Image Alt

CANADA COSTA EST

CANADA COSTA EST

per person

Viatge amb guia acompanyant, pensió completa i visites incloses

9 dies .- del 23 al 31 de maig del 2020

EL PREU INCLOU:  
– Vol directe Barcelona – Montreal / Toronto- Barcelona
– 7 nits Hotels en categoria Primera en Pensió completa, 7 esmorzars americans, 7dinars, 7 sopars amb aigua, té o cafè americà inclosos.
– Guia acompanyant des de Barcelona
– Assistència i trasllats aeroport- hotel
– Visites: Toronto, Niagara, Ottawa, Quebec i Montreal amb guia acompanyant o guia loca i entrada A la Basílica de Notre Dame; Creuer Balenes a Charlevoix, creuer Mil Illes, Embarcació “Hornblower”
– Taxes d’aeroport (335 € aprox)
– Propines a xòfer i guia
– Assegurança bàsica de Viatge.
NO INCLOU:  Begudes  – Altres Propines –- Extres als hotels – Visat d’entrada ( a tramitar per internet, preu a consultar) – Visites no especificades en l’itinerari – Tot allò no detallat  a l’apartat “Inclou”;
NOTA: L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris d’aquest circuit. Al fer la reserva del viatge es cobrarà el 40%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat tres setmanes abans de la sortida. Preu subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, taxes, impostos,divises. Preus subjectes a mínim de grup. En cas de no arribar al mínim, el preu pot ser revisat. Condicions segons contracte
Imprescindible passaport amb vigència mínima de 6 mesos.           
VOLS PREVISTOS:
23 MAIG  AC1913  BCN  14:10  –  YUL  16:25
30 MAIG  AC1914  YYZ   22:50  – BCN  12:35 + 1
9 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Por persona en hab. doble (de 20 a 25 personas): 3265 € / Por persona en hab. doble (de 15 a 19 personas): 3460 € / Sup.hab.individual: 680 € | Seguro opcional cancelación: 65 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Pensió completa
  Propines xòfer i guia
  Taxes d'aeroport
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
1

DIA 23.- TERMINAL – AEROPORT DE BARCELONA – MONTREAL

Sortida de les nostres terminal fins a l’aeroport de Barcelona, tràmits d’embarcament i sortida en avió destinació a Montreal, capital cultural de Canadà i una de les majors ciutats de parla francesa del món. Arribada i trasllat a l’hotel. Temps lliure per passejar per aquesta preciosa ciutat. Sopar de benvinguda al restaurant L’Academie i allotjament.
2

DIA 24.- MONTREAL- QUÉBEC

Esmorzar a l’hotel i sortida per fer la visita panoràmica de Montreal. Durant la visita explorarem el centre de la ciutat amb la Catedral de Nôtre Dame, el Montreal vell, el Montreal subterrani, el bulevard St Laureant, el carrer Saint Denis, i el Mont Real, al que la ciutat li deu el nom. A continuació sortida cap a Quebec, ciutat francesa declarada Patrimoni Mundial per l’Unesco i l’única ciutat emmurallada d’Amèrica del Nord. En el camí parada per dinar en Chez Dany, típica cabanya on es podran tastar els típics productes de Mel d’Auró. Arribada a Québec i visita panoràmica : la Plaça d’Armes, la Plaça Real, el barri Petit Champlain, el Parlament de Québec, la Terrassa Dufferin, el Chateau Frontenac, els carrers Saint Jean i Grande Allee i el Vell Port. Sopar i allotjament.
3

DIA 25.- QUÉBEC - CREUER FOTOGRÀFIC BALENES

Esmorzar sortida per fer un creuer fotogràfic de balenes a la regió de Charlevoix, classificada per la Unesco com reserva Mundial de la Biosfera. Farem un creuer de 3 hores per poder contemplar la bellesa natural d’aquesta zona. Probablement es tingui l’oportunitat de veure i fotografiar algunes balenes que arriben a aquestes aigües durant per passar l’estiu. Dinar bàsic a bord . Retorn a Quebéc, sopar a l’hotel i allotjament.
4

DIA 26.- QUEBEC –TREMBLANT

Sortida cap a Mont Tremblant on es podrà disfrutar de la naturalesa passejant pels seus camins i pel petit poblet amb el nostre guia. Dinar en ruta. Opcionalment es podran realitzar una sèrie d’activitats com passejar en bicicleta, canoa, kayac , agafar el telefèric fins al cim de la muntanya. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 27.- TREMBLANT-OTTAWA

Pensió completa. Esmorzar i sortida cap a Ottawa, capital del Canadà des del S XIX. Visita panoràmica d’Ottawa per admirar el seu Parlament, la Torre de la Pau, la residència del Primer Ministre i el Governador General, la zona d’edificis del Govern, etc; per acabar el recorregut fent una parada al mercat Byward. Temps lliure al vespre. Allotjament a l’hotel.
6

DIA 28.- OTAWA- MIL ILLES-NIÀGARA

Pensió completa. Esmorzar i sortida en direcció a la bella regió de les “Mil Illes”, on embarcarem en un vaixell per passejar pel riu Sant Llorenç, recorrent una de les zones més espectaculars d’aquest riu i vorejant alguna de les 1800 illes que emergeixen de les seves aigües. Continuarem cap a les espectaculars Cataractes del Niàgara situades a la frontera entre Estats Units i Canadà. Al vespre temps lliure per poder contemplar les cataractes il•luminades. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 29- NIAGARA-TORONTO

Esmorzar i sortida per fer la visita de Niagara i de la part canadenca de les Cataractes. Embarcarem en el vaixell “Hornblower “, que ens transportarà fins al cor de la cataracta de la Ferradura. Dinar a la Torre Skylon, on tindrem una preciosa panoràmica de la ciutat i de les cataractes. A la tarda sortida cap a Toronto. De camí realitzarem una parada en el bonic poble d’estil victorià Niàgara On The Lake. Arribada a Toronto, capital econòmica del país. Visita panoràmica de la ciutat recorrent l’Antic i el Nou Ajuntament, el Parlament d’Ontario, Chinatown, la Universitat, la Torre Canadian Nacional o CN Tower, la torre de comunicacions més alta del món i la plaça Ontario. Sopar i allotjament.
8

DIA 30- TORONTO -BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i mati lliure. Dinar en restaurant local. Trasllat a l’aeroport. Sortida en vol regular destinació Barcelona. Nit a bord.
9

DIA 31.- BARCELONA – TERMINALS

Arribada a l’aeroport de Barcelona, recollida de maletes i retorn en autocar a les nostres terminals.

Ubicació

Canada: Montreal, Quebec, Charlevoix, Ottawa, Niagara, Toronto

s