Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

circuit croacia viatges mestres

CROÀCIA I LJUBLJANA

CROÀCIA I LJUBLJANA

per person

8 dies.- del 26 de maig al 2 de juny 2020

Circuit per Croàcia amb guia acompanyant i Pensió completa

(Descompte 50 € per reserves fins el dia 28 de febrer)
AQUEST PREU INCLOU:
– Trasllats terminals / aeroport / terminals
– Vol anada i tornada des de Barcelona
– Guia acompanyant de l’agència
– Hotels 4**** durant tot el circuit
 -Tots els àpats especificats a l’itinerari (7 esmorzars, 6 dinars i 7 sopars)
– Degustació d’ostres fresques i vi local
– Totes les visites especificades a l’itinerari i Visites amb guia local (Zagreb, Ljubljana, Pula, Rovinj, Zadar, Trogir, Split i Dubrovnik )
– Entrades: amfiteatre de Pula; Parc Nacional de Plivitce: passeig en vaixell i en tren panoràmic ; Església de Sant Donato a Zadar; ; Catedral de Trogir; Catedral, Soterranis de Dioclecià i Temple de Júpiter a Split; Catedral i monestir franciscà amb antiga farmàcia a Dubrovnik.
– Taxes d’aeroport (60€ )
– Assegurança bàsica d’ assistència en viatge
NO INCLOU: Extres a l’hotel – Begudes – Visites o entrades no especificades a l’itinerari -Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.
Nota: L’ Agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’ import total. Aquest preu està subjecte a possibles variacions degut a l’augment  de carburant,  fluctuació de divises, increment d’impostos…Condicions segons contracte.            
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  1740€ (Descompte 50€ per reserves fins el dia 28 de febrer) - Suplement hab. individual: 456 € - Assegurança opcional cancel·lació: 45 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Hotels 4*
  Pensió completa
  Taxes d'aeroport
  Visites
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
  Vols
1

DIA 26.- TERMINALS – BARCELONA – ZAGREB

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Tràmits d’embarcament i sortida amb el vol en direcció a Zagreb. Assistència a l’aeroport i trasllat al centre la Capital croata per fer la seva visita, amb la Fortalesa de la “Ciutat Superior”, el centre històric, l’Església de Sant Marc amb el seu sostre multicolor, el Teatre Nacional i la Universitat. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 27.- ZAGREB – LJUBLJANA – OPATIJA

Esmorzar. Sortida en direcció a Ljubljana per realitzar la visita de la capital d’Eslovènia, durant la qual podrem veure la part antiga de la ciutat entre el castell i el riu Ljubljanica. Descobrirem una ciutat barroca on destaquen els seus ponts i les imponents façanes i decoracions de les seves esglésies. Dinar. A la tarda, continuació fins a Opatija, “La Reina del turisme” del país. Des de finals del s. XIX, Opatija ha estat el centre de salut d’hivern d’Europa Central. Acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.
3

DIA 28.- OPATIJA – PENISULA D’ISTRIA (PULA, ROVINJ ) – OPATIJA

Esmorzar i sortida en direcció a Pula, la ciutat portuària més gran d’Istria , a la punta sud de la península Croata. Visitarem l’amfiteatre romà del s. I, símbol de la ciutat i un dels més ben conservats d’Europa. Continuarem fins a Rovinj, població que evoca al romanticisme amb esplèndids monuments del renaixement venecià, esglésies barroques i el seu port antic. La Catedral de Santa Eufèmia domina la ciutat i està considerada l’edifici barroc més gran d’Ístria. Visita i dinar. A l’hora prevista, retorn a Opatija. Sopar i allotjament a l’hotel.
4

DIA 29.- OPATIJA – PLITVICE – ZADAR

Després d’esmorzar ens dirigirem al Parc Nacional Llacs de Plitvice, proclamat per la UNESCO Monument de la Natura i Patrimoni de la Humanitat el 1979. Les muntanyes amb boscos densos abracen 16 llacs d’aigües de color blau verdós, de diferents mides units per cascades i salts d’aigua. Visita del parc. Dinar en un restaurant dins del parc. A l’hora indicada, continuació de viatge fins a Zadar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 30.- ZADAR – TROGIR

Esmorzar i visita guiada de la ciutat de Zadar, construïda en una península, que compta amb més de 3000 anys d’història. El seu centre històric està ple de monuments, esglésies com la de San Donato o Sant Crisódono i museus. Dinar i sortida en direcció a Trogir, Patrimoni Cultural de la Humanitat, on realitzarem la visita d’aquesta preciosa vil•la medieval, que concentra tota l’Edat mitjana dàlmata en una ciutat-museu. Dins els seus carrers de pedra s’han conservat palaus d’antigues famílies nobles i en les esglésies i edificis es presenta l’abundància del talent dels seus artistes que durant segles han sigut l’orgull dels deus amfitrions. Veurem la continuïtat entre els estils romànic, gòtic, renaixentista i barroc. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.
6

DIA 31.-TROGIR - SPLIT – STON - DUBROVNIK

Esmorzar i visita panoràmica de Split, la segona ciutat més habitada del país, declarada Patrimoni de la Humanitat, on destaquem el seu port pesquer i base naval de l’Adriàtic, el seu casc antic, la Catedral, el Convent dels Franciscans, el Palau Dioclecià, que data del S. III i reformat a l’edat mitjana. Dinar. Continuació fins al pintoresc poble de Ston i la seva Badia, parc natural protegit pel desenvolupament del cultiu d’ostres, on farem una degustació d’aquests mol•luscs. Continuació fins a la zona de Dubrovnik. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament
7

DIA 1.- DUBROVNIK

Esmorzar i visita amb guia local de Dubrovnik, ”La Perla de l’Adriàtic”, també declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Recorrerem la ciutat, una de les més boniques de l’Adriàtic, rodejada d’una gran muralla de 2 km., on visitarem el centre històric medieval amb el Monestir franciscà, la Catedral de Ntra. Sra., el Palau de Knezev Dvor, la farmàcia més antiga del món. Dinar. Tarda lliure per poder gaudir dels seus carrers plens d’història. Sopar i allotjament a l’hotel.
8

DIA 2.- DUBROVNIK – BARCELONA – TERMINAL

Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Dubrovnik per sortir en direcció Barcelona. Arribada, recollida de maletes i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Croàcia (Zagreb, Ljubljana, Opatija, Pula, rovinj, Parc Nacional Plitvice, Zadar, Trogir, Split, Ston, Dubrovnik)

s