – PUERTO DE STA MARIA PLATJA

Pensió completa a l’hotel. Sortida al matí direcció la bonica ciutat de Càdis, anomenada la Tacita de Plata. Visita de la ciutat marinera i comercial i sobretot alegre i viva amb la Catedral i el seu peculiar urbanisme. A l´hora convinguda retorn a l’hotel i dinar. A la tarda visitarem el Puerto de Sta Maria a la desembocadura del riu Guadalete, on visitarem el castell de San Marcos . Acabada la visita retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 9: PUERTO STA MARIA – SANLUCAR DE BARRAMEDA – PUERTO DE STA MARIA PLATJA

Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Rota i Chipiona fins arribar a Sanlucar de Barrameda, població destacada per la combinació de les seves platges i el desembocament del riu Guadalquivir. Dinar a l’hotel. A la tarda temps lliure a Puerto de Sta Maria. Sopar i allotjament a l’hotel.
6

DIA 10: PUERTO DE STA MARIA – RUTA DE LOS PUEBLOS BLANCOS – ARCOS DE LA FRONTERA- BOSQUE - UBRIQUE – RONDA - GUADIX

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar alguns de “Los pueblos blancos”. Arribada a Arcos de la Frontera i breu parada en aquesta població, amb els seus carrers empinats i blancs que l’han fet preferida per artistes i escriptors. Continuarem el viatge fins a Ubrique, visita d’aquesta típica població. El dinar ens el serviran en un restaurant de la població de Bosque. A la tarda continuarem la ruta fins arribar a la província de Málaga. Breu parada a la població de Ronda on farem una visita peatonal. Seguirem el viatge per Loja fins arribar a Guadix. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 11: GUADIX – BENIDORM - TERMINAL

Esmorzar a l’ hotel i sortida fins a Benidorm on dinarem. A la tarda emprendrem camí de retorn a les nostres terminals.

Ubicació

El Circuit pasarà per les següents localitats: Puerto Lumbreras, Almuñecar, Torremolinos, Puerto de Santa Maria, Jerez de la Frontera, Càdis, Sanlucar de Barrameda, Arcos de la Frontera, Ubrique, Bosque, Ronda, i Gaudix.
s