Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

bretanya i normandia honfleur

BRETANYA I NORMANDIA

BRETANYA I NORMANDIA

per person

Circuit en grup “Bretanya i Normadia”

Pensió completa, guia acompanyant, visites i entrades incloses

Autocar: 9 dies – del 23 al 31 d’agost

Tornada Avió: 8 dies – del 23 al 30 d’agost

INCLOU
 • – Exclusiu opció avió: trasllat  aeroport / terminals i vol de tornada a Barcelona.
 • – Autocar última línea
 • – Hotels de 3* i 4*
 • – Pensió completa
 • – Guia acompanyant
 • – Guies locals on sigui necesari
 • – Entrades:
  • – Mont Saint Michel,
  • – vaixell fins a l’illa de Brehat,
  • – Palau Benedictine a Fecamp,
  • – casa/taller Claude Monet
 • – Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU:
 • – Extres a l’hotel
 • – Begudes
 • – Visites o entrades no especificades a l’itinerari
 • – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou.
NOTA:
 • – Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’import total.
 • – Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…
 • – Preu subjecte a mínim de grup.
 • – L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.

 

Autocar: 9 dies / Tornada avió: 8 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  AUTOCAR: per persona hab.doble: 1690€ / Sup.hab.individual: 325 € | TORNADA AVIÓ: per persona hab.doble: 1786€ / Sup.hab.individual: 295€ | Assegurança opcional cancel·lació: 45€
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Pensió completa
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

DIA 23.- TERMINALS - CARCASSONA - BURDEUS

Sortida a primeres hores del matí de les nostres terminals en direcció a la Jonquera. Arribada a Carcassona i dinar. Temps lliure per visitar el seu recinte medieval. A la tarda seguirem fins arribar a Burdeus. Visita del centre històric i sopar en restaurant. Acomodació a l’hotel i allotjament.
2

DIA 24.- BURDEUS – VANNES – RENNES

Esmorzar i sortida fins a Vannes. Dinar i visita d’aquesta ciutat bretona emmurallada on destaca el seu centre històric amb les cases medievals d’entramat de fusta i els seus palauets. Temps lliure i continuació fins a Rennes, capital de la Bretanya. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 25.- RENNES – SAINT MALO – MONT SAINT MICHEL - RENNES

Esmorzar i visita de Rennes, amb el seu centre històric d’entramat de fusta. Continuació fins a Saint Malo, ciutat de corsaris, on passejarem pel seu casc antic i el seu camí de ronda. Temps lliure i dinar. A la tarda seguirem fins al fascinant Mont Saint Michel, anomenat la “Meravella Occidental”, una antiga abadia benedictina construïda sobre un promontori rocós. Visita guiada, temps lliure i retorn a l’hotel. Sopar i allotjament
4

DIA 26.- RENNES – DINAN – ILLA DE LES FLORS – COSTA GRANIT ROSA - RENNES

Esmorzar i sortida per visitar Dinan, la ciutat medieval més ben conservada de Bretanya. Temps lliure i continuació cap a la costa fins a la Punta de l’Arcouest, on embarcarem per anar fins a la illa de Brehat, anomenada “Paradís de Bretanya”, una petita illa coberta de flors on no circulen vehicles a motor. Temps lliure per Le Bourg, la població principal, i pels miradors de la costa. Opcionalment es podran llogar bicicletes per recórrer la illa al nostre aire. Dinar. A la tarda anirem fins a Perros-Guirec, el punt més important de la Costa de Granit Rosa. Admirarem el seu paisatge passejant per les roques i visitarem Ploumanach, típic poble de pescadors. En acabar, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 27.- RENNES – PLATGES DESEMBARCAMENT –ARROMANCHES – CAEN

Esmorzar i sortida per apropar-nos al lloc del desembarcament aliat el 6 de juny del 1944. Seguidament visitarem el Cementiri americà amb 9387 creus blanques alineades, i la Punta del Hoc, on un grup de rangers van escalar el penya-segat per destruir les bateries alemanyes. Continuació fins a Arromanches on poddrem veure les restes del pont artificial que va facilitar el desembarcament. Dinar. A la tarda ens dirigirem a Caen, ciutat molt castigada per la batalla de Normandia, on farem una breu visita. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
6

DIA 28.- CAEN- DEAVILLE- HONFLEUR – RUAN – LE HAVRE

Esmorzar i sortida fins a l’elegant i aristocràtica Deauville, la joia de la Costa Florida, que ha respectat l’estil típic normand en les seves luxoses construccions. Breu parada i continuació fins a Honfleur, preciós poble de pescadors, musa dels grans mestres impressionistes. Visita i dinar. A la tarda continuarem fins a Rouen, capital de la l’Alta Normandia, anomenada la “ciutat dels 100 campanars”, on va morir Joana d’Arc. Visita del seu casc antic i sopar. En acabat assistirem a un magnífic espectacle de llum i so davant la façana de la Catedral. Continuació fins a Le Havre. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 29.- LE HAVRE – LA COSTA D’ALABASTRE – ETRETAT – LE HAVRE

Esmorzar ii visita panoràmica de Le Havre, ciutat portuària a la desembocadura del Sena, que va quedar destruïda pels bombardeigs aliats. En acabar sortirem cap a la Costa d’Alabastre i visitarem el Palau Benedictine a Fecamp, una preciosa mansió-museu, a les caves de la qual s’elabora el famós licor, que degustarem al finalitzar al visita. Dinar i continuació fins a Etretat, bonic poble de pescadors voltat dels penya-segats més espectaculars de la costa. Temps lliure per gaudir de les vistes. A última hora de la tarda, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
8

TORNADA AVIO´: DIA 30.- LE HAVRE – GIVERNY – PARIS – BARCELONA - TERMINALS

Esmorzar i sortida cap a Giverny, on visitarem la casa/taller de Claude Monet, amb un preciós jardí i el record de l’obra del genial pintor impressionista. Acabada la visita trasllat a l’aeroport de París. Facturació de maletes i embarcament per emprendre el vol destinació Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals
9

TORNADA AUTOCAR: DIA 30.- LE HAVRE – GIVERNY – FONTAINEBLAU – LIÓ

Esmorzar i sortida cap a Giverny, on visitarem la casa/taller de Claude Monet, amb un preciós jardí i el record de l’obra del genial pintor impressionista. Acabada la visita continuació fins a Fontaineblau i dinar. a la tarda seguirem per la regió de la Borgonya fins a Lyó. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
10

DIA 31.- LYÓ - FIGUERES - TERMINALS

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a terres catalanes. Arribada a Figueres i dinar. A la tarda continuació del viatge fins les nostres terminals.

Ubicació

Bretanya i Normandia: Carcassona, Burdeus, Vannes, Rennes, Saint Malo, Mon Saint Michel, Dinan, Caen, Deavulle, Honfleur, Ruan, Le Havre, Giverny

s