BORDEUS: VINYES I NATURA

BORDEUS: VINYES I NATURA

1140€ per person

 5 dies – del 6 al 10 de Desembre del 2023

INCLOU:
– Viatge en autocar última línia
– Guia acompanyant
– Hotel 3***
– Pensió completa
– Excursions indicades en l’itinerari.
– Visites i entrades: Visita guiada de Bordeus; Recorregut panoràmic de la Duna de Pilatus; Visita a Saint Emilion i visita al Castell de Champion amb degustació ; Visita guiada de Cognac, visita al Castell d’Otard amb degustació; Visita guiada ciutadella de Blaye; Entrada Cité du Vin amb degustació i Mercat de Nadal.
– Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU:
– Begudes
– Extres personals
– Altres entrades a museus i monuments
– Altres guies locals
– Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU.
NOTA:
L’agència es reserva el dret a alterar o modificar qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. Per garantir les places s’ha d’abonar el 30% al fer la reserva i 15 dies abans l’import total. Preu subjecte a possibles modificacions per increment carburant, taxes, impostos…
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Per persona habitació doble (de 36 a 45 persones): 1140€ | Per persona habitació doble (de 25 a 35 persones): 1260€ | Suplement Habitació Individual: 280€ | Assegurança opcional cancel·lació: 58€
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Entrades
  Hotels 3*
  Pensió completa
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

TERMINAL - TOULOUSE - BORDEUS

Sortida de bon matí en direcció al nord del nostre país, continuació fins a Toulouse, coneguda com la “Ciutat Rosa”, temps lliure per passejar-hi. Dinar en restaurant.
Continuació cap a la regió atlàntica d’Aquitània, terra de paisatges històrics i vitivinícoles. Seguirem fins a Bordeus, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
2

BORDEUS - DUNA DE PILATUS - BORDEUS

Després de l’esmorzar farem una visita guiada a la ciutat, començarem amb una interessant panoràmica per les principals avingudes i places situades al marge est d’ell riu Garona. Coneixerem el patrimoni del segle d’or de la ciutat, el S.XVIII, amb el barri de Saint Pierre i la Plaça de la Borsa, la Catedral de Saint André, l’ajuntament i els palaus particulars que formen el conjunt monumental urbà. Dinar a l’hotel.
A la tarda sortida cap a la Duna de Pilatus o Pyla, la més alta d’Europa. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
3

BORDEUS – COGNAC – CIUTADELLA DE BLAYE

Esmorzar i sortida fins a la vila de Cognac, farem la visita d’aquesta ciutat amb un esplèndid centre històric ubicat sobre les aigües del riu Charente. Destaca el barri de Vieux Cognac que conté diversos edificis construïts entre els S. XV i XVIII, amb carrers estrets i empedrats. Seguidament visitarem el Castell d’Otard, lloc de naixement del reu Francesc I. Dinar en restaurant.
A la tarda farem la visita a la Ciutadella medieval de Blaye i farem un recorregut per aquesta ciutadella dissenyada per l’arquitecte Vauban al S. XVII, com una ciutat tancada, que li va permetre protegir Bordeus de les invasions marítimes. Passejarem pels seus carrers i descobrirem les muralles, portes fortificades que l’han fet incloure en el Patrimoni Mundial de la UNESCO.
En acabar retorn a l’hotel pel sopar i acomodació.
4

BORDEUS – SAINT EMILION – BORDEUS

Esmorzar a l’hotel i tarda sortida cap a Saint Emilion, la joia d’Aquitània envoltada de vinyes. Aquesta ciutat medieval va néixer al voltant de la tomba de Saint Emilion. Recorregut peatonal. Seguidament visitarem el Château Champion i la seva bodega on podrem gaudir d’una degustació de vins. En acabat, retorn a l’hotel i dinar.
A la tarda farem una visita a la Cité du Vin, el seu vuitè pis, a 35 metres, ens convida a descobrir la ciutat de Gironda d’una manera diferent i podrem admirar Bordeus i els seus voltants. Tot seguit tindrem tremps lliure al Mercat de Nadal a Bordeus, format per més d’un centenar d’expositors on artesans i comerciants ofereixen multitud d’idees de regals originals.
Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.
5

BORDEUS – CASTELNAUDARY – TERMINALS

Esmorzar i sortida cap a Castelnaudary que a finals del segle XII va ser un gran centre d’implantació càtara. En l’actualitat destaca el seu port fluvial del Canal du Midi, el Grand Bassin. El 1997, aquest canal va ser classificat com Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Dinar i continuació per l’autopista fins les nostres terminals.

Ubicació

Toulouse, Bordeus, Cognac, Ciutadella de Blaye, Saint Emilion, Castelnaudary

s