Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

CREUER FLUVIAL PEL DANUBI

CREUER FLUVIAL PEL DANUBI

per person

8 DIES.- DEL 10 AL 17 D’AGOST DEL 2020

 

AQUEST PREU INCLOU:
– Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport anada i tornada
– Vols Barcelona – St. Petersburg / Moscú – Barcelona
– 10 nits de creuer en cabina escollida
– Pensió completa: 10 esmorzars, 9 dinars i 10 sopars
– Visites incloses segons programa: Panoràmica de St. Petersburg,Fortalesa Pere i Pau i Museu Hermitage; Parada ecològica a Mandroga; Museu de fusta a Khizi; Monestir de Sant Cirili a Goritsy; Panoràmica Yaroslav; Panoràmica a peu d’Uglich i Església St. Dimitri Ensangonat; Panoràmica de Moscú i Visita del Kremlin amb una catedral .
– Guia acompanyant durant el creuer
– Visita de Rússia ( 78 €)
– Taxes de port i aeroport (200 €) pendent de fluctuació en el moment d’emetre els bitllets)
– Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU: Extres a l’ hotel– Begudes – Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Propines -Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.
Nota: L’ Agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.  Les activitats i visites poden variar en funció del nivell del riu i la climatologia. Els horaris d’embarcament són aproximats. En el moment de fer la reserva s’abonarà el 40% del total de la reserva. La resta haurà d’estar abonat 20 dies abans de la sortida.  Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’augment de carburant, divises o impostos. Condicions segons contracte.
NOTA IMPORTANT: Imprescindible passaport amb vigència mínima de 6 mesos.
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Cabina coberta principal: 2153 € // Cabina coberta superior: 2338 € || Suplement individual A consultar || Assegurança opcional cancel.lació: 50 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Pensió completa
  Taxes d'aeroport
  Vaixell
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Autocar última linea
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

DIA 10.- TERMINAL – AEROPORT DE BARCELONA –- BUDAPEST

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona, El Prat. Tràmits a l’aeroport i embarcament a l’avió destinació Budapest, via Frankfurt. Arribada i assistència a l’aeroport, trasllat al port de Budapest. Acomodació al vaixell MS Swiss Diamond o similar i sopar. Allotjament a bord.
2

DIA 11.- BUDAPEST

Esmorzar. Visita panoràmica guiada de Budapest, ciutat lligada al Danubi, un dels rius navegables més gran d’Europa, que la creua d’Orient a Occident, antiga joia de l’Imperi Austrohongarès. Veurem els grans bulevards, el Parlament, l’Òpera, la Plaça dels herois de Pest, i el Bastió dels Pescadors a Buda. Visita de l’església de Maties. Retorn al vaixell i dinar. Tarda lliure. Cocktail de benvinguda i presentació de la tripulació. Sopar. Després de sopar, espectacle folklòric a bord. Allotjament.
3

DIA 12.- BUDAPEST – ESZTERGOM – BRATISLAVA

Pensió completa. Matí lliure a Budapest. Podrem fer opcionalment l’excursió a la Corva del Danubi, en la que es visita Szentendre, coneguda com el “Montmartre” hongarès. Durant l’excursió parada a Vysegrad, en el cor de la Corba del Danubi i continuació fins a Esztergom per visitar la seva basílica. Els que no hagin fet l‘excursió, navegació fins a Esztergom. Sopar i allotjament al vaixell.
4

DIA 13.- BRATISLAVA - VIENA

Esmorzar. Arribada a Bratislava, antiga ciutat de coronacions imperials i capital de la República Eslovaca. Visita guiada de la ciutat tot passejant i admirant el Palau de l’Arquebisbat, la Catedral de Sant Martí, la Porta Michalska i l’Ajuntament. Dinar i navegació fins a Viena, cor de l’Europa Central que evoca a través dels seus balls sumptuosos la fastuositat de l’Imperi dels Habsburg. Sopar i allotjament a bord.
5

DIA 14.- VIENA

Esmorzar i sortida per fer una visita panoràmica guiada de la capital d’Àustria, durant la qual gaudirem d’edificis i monuments com l’Òpera, l’Ajuntament, El Parlament, el Barri dels Museus i el seu casc històric, per on recorrerem a peu els voltants de la Catedral de Sant Esteve. Retorn al vaixell i dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament al vaixell.
6

DIA 15- DÜRSTEIN – MELK

Pensió completa a bord. Arribada a primera hora a Dürnstein. Temps lliure en aquesta vil•la situada al cor de la Vall de Wachau, on al castell de Kueringer, Ricard “Cor de Lleó” va estar presoner durant les creuades. Retorn al vaixell i dinar. A la tarda sortida fins a Melk, ciutat pintoresca als peus d’una Abadia Benedictina amb 900 anys d’història, construïda sobre una roca a la riba del Danubi. Sopar de gala, espectacle ofert per l’equip del vaixell i ball.
7

DIA 16.- LINZ

Esmorzar al vaixell. Dia lliure per conèixer aquesta preciosa ciutat barroca, capital de l’Alta Àustria, situada entre la Vall del Danubi i la ruta de la sal. Dinar a bord. Possibilitat de realitzar l’excursió de dia complet a Salzburg, amb dinar inclòs. Sopar i allotjament a bord.
8

DIA 20.- LINZ – AEROPORT – TERMINAL

Esmorzar a bord. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Linz per sortir en direcció Barcelona, via Frankfurt. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Budapest, Bratislava, Viena, Melk, Linz

s