Viatges Mestres Gdansk Polònia

POLÒNIA

POLÒNIA

per person

8 dies – del 11 al 18 de juliol del 2019

Circuit en grup “Gran Tour de Polònia”

Pensió completa, guia acompanyant, visites i entrades incloses

INCLOU
 • – Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport anada i tornada
 • – Vol anada i tornada des de Barcelona
 • – 7 nits Hotels 4**** durant tot el circuit
 • – 7 esmorzars, 7 dinars i 7 sopars
 • – Totes les visites especificades a l’itinerari
 • – Visites amb guia local a les ciutats poloneses: Varsòvia, Torun, Malbork, Poznan, Wroclaw, Czestochowa, Auscwitz, Cracòvia i Wieliczka .
 • – Entrades: concert a la Catedral de Oliwa Malbork, Czestochowa, Auscwitz, Wieliczka amb ascensor
 • – Guia de parla espanyola
 • – Guia acompanyant de l’agència
 • – Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • – Taxes d’aeroport (50 € a confirmar a l’emetre els bitllets)
NO INCLOU:
 • – Extres als hotels de Polònia
 • – Begudes
 • – Propines
 • – Visites o entrades no especificades a l’itinerari
 • – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou.
NOTA:
 • L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
 • El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida.
 • Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’import total.
 • Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…
 • Preu subjecte a mínim de grup.
 • Condicions segons contracte.
8 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  hab. doble: 1467€ + 50€ taxes = 1517 € / Suplement. hab. indiv. 305€ / Assegurança opcional anul·lació: 45€
 • Inclou
  Autocar última linea
  Entrades amb visita guiada
  Guia acompanyant
  Hotels 4*
  Pensió completa
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Assegurança de viatge
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

DIA 1. TERMINALS – BARCELONA- VARSÒVIA

Sortida de les nostres terminals en direcció a  l’aeroport de Barcelona. Tràmits a l’aeroport i embarcament a l’avió destinació Varsòvia .
Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.
2

DIA 12. VARSÒVIA- GDANSK

Esmorzar. Visita panoràmica de Varsòvia, situada entre les dues ribes del riu Vístula i que abans de la Segona Guerra Mundial va ser bressol de la més gran comunitat jueva d’Europa.
Començarem la visita amb la Ruta Reial, que ens permetrà admirar el Parc de Lazienki amb el seu Palau sobre l’ aigua, el monument de Chopin i el seu casc antic, patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, reconstruït després de la II Guerra Mundial. En aquest casc antic, cal destacar-hi la Plaça del Castell Reial, la Catedral de Sant Joan, la Plaça del Mercat, “La Barbacana” i el monument de l’aixecament de Varsòvia. Dinar.
A la tarda sortirem en direcció a Gdansk, ciutat que sorprèn pels seus monuments d’arquitectura burgesa, religiosa, militar i portuària, amb un passat de deu segles de fascinant cultura i tortuosa història. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 13. TRICIUTAT: GDANSK : PORT DEL BÀLTIC.

Esmorzar i visita de la ciutat de Gdansk amb el carrer Dluga, característic per les seves pintoresques cases d’estil gòtic, la font de Neptú, símbol de la ciutat, la Mansió de Artus i l’Ajuntament.
Continuarem cap a la Catedral de Oliwa, famosa pel seu òrgan d’ estil rococó on sentirem un concert. Dinar en restaurant local. Tarda lliure per seguir disfrutant dels seus carrers i botigues repletes d’àmbar.
Sopar i allotjament a l’hotel.
4

DIA 14. GDANSK- MALBORK- TORUN - POZNAN

Esmorzar. Sortida en direcció a Malbork, on visitarem el seu castell, declarat Patrimoni de la  Humanitat per la UNESCO, i que alberga l’antiga seu de la gran contramestre de l’Ordre dels Cavallers Teutònics i considerada la major construcció medieval d’ aquest estil en tota Europa.
Continuarem la ruta cap a Torun, una de les ciutats culturals més important de Polònia, on hi nasqué el científic Nicolau Copèrnic l’any 1473. Destaquen l’Ajuntament del segle XII i la ciutat vella. Dinar. A la tarda seguirem cap a Poznan. Acomodació a l’ hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 15. POZNAN- WROCLAW

Esmorzar. Començarem la jornada amb la visita panoràmica de la ciutat de Poznan; el casc antic amb la Plaça del Mercat, la Torre de l’Ajuntament i el carrer de Sant Martí, patró de la ciutat.
Seguirem amb un recorregut a través dels edificis més importants de la ciutat: el Museu Arqueològic, el Palau de Grokow, l’església dels jesuïtes, la Biblioteca Raczynski, el “Collegium Maiaux”, el Teatre de l’Òpera i la Universitat de Mickiewicz. Dinar.
Continuació en direcció a la ciutat de Wroclaw, fundada l’any 1241 en la cruïlla d’ importants rutes comercials. Realitzarem una visita de la ciutat, remarcant la seva part més antiga, on cal destacar-hi el casc antic, l’Ajuntament, considerat una perla d’estil gòtic silecià, i la catedral D’Ostrow Tumski. Acomodació a l’ hotel, sopar i allotjament.
6

DIA 16. WROCLAW- CZESTOCHOWA-AUSCHWITZ - CRACOVIA.

Esmorzar. Sortida en direcció Czestochowa, on a l’arribada visitarem el Monestir de Jasna Góra, el santuari més famós de tota Polònia, degut a la miraculosa imatge de la Verge de Czestochowa, anomenada també “Madonna Negra”. Dinar en ruta.
Continuació cap a Auschwitz, per realitzar la visita del camp de concentració construït pel règim de l’Alemanya Nazi durant la Segona Guerra Mundial i que posteriorment ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. En acabar la visita, ens dirigirem a Cracòvia. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel.
7

DIA 17. CRACÒVIA

Esmorzar. Visita de la ciutat de Cracòvia, antiga capital de Polònia i actualment considerada el centre cultural del país. La visita consta del turó Wawel amb el Castell Reial; la Catedral Gòtica amb les seves espectaculars capelles, criptes i sarcòfags dels reis i ducs polonesos; els casc antic i la plaça del Mercat, una de les més grans d’Europa; la famosa llotja de los “Paños” o “Sukiennice”, que acull en el seu interior petites botigues d’artesania i una nombrosa col·lecció de pintura polonesa; l’Església de Santa Maria la qual conté elements d’art gòtic, renaixentista i barroc i que posseeix l’altar de Wit Stwosz, joia de l’art gòtic. Dinar.
Tarda lliure per a poder gaudir tranquil·lament de la ciutat de Cracòvia. Sopar en un restaurant jueu amb música klezmer. Allotjament.
8

DIA 18. CRACÒVIA - WIELICZKA - CRACÒVIA -BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Sortirem en direcció a Wieliczka per a realitzar la visita de les Mines de Sal, una meravella única al món i considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Veurem les cambres originals on s’arrencava la sal, les capelles úniques amb relleus i escultures esculpides en la pròpia sal pels miners, les grutes de vidre i els llacs subterranis a 250 metres de profunditat.
En acabar la visita, retorn a Cracòvia. Dinar i a trasllat a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Varsòvia, Gdansk, Malbork, Torun, Poznan, Wroclaw, Czestochowa, Auschwitz, Cracòvia, Wieliczka

s