Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

BAVIERA ROMÀNTICA I OKTOBERFEST

BAVIERA ROMÀNTICA I OKTOBERFEST

0€ per person

Circuit en grup “Baviera Romàntica”

Pensió completa, guia acompanyant, visites i entrades incloses

Autocar: 9 dies – del 4 al 12 d’octubre

Avió: 7 dies – del 5 al 11 d’octubre

INCLOU:
– Exclusiu opció avió: trasllats terminals / aeroport / terminals i vol anada i tornada des de Barcelona.
– Autocar última línea
– Hotels 3*** i 4****
– Pensió completa
– Guia acompanyant i guies locals
– Entrades de pagament: Sala Daurada i Fuggerei a Augsburg, Torre Olímpica i Festa de la Cervesa a Munic, Palau de Linderhof i Castell de Neuschwanstein.
– Excursions descrites a l’itinerari
– Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU:
– Extres a l’hotel, begudes, qualsevol mitjà de transport que no estigui especificat.
– Altres entrades de lliure elecció no detallades a l’anterior apartat
– Tot el que no està detallat a l’apartat “Inclou”.
NOTA:
– L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
– El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida.
– Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 30 % de l’import total.
– Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…
– Preu subjecte a mínim de grup.
Condicions segons contracte.
Autocar: 9 dies / Avió: 7 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Autocar: Persona en doble: 1795 €- Suplement hab. individual: 250 € /// Avió: Persona en doble: 1876 €- Suplement hab. individual: 195 € /// Assegurança opcional de cancel·lació: 45 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Pensió completa
  Visites
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vols
1

DIA 04.- TERMINALS – MONTELIMAR - BESANÇON

En Autocar: Sortida de les nostres terminals en direcció a la Jonquera, el Rosselló i la Vall del Roine fins arribar a Montelimar. Dinar. A la tarda seguirem cap al nord fins arribar a Besançon. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 05.- BESANÇON – NAIXEMENT DEL DANUBI - ULM

En Autocar:
Esmorzar i sortida cap a Mulhouse. Creuarem el Rhin i entrarem a Alemanya. Arribarem a Freiburg, capital de la Selva Negra. Ens endisarem en aquesta frondosa i famosa regió fins a Donaueschingen, on visitarem la Font del Danubi. Dinar. A la  tarda seguirem cap a Baviera fins a Ulm. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
En Avió: 
Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport de Barcelona/El Prat. Facturació i embarcament en el vol a Stuttgart. Temps lliure per dinar al mateix aeroport i continuació cap a Baviera. Arribada a Ulm. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 06.- ULM - MUNIC I LA FESTA DE LA CERVESA- ULM

Esmorzar i sortida per visitar Munic, capital de Baviera i tercera ciutat d’Alemanya. Primer pujarem a la Torre del Parc Olímpic per gaudir d’una magnífica vista de la ciutat i els seus voltants. Després farem una visita panoràmica de Munic passat pel barri de Schwabing, l’Arc de Triomf, la Konigsplatz, l’Avinguda dels Museus, el monument de l’Àngel, el Parlament, etc. Un cop al centre farem  una visita a peu. Dinar i temps lliure per arribar-nos fins la Theresienwiese, ell lloc on es celebra la Festa de la Cervesa. Ens estarem una bona estona fins l’hora de tornar a  l’hotel. Sopar i allotjament.
4

DIA 07.- ULM – RUTA ROMÀNTICA – ULM

Esmorzar i visita d’Ulm, preciosa ciutat banyada pel Danubi. Passejarem pel seu barri de pescadors, amb cases de fusta entramada. Seguirem amb l’Ajuntament, on veurem un escut amb les 4 barres i el nom Catalonia. Acabarem la visita amb la seva catedral, la torre més alta de la cristiandat amb 161 metres.  En acabar, sortida cap a la Ruta Romàntica, carretera que discorre per poblacions històriques encisadores. Arribarem a Rothenburg ob der Tuber, on es produeix un vi excel·lent. Visita, temps lliure i dinar. A la tarda seguirem fins a Dinkelsbuhl. Hi farem un passeig que ens portarà a conèixer els seus carrers i  admirar les seves cases. Temps lliure i retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
5

DIA 08.- ULM – AUGSBURG – LANDSBERG AM LECH – FUSSEN

Esmorzar i sortida fins a Augsburg, la tercera ciutat de Baviera. Visita de la ciutat amb un atractiu nucli antic on visitarem la magnífica Sala Daurada de l’Ajuntament, autèntica joia del Renaixement, i el Fuggerei, un recinte tancat de casetes per a gent necessitada fundat a principis del s.XVI pel banquer Jakob Fugger el Ric. Temps lliure i dinar. A la tarda seguirem fins a Landsberg am Lech, atractiva ciutat de la Ruta Romàntica que conserva gairebé intacte el seu centre històric emmurallat. Visita, temps lliure i continuació fins a Fussen, al peu dels Alps de Baviera. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
6

DIA 9.- FUSSEN - GARMISCH-PARTENKIRCHEN – OBERAMMERGAU - WIES - FUSSEN

Esmorzar i sortida cap Garmisch-Partenkirchen, on cada primer de gener té lloc la famosa competició de salts d’esquí. Farem una parada en el famós trampolí Olímpic i visitarem Partenkirchen, població coneguda per les seves façanes pintades. Opcionalment es podrà pujar en telefèric a l’Alpspix, espectacular mirador a 1000 mts. d’altura amb magnífiques vistes de Baviera. Dinar. A la tarda visita d’ Oberammergau, un preciós poble famós pels seus artesans de la fusta i les seves cases pintades. De tornada a l’hotel pararem a Weis per visitar la seva església, obra mestra del rococó al Patrimoni Mundial. Sopar i allotjament.
7

DIA 10.- FUSSEN –– EL PALAU LINDERHOF – CASTELL DE NEUSCHWANSTEIN – FUSSEN

Esmorzar i sortida fins al fantàstic Castell de Neuchswanstein. Dinar i visita guiada del castell, amb la que coneixerem la història de Lluis II i gaudirem d’unes magnífiques vistes. Dinar i continuació  per la bucòlica carretera de muntanya per la que arribarem a un preciós llac tirolès, el Plansee, i ens portarà a Linderhof on visitarem el petit palau rococó que el rei Lluis II, el rei Boig, va fer construir en un paratge realment idíl·lic. En acabar, retorn a l’hotel, sopar i allotjament
8

DIA 11.- FUSSEN - WANGEN AN DER AARE – GRENOBLE

En Autocar: Esmorzar i sortida cap al Llac Constança i la frontera Suïssa. Vorejarem Zúric i arribarem a Wangen an der Aare, bonica població a la vora del riu Aar, que creuarem per un curiós pont de fusta. Dinar. A la tarda seguirem cap a Berna, Ginebra i la regió de Savoia fins arribar a Grenoble. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
En Avió: Esmorzar i sortida cap al Llac Constança i la frontera Suïssa. Vorejarem Zúric i arribarem a Wangen an der Aare, bonica població a la vora del riu Aar, que creuarem per un curiós pont de fusta. Dinar. A la tarda seguirem cap a Berna, Lausana i Ginebra. Arribada a l’aeroport, tràmits de facturació i embarcament en el vol destinació Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.
.
9

DIA 12.- GRENOBLE – FIGUERES – TERMINALS

En Autocar:
Esmorzar i sortida per la vall del Roine i el Rosselló fins arribar a Figueres. Dinar de comiat en un acreditat restaurant. En acabar, continuació fins a les nostres terminals.

Ubicació

Baviera: Freiburg, Augsburb, Ulm, Rothenburg ob der Tuber, Weis, Oberammergau, Munich,

s