Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

CALABRIA, EL SUD D’ITÀLIA

CALABRIA, EL SUD D’ITÀLIA

per person
8 dies.- del 16 al 23 de maig del 2020
Viatge en grup per descobrir la zona més al sud  i desconeguda d’Itàlia, la regió de Calàbria
AQUEST PREU INCLOU:
-Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport anada i tornada
-Vol anada i tornada des de Barcelona, via Roma
-7 nits Hotels 4*
-7 esmorzars, 8 dinars i 7 sopars
-Totes les visites especificades a l’itinerari
-Guia de parla espanyola i guies locals
-Guia acompanyant de l’agència
-Entrades: Museu Arqueològic de Cosenza, Museu i Parc Arqueològic de Sibari, Museu Arqueològic de Crotone, Parc Arqueològic de Capo Colonna, Cattolica de Stilo, Museu Arqueològic de Reggio Calabria, Casell Ruffo a Scilla, Castell de Murat a Pizzo Calabro,
-Assegurança bàsica d’assistència en viatge
-Taxes d’aeroport (60 €  a confirmar a l’emetre els bitllets )
NO INCLOU: Extres a l’ hotel – Begudes – Propines – Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou.
 NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40 % de l’import total.
Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…Preu subjecte a mínim de grup. Condicions segons contracte.

 

 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Preu persona en doble ( entre 25 i 30 persones): 2200 € || Preu persona en doble ( entre 31 i 40 persones): 1985 € || Suplement habitació individual: 268 € || Assegurança opcional de cancel·lació: 45 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Pensió completa
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

DIA 16.- TERMINALS – BARCELONA- COSENZA.

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona. Tràmits a l’aeroport i embarcament en el vol destinació Lamezia Terme, via Roma. Arribada, assistència i trasllat a Cosenza, una de les províncies més poblades d’Itàlia. Trasllat a l’ hotel i dinar. A la tarda visita del Museu Aperto Billoti, una exposició a l’aire lliure que mostra obres de Dalí i grans artistes italians. En acabat, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 17.- COSENZA

Esmorzar i sortida per conèixer Cosenza, una de les ciutats més antigues de Calàbria. Situada sobre 7 turons a la vall del Crati, va ser coneguda com l’Atenes d’Itàlia gràcies al seu passat cultural. El casc històric és un laberint de carrerons al voltant d’edificis antics i esglésies. Visita del Museu Archeologico dei Bretti e degli Enotri, amb una gran col•lecció arqueològica de la província. Seguirem cap a la Catedral Il Duomo de Cosenza, en gòtic cistercenc i Patrimoni de la Humanitat, que data de meitat del s. XI. Dinar en restaurant. A la tarda passejarem pel barri antic per conèixer la Piazza XV Marzo, amb el Teatro Rendano i la Villa Comunale, el Arco di Ciaccio, l’església i Monestir delle Vergini i els Palaus de la Giostra Vecchia. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.
3

DIA 18.- ALTOMONTE – CIVITA – CERCHIARA – VILLA PIANA

Esmorzar i sortida fins a Altomonte, on descobrirem el modern teatre a l’aire lliure, els carrerons medievals, l’església de Sta. Maria della Consolazione, El Convent Dominicà, la Torre dei Pallota i l’església de San Giacomo Apostolo. Dinar. A la tarda anirem fins a Civita. Visita panoràmica d’aquesta petita població que va acollir la comunitat albanesa al llarg dels segles. La ciutat conserva l’estructura medieval en el centre històric amb carrerons estrets en recorregut circular, on observarem unes característiques façanes que recorden un rostre humà. Seguirem fins a Cerchiara, on visitarem el Santuari de Santa Maria delle Armi, excavat en part d’una roca on es troba la Verge Negra en una caixa de plata. Continuació a Villa Piana. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
4

DIA 19.- VILLAPIANA – SIBARI – AMARELLI – CROTONE

Esmorzar i sortida a Sibari, una de les ciutats més importants de la Magna Grècia, on visitarem el Museu Arqueològic Nacional i el Parc Arqueològic de Sibari. Dinar. A la tarda visitarem la fàbrica de regalèssia Amarelli, que ens mostra el cultiu i explotació d’aquesta arrel al llarg del temps. Continuació fins a Crotone. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 20.- CROTONE – CAPO COLONNA – STILO – SIDERNO

Esmorzar i sortida fins a Crotone, que encara conserva la seva muralla amb els seus Palaus Nobiliaris, on visitarem el Castell de Carles V a la part antiga de la ciutat i la Catedral. Continuarem amb el Museu Arqueològic, amb peces com el Tresor d’Hera. Seguirem fins al jaciment arqueològic de Capo Colonna, on se situava el Temple d’Hera Lacinia. Dinar en ruta i continuació fins a Stilo, on visitarem la Cattolica de Stilo. El seu nom ve del grec Katholikon, que indicaba les esglésies privilegiades amb baptisteri. La seva construcció es deu als monjos assentats en coves anomenades “laure” el en Mont Cosentino, darrera de la ciutat, entre els segles X i XI. En acabat continuació fins a Siderno. Sopar i allotjament.
6

DIA 21.-SIDERNO – GERACE – PENTADATTILO – REGGIO CALABRIA

Esmorzar i sortida a Gerace, amb ànima normanda i bizantina, que s’endevina en les seves cúpules. Visita panoràmica d’aquesta elegant població i la seva Catedral. Dinar en ruta. Continuarem fins a Pentedattilo, que es troba sobre una muntanya en forma de 5 dits. Visita panoràmica amb l’església de Sant Pere i Sant Pau, d’orígen bizantí amb campanar octogonal, i botigues artesanals entre els seus carrerons. Seguirem fins a Reggio Calabria. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 22.- REGGIO CALABRIA

Esmorzar i visita de Reggio Calabria, segon port d’Itàlia i ciutat universitària. Situada a la part més occidental de Calàbria, des del seu passeig Marítim es pot veure l’Estret de Messina i el cim de l’Etna. Reconstruïda després del terratrèmol de 1908, avui és una ciutat moderna amb vestigis de la Magna Grècia que trobem en el Museu Nacional de Reggio Calabria, on destaquen sobretot les dues estàtues trobades en el mar Jònic, els Bronces Riace, que representen dos guerreres de 1,97 metres i 160 kg cada un. Visita del Museu i dinar. A la tarda, temps lliure per passejar pels seus carrers i el seu port. Sopar i allotjament a l’hotel.
8

DIA 23.- SCILIA – TROPEA – PIZZO – BARCELONA – TERMINALS

Esmorzar i sortida fins a Scilia, petita i encisadora població en una roca sobre el mar. La part més antiga és Chianalea, anomenada la petita Venècia. Visita del Castell dei Ruffo, situat a la part alta de la població. Seguirem fins a Tropea, situada sobre roques a la costa Calabresa. Dinar i visita panoràmica on destaca la seva Catedral. Continuació fins a Pizzo Calabro, on visitarem el castell aragonés del 1486. Temps lliure per passejar pel Corso Principal i degustar el gelat típic: Tartuffo de Pizzo. En acabat trasllat a l’aeroport.Tràmits de facturació i embarcament en el vol a Barcelona, via Roma. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Itàlia: Cosenza, Altomonte, Civita, Cerchiara, Villapiana, Sibari, Amarelli, Crotone, Capo Colona, Stilo, Siderno, Gerace, Pentadattilo, Reggio Calabria, Scilio, Tropea, Pizzo

s