Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

CAP DE SETMANA A VALÈNCIA I L’ALBUFERA

CAP DE SETMANA A VALÈNCIA I L’ALBUFERA

per person

2 dies – 8 i 9 de juny del 2019

INCLOU:
– Viatge amb autocar última línea
– Guia acompanyant
– Hotel 4* a València
– Pensió completa amb aigua i vi
– Guia local a València
– Passeig en barca per l’Albufera
– Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU:
Extres personals a l’hotel – Tot allò no detallat a l’apartat “Inclou”
NOTA:
L’agència es reserva el dret a alterar o modificar qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. Per garantir la reserva s’abonarà el 25% al moment de la inscripció, la resta 15 dies abans de la data
2 dies
  • Destinació
  • Departure Time
    Valls - Reus - Tarragona
  • Preu
    236 € - Suplement hab. individual: 45 € - Assegurança opcional cancel·lació: 15 €
1

DIA 08. TERMINALS - VALÈNCIA

Sortida de les nostres terminals en direcció a la capital valenciana, després d’una breu parada per l’esmorzar lliure arribarem a la ciutat de València, acomodació a l’hotel i dinar.
A la tarda acompanyats d’un guia local farem una interessant visita guiada per la València del Segle d’Or: - Porta de Serrans – Palau de la Generalitat – Palau de la Batllia – L’Almodí – Catedral – La Llotja dels Mercaders. A través d’aquest recorregut coneixerem més a fons part de la història d’aquesta important ciutat que durant el S. XV era una de les més potents de la Mediterrània.
Acabada la visita gaudirem d’una estona lliure pel centre de la ciutat. El sopar ens el serviran a l’hotel. Allotjament.
2

DIA 09. VALÈNCIA – ALBUFERA – TERMINALS

Després d’esmorzar a l’hotel, carregarem maletes i ens dirigirem fins al paratge Natural de l’Albufera. El llac més gran i una de les zones humides més importants de la península ibèrica. Un paratge de gran interès ecològic i paisatgístic. Les seves riques aigües han servit tradicionalment de suport a pescadors i cultivadors d’arròs.
Des de la seva població principal El Palmar, és on agafarem una barca que ens portarà a endinsar-nos al llac i així poder contemplar en tota la seva esplendor la bellesa del paratge i algunes de les aus que hi habiten. Tornarem al Palmar on podrem fer una breu passejadeta, aqui encara es poden veure algunes de les típiques “barraques”.
El dinar ens els serviran a un acreditat restaurant de la mateixa població. En acabat emprendrem camí de retorn a les nostres terminals.

Ubicació

Espanya (València)

s