Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

BERLIN i ALEMANYA DE CONTE

BERLIN i ALEMANYA DE CONTE

per person
7 dies.- del 18 al 24 d’agost del 2020
INCLOU:
– Autocar última línia
– Vols i taxes aèries anada i tornada i trasllats a l’aeroport
– Hotels 4 ****, segons programa
– Pensió completa (des del sopar primer dia a l’esmorzar de l’últim)
– Guia i guies locals
– Entrades pagament: Palau Cecilienhof, Museus de Pèrgam i Egipci, Torre de la Televisió, Passeig pel riu Spree, Miniatur Wunderland.
– Excursions descrites a l’itinerari
– Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU: Extres a l’hotel, begudes, qualsevol mitjà de transport que no estigui especificat. – Altres entrades de lliure elecció no detallades en l’anterior apartat -Tot el que no està detallat a l’apartat “Inclou”.
NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total de el viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida. Per garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’import total.
Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos, … Preu subjecte mínim de grup. Condicions segons contracte.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Persona en doble: 1788 € | Suplement individual: 260 € | Assegurança opcional cancel.lació: 51 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotels 4*
  Pensió completa
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

DIA 18.- TERMINALS - BARCELONA - BERLIN

Trasllat de les nostres terminals a l'aeroport de Barcelona. Facturació i embarcament en el vol a Berlín. Arribada i visita del Palau de Cecilienhof. Continuació pel famós Pont dels Espies i arribada a centre de la ciutat, on farem una completa visita panoràmica de la capital Alemanya. Passarem pel Palau de Charlottenburg, la Columna de la Victòria, el Reichstag, la Porta de Brandenburg, l'Avinguda Unter den Linden, la Plaça dels Gendarmes, el Ckecpoint Charlie, el Mur, la plaça de Potsdam, Alexanderplatz, etc. Acomodació a l'hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 19.- BERLIN: MUSEUS DE PERGAM I EGIPCI – EL REICHSTAG – LA PORTA DE BRANDENBURG i EL MONUMENT A L'HOLOCAUST

Esmorzar i visita dels dos museus més importants de Berlín. Al Museu de Pèrgam podrem admirar des dels impressionants restes arqueològiques de l'Orient Mitjà i de l'Antiga Grècia, fins a la costa de l'actual Turquia, com l'Altar de Pèrgam, la Porta de l'Mercat de Milet i la via processional de Babilònia. Al Museu Egipci admirarem el bust de la Reina Nefertiti, a més d'altres tresors de l'Antic Egipte. Dinar. A la tarda visitarem la famosa cúpula de Parlament Alemany, el Reichstag, dissenyada per Norman Foster. A continuació anirem fins a la Porta de Brandenburg, on tindrem temps lliure a les rodalies d'aquesta famosa porta, el Monument de l'Holocaust i l'avinguda Unter den Linden. Sopar i allotjament a l'hotel.
3

DIA 20.- BERLIN: ELS BUNKERS SUBTERRANIS – BARRI DE SANT NICOLAU – ANTIC BERLIN OCCIDENTAL

Esmorzar. Començarem al matí amb la visita dels búnquers que es van anar construint al llarg de la II Guerra Mundial al soterrani de Berlín. La visita ens permetrà entendre millor l'Alemanya Nazi i la vida dels berlinesos en aquesta època. Seguidament anirem a el típic barri medieval de Sant Nicolau. Temps lliure i dinar. A la tarda ens aproparem a l'antic Berlín occidental, on es troba la famosa avinguda Kurfürstendamm, l'Església Memorial de l'Kàiser Guillem i els grans magatzems KaDeWe. Tarda lliure per a compres o per visitar algun altre museu, com el Museu Jueu, la Catedral de Berlín, etc. Sopar i allotjament a l'hotel.
4

DIA 21.- BERLIN: LA TORRE DE LA TELEVISIÓ I CREUER PEL RIU SPREE - HANNOVER

Esmorzar i sortida per pujar a la Torre de Televisió de l'Alexanderplatz, des d'on tindrem les millors vistes de Berlín i voltants. Després farem un passeig en vaixell pel riu Spree, que ens donarà una perspectiva diferent de la ciutat. Dinar i sortida en direcció a Hannover. Arribada, acomodació a l'hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 22.- HANNOVER – BREMMEN - HANNOVER

Esmorzar i visita de la ciutat de Hannover, important per les seves fires i capital de la Baixa Saxònia. Farem un recorregut a peu pel seu casc antic, el Nou Ajuntament i els Jardins del Palau de Herrenhausen, antiga residència reial. Temps lliure i dinar. A la tarda ens dirigirem a Bremen, una de les ciutats portuàries més importants de la Mar de el Nord situada a la desembocadura del riu Wesser. Visitarem el seu centre històric, on destaquen el seu Ajuntament, l'església de Sant Pere i el Schnorr, antic barri de pescadors. Recordarem també els "Músics de Bremen", títol d'un dels contes recollits pels Germans Grimm. Temps lliure i retorn a Hannover. Sopar i allotjament a l'hotel.
6

DIA 23.- HANNOVER – HAMBURG – HANNOVER

Esmorzar i sortida cap a Hamburg, la gran ciutat portuària a la vora del riu Elba. Descobrirem aquesta ciutat que ens sorprendrà per la seva verdor i els seus llacs en ple centre de la ciutat. Podrem admirar bells edificis clàssics, com l'Ajuntament i l'Església de Sant Miquel; i moderns, com la Filharmònica de l'Elba. Dinar i visita de l'Miniatur Wunderland, una ciutat en miniatura amb llocs i paisatges dels cinc continents. A l'acabar, tornada a l'hotel, sopar i allotjament
7

DIA 24.- HANNOVER – HAMELIN – BARCELONA- TERMINALS

Esmorzar i sortida cap a Hamelin, atractiva ciutat protagonista de la llegenda del flautista. Visita i temps lliure. A l'hora prevista trasllat a l'aeroport de Hannover. Tràmits de facturació i embarcament en el vol destinació Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Alemanya: Berlin, Hannover, Bremen, Hamburg, Hamelin

s