cascades niagara canada

CANADÀ

CANADÀ

per person

9 dies – del 23 al 31 de Juliol del 2023

Guia acompanyant, Pensió Completa i visites incloses

INCLOU:
– Hotels 3*/ 4*
– Bitllet d’avió Barcelona/Toronto – Montreal/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses.
– Autocar gran confort, per els recorreguts.
– Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
– Guia local de parla castellana, per a les visites en destinació.
– Totes les visites que es detallen a l’itinerari: Casa Loma, Ripley’s Aquarium, Pujada a la Torre CN, Excursió en vaixell “Voyage To The Falls”, Creuer de les Balenes a Charlevoix,
– Pensió completa, des del sopar del primer dia fins el dinar de l’últim.
– Allotjament a Hotels de 4**** 4****Superior, habitacions dobles estàndard amb les taxes hoteleres incloses
NO INCLOU:
– Begudes
– Altres propines
– Extres als hotels
– Visat d’entrada (a tramitar per internet, preu a consultar)
– Visites no especificades a l’itinerari
– Tot allò no especificat a l’apartat “inclou”
NOTA:
L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris d’aquest circuit. Al fer la reserva del viatge es cobrarà el 40%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat tres setmanes abans de la sortida. Preu subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, taxes, impostos,divises. Preus subjectes a mínim de grup. En cas de no arribar al mínim, el preu pot ser revisat. Condicions segons contracte. Imprescindible passaport amb vigència mínima de 6 mesos.
9 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Preu persona en doble (mínim 25 persones): € | Preu persona en doble (mínim 20 persones): € | Preu persona en doble (mínim 15 persones): € | Suplement individual € | Assegurança opcional de cancel·lació: €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Guia acompanyant
  Hotels 4*
  Pensió completa
  Taxes d'aeroport
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Autocar última linea
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

TERMINAL - AEROPORT DE BARCELONA - TORONTO

Sortida de les nostres terminals cap a l’aeroport de Barcelon on embarcarem en direcció a Canadà. Nit a bord.
Arribada a l'aeroport de Toronto, i després de recollir el nostre equipatge i passar el control fronterer d'arribada, un trasllat privat ens portarà fins al nostre hotel. Es distribuiran les habitacions i gaudirem d'un temps de descans.
A les 18:00 hores, sortirem a la ciutat per realitzar, amb guia, una primera visita panoràmica de la ciutat.
Sopar en restaurant, retorn a l'hotel i allotjament.
2

TORONTO

Esmorzar a l'hotel i sortida per fer una visita a la ciutat. Toronto és una gran metròpolis amb grans gratacels i carrers on es respira cultura i modernitat.
Visitarem el castell Casa Loma, construït com una residència privada pel financer canadenc Sir Henry Pellat al 1914. Aquest majestuós castell disposa d'elegants estances, passatges secrets, estables luxosos i bells jardins.
Contemplarem l'emblemàtica Torre CN, l'estructura independent més alta del món amb els seus 553m, l'antic i nou Ajuntament, l'Avinguda University, el Parlament provincial, el distingit barri Yorkville i el barri xinès en el port del llac Ontario, la plaça Nathan Philipis, el mercat de Kensington o la famosa plaça Yonge-Dundas, situada en el distret financer. Dinar durant la visita.
A continuació ens dirigirem al Aquarium Ripley, on habiten més de mil animals marins d'espècies diferents. Podrem passejar sota el seu famós túnel transparent i compartir amb ells els milions de litres d'aigua en els que hi viuen. Es poden observar diverses tortugues marines, tot tipus de peixos, taurons, mantes i meduses.
A la nit sopar un el famós restaurant de la ciutat. Allotjament al nostre hotel.
3

TORONTO - NIÀGARA

Esmorzar a l'hotel i sortida en el nostre autocar privat cap a les cascades del Niàgara. Arribada a l'hotel on es dinarà.
A continuació realitzarem l'excursió amb vaixell Voyage to the Falls que ens portarà al cor de les cascades.
Temps lliure per explorar Niàgara i veure les cascades il·luminades a la nit.
4

NIÀGARA - MIL ILLES - OTTAWA

Esmorzar a l'hotel. Iniciarem un recorregut passant per la regió de les Mil Illes, amb impressionants paisatges que podrem admirar durant la ruta. Continuem cap a Ottawa, la capital de Canadà. Dinar lleuger en ruta.
A l'arribada, distribució d'habitacions a l'hotel. A continuació visita a la ciutat on podrem apreciar el Parlament de Canadà, la Residència del Primer Ministre, la Residència del Governador General i altres edificis del Govern.
Al final del recorregut podran visitar el Mercat Byward. Aquest museu està classificat entre els més interessants de Canadà, amb exposicions de tot tipus. És la institució cultural la més important i popular de Canadà.
Temps lliure resta de la tarda abans del sopar que es realitzaran en un típic restaurant de la ciutat. Allotjament al nostre hotel.
5

OTTAWA - QUEBEC

Esmorzar a l'hotel. Al matí, sortida en direcció a la ciutat de Quebec. A continuació es realitzarà una visita a la ciutat més antiga de Canadà, declarada Patrimoni cultural de la Humanitat per la UNESCO.
Realitzarem un recorregut per la Plaça d'Armes, la Plaça Real, el barri Petit Champlain, el Parlament de Quebec, la Terrassa Dufferin, el Castell Frontenac, els carrers Saint-Jean i Gran-Allée i el Vell Port.
Dinar en un restaurant de la ciutat. Distribució d´habitacions. Després de la visita gaudirem de temps lliure abans del sopar en un restaurant de la ciutat. Allotjament al nostre hotel.
6

QUEBEC - CREUER DE BALENES - QUEBEC

Esmorzar a l'hotel. A l'hora establerta sortirem del nostre allotjament per realitzar una excursió de durada aproximativa de 10 hores.
Ens dirigirem en el nostre autocar cap a la regió de Charlevoix, reconeguda pels seus majestuosos paisatges marins i muntanyencs. A l'arribada embarcarem en una nau en la que navegarem pel riu Sant Lorenzo on tindrem la possibilitat d'observar diversos tipus de balenes: la balena blava, el rorqual comú i el famós beluga que viu en el Sant Lorenzo.
Òbviament no es pot garantir l'albirament, ja que es tracta d'animals salvatges en llibertat. Dinar a la zona.
Retorn a Quebec, sopar a la ciutat i allotjament al nostre hotel.
7

QUEBEC - MONT-REAL

Esmorzar a l'hotel. Sortida en el nostre autobús privat amb destinació a Montreal, la segona ciutat francòfona en importància després de París. Arribada a l'hotel reservat i repartiment d'habitacions. A continuació iniciarem la visita de la ciutat.
Tindrem ocasió de conèixer el barri vell Montreal, la Basílica de Notre-Dame, la ciutat subterrània, el boulevard Saint-Laurent, el carrer Saint-Denis i el Mont-Royal. Dinar a la ciutat.
Abans del sopar en un restaurant de la ciutat disposarem d'un període de temps lliure. Allotjament al nostre hotel.
8

MONTREAL - BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Temps lliure fins l'hora del trasllat a l'aeroport de Montreal per abordar el vol internacional de tornada a Barcelona.
La nit es passarà a bord.
9

BARCELONA - TERMINALS

Arribada a l’aeroport de Barcelona, recollida de maletes i retorn en autocar a les nostres terminals.

Ubicació

Canadà: Toronto, Niágara, Mil Illes, Ottawa, Quebec, Mont-Real

s