fbpx

Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

DELHI, AGRA I INDIA DEL SUD

DELHI, AGRA I INDIA DEL SUD

per person

14 dies.- del 25 agost al 7 setembre 2019

Inclou:
 • Bitllets aeris de la Cia. TURKISH AIRLINES en classe Turista.
 • Taxes aèries a confirmar a l’emissió (incloses 315.-)
 • Itinerari de viatge indicat en els hotels esmentats, en règim de PENSIÓ COMPLETA
 • Inclosa 1 ampolla d’aigua en els àpats. (1l)
 • Incloses 2 ampolles d’aigua a les visites (500ml.)
 • Trasllats en servei privat
 • Visites i excursions esmentades com incloses a l’itinerari
 • Guia local per Delhi i Agra
 • Guia acompanyant en espanyol des de Chennai fins a Cochin
 • Acompanyant de l’agència des d’Espanya
 • Propines guies i xofers, etc …
 • Assegurança d’assistència en viatge i de despeses de cancel·lació fins a 5.000, – € per persona (preguem consulteu cobertures i condicions particulars).
No Inclou:
 • Tramitació de Visat Persona via internet – https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html
 • Begudes no esmentades
 • Extres
 • Qualsevol servei que no es detall en l’itinerari adjunt
Condicions:
Per formalitzar la reserva, cal efectuar un pagament del 30% del total del viatge. La resta, 45 dies abans de la sortida
Condicions de pagament:
30% del total del viatge a la confirmació Resta 45 dies abans de la sortida
Condicions de cancel·lació:
Fins a 45 dies abans de la sortida: 30%
De 44 dies a 30 dies abans de la sortida: 50% 29 dies abans de la sortida o menys: 100%
 • Destinació
 • Preu
  Persona en doble: 4100 €/ Suplement habitació individual: 700 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Guia acompanyant
  Pensió completa
  Visites
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Autocar última linea
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vols
1

25 AGOST.- BARCELONA - ISTAMBUL

VOL: TK1854 BARCELONA 11:30 - ISTANBUL 16:00 TK - 716 ISTANBUL 20:20 - DELHI 04:45hs +1
Presentació a l'aeroport de Barcelona / El Prat Terminal T1 a les 08.30hs en els taulells de la Cia. TURKISH AIRWAYS. Trobada amb el nostre guia.. Facturació de l’equipatge directament a Delhi. Sortida a les 11.30hs, amb destinació Istanbul. Arribada i tràmits de connexió cap a Delhi. Nit a bord.
2

26 AGOST.- DELHI

Arribada a Delhi a les 04.45hs. A l’arribada a Delhi, assistència a l'aeroport i trasllat a l'hotel pel nostre representant. Benvinguda tradicional a l'Aeroport i trasllat a l'hotel. Esmorzar a l'hotel. Després, visita de Vell Delhi passant pel fort vermell i visitant la mesquita, la Jama Masjid, el Raj Ghat on es troba la tomba de Gandhi i Nehru i la fascinant i bulliciosa carrer Chandi Chowk. Passeig en rikshaw al barri de Chandi Chowk. Dinar en un restaurant local. A la tarda visita de Nova Delhi recorrent: el minaret Qutub Minar (1199) de 73 metres sent el més alt del món, Porta de l'Índia, el monument de Marxa de Sal. La zona dels edificis del govern amb el seu parlament i el Palau Presidencial, el centre Comercial Connaught place. Sopar i allotjament a l'hotel.
3

27 AGOST .- DELHI - AGRA

Esmorzar. Al matí sortida per la carretera cap a la ciutat d'Agra. A l’arribada a Agra registre a l'hotel. Després, visita al Taj Mahal, l'oda escrita en marbre que ha embadalit el món amb la seva bellesa. El mausoleu va ser construït per Shah Jahan, el desconsolat emperador mogol, després d'haver mort en el part la seva estimada dona, Mumtaz Mahal. Durant 22 anys, l'emperador va reclutar als millors artesans, paletes i arquitectes de llocs tan llunyans com Pèrsia, Turquia, Itàlia i França per construir aquest captivador i majestuós monument. Dinar a l'hotel a Agra. A la tarda visita de Fort Agra. Els baluards de gres vermell protegeixen una dotzena de preciosos palaus i pavellons mogols. Explora la Diwan-i-Am (sala d'Audiència Pública), on l'emperador s'asseia en el seu tron i atenia als seus súbdits, i la Diwan-i-Khas (Sala d'Audiència Privada), on tractava amb dignitarios estrangers. En contrast amb altres parts de la fortalesa, la 'mesquita celestial' de Mina Masjid està construïda de marbre blanc, com el Taj. Sopar i allotjament a l'hotel a Agra.
4

28 AGOST .- AGRA – DELHI

VOL: AI 42 DELHI 17:20 - CHENNAI 20.00
Esmorzar a l'hotel. Al matí sortida per la carretera cap a la ciutat de Delhi, a l'arribar a Delhi trasllat a l'hotel a l'aeroport. Dinar a l'hotel. Després de dinar trasllat a l'aeroport de Delhi per agafar el vol de Chennai. A la seva arribada a l'aeroport de Chennai, assistència a l'aeroport i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel a Chennai.
5

29 AGOST .- CHENNAI

Esmorzar, dinar i sopar a l'hotel i resta del matí lliure per descansar. A la tarda sortida per realitzar el city tour de Chennai, Madràs. Considerada la 'Porta del Sud', des de temps antics ha atret i mimat als millors pensadors, artistes i artesans de Tamil Nadu. Profundament conservadora, els seus barris originals encara es divideixen en funció de les castes, i els comerciants de George Town s'agrupen d'acord amb la seva gremi. Visita panoràmica passant pel Fort St. George, erigit en el XVII per la Companyia Britànica de les Índies Orientals; St. Mary, la primera església consagrada el sòl indi; i el Museu Governamental que guarda a la Galeria Nacional d'Art una fascinant selecció de peces mongoles, Rajasthan i del Deccan dels ss. X-XVIII. Per l’elegant passeig La Marina arribarem a Mylapore, ciutat antiga, per conèixer la Església-Catedral de Santhome que es diu alberga les restes mortals de l'Apòstol Sant Tomàs. Finalitzades les visites trasllat al nostre hotel. Allotjament.
6

30 AGOST.- CHENNAI - MAHABALIPURAM

Esmorzar a l'hotel i trasllat per carretera a Kanchipuram per visitar els seus temples. És una de les set ciutats sagrades per als hindús, seu del major centre tamil d'aprenentatge, així com un important lloc de peregrinació per budistes, jainistes i hindús. La ciutat també és famosa pels seus teixidors de seda. Coneguda com la Ciutat Daurada de 1000 Temples, és una de les més antigues de l'Índia. Destaca el Temple Ekambareshwar, s.IX, un dels més grans dedicat a Shiva. En el pati hi ha un mànec de gairebé 3500 anys les quatre branques principals ofereixen fruits amb sabors que representen els quatre Vedas; i el Temple Kamakshi, una de les formes de la deessa Parvati. Dinar. A la tarda visites als temples de la ciutat. En un recinte sagrat, els seus captivadors restes arqueològiques, la majoria del s.VII, són temples molt variats, des del espectacular temple de la Riba, aixecat en l'època daurada de l'arquitectura Pallava on es va arribar a les més altes cotes de perfecció i bellesa , i un dels més antics de l'Índia; fins als cinc Rathas (temples amb forma de carro), tots ells en diferent estil; passant per espectaculars relleus com la Penitència de Arjun, el baix relleu més gran del món, o el Descens del Ganges. Hi ha també temples excavats a la roca (mandapa), escultures gegants d'animals i mitologia hinduista, i estructures erigides sobre les roques. Dinar inclòs i resta de la tarda lliure per gaudir de la platja.
7

31 AGOSTO.- MAHABALIPURAM – CHENNAI - TRICHY – TANJORE

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport de Chennai per prendre el vol a Trichy. Sortida en el vol 6E-7145 a les 10.20hs. Arribada a Trichy a les 11.40hs., i continuació per carretera a Tanjore, també anomenada Thajavur és una de les més antigues de l'Índia, remuntant-se al període de Sangam i fundada pel rei Mutharayar, encara que va ser en l'imperi Chola quan va tenir el seu màxim apogeu al convertir-se en la capital. Segurament el que més cridi l'atenció del seu passat i sobrevisqui fins avui dia és el llegat arquitectònic de temples. A més, la ciutat és un important centre d'un estil de pintura propi conegut com Tamil Nadu. Arribada a Tanjore i trasllat al nostre hotel Svwatma. Repartiment de les habitacions i Dinar a l'hotel. A la tarda començament de les visites a Tanjore, capital dels Cholas, una de les dinasties més grans i poderoses del Sud que van ser grans constructors de temples. Ens dirigirem per carretera a Chindambaram per visitar el majestuós Temple de Brihadeeshwarar, santuari de Xiva Natharaja, declarat Patrimoni de la Humanitat i considerat el més perfecte de l'escola dràvida. En el seu interior trobem un dels salons de ball o Sabha de Nataraja més famosos, així com el conjunt més antic del Karana excavat en pedra i que representa els 108 moviments de ball de Nataraja. El temple està dividit en diferents pagodes situades en els quatre punts cardinals on trobem les diferents sales: El Nritta Sabha, al hall dels balls, el Deva Sabha, al hall dels festivals, el Kanaka Sabha i el Raja Sabha. Aquest últim és amb diferència el més espectacular, amb 1000 pilars i en què els pandyas celebraven les seves victòries. A Kumbakonam i els seus voltants existeixen gairebé 200 temples, malgrat la seva reduïda grandària, i per aquesta raó se la coneix com la Ciutat dels Temples. El temple de Sarangapani, és el major de la ciutat dedicat a Vishnu, mentre el temple de Kumbeshwara és el més gran dels consagrats a Shiva. El temple de Nageshwara també està dedicat a Shiva en el seu aspecte de Nagaranja, el rei serp.. Seguidament ens traslladarem a la propera localitat de Dharasuram, per visitar el Temple de Airatesvara, construït per Raja Raja II, és un superb exemple de l'arquitectura chola del s.XII. Les columnes que precedeixen el temple estan formades per escultures en miniatura úniques. En les extraordinàries escultures es representa a Shiva com Kankalamurti, el captaire, a més de diverses escenes de les epopeies. Al santuari principal s'alça un enorme lingam, al qual la llum natural il•lumina de sol a sol. Finalitzada la visita retorn a Tanjore. Sopar i allotjament a l'hotel de Tanjore
8

01 SETEMBRE.- TANJORE – TRICHY – MADURAI

Esmorzar a l'hotel, i sortida per carretera a Madurai. Durant el camí pararem a Trichy per visitar el lloc més important, Fort Rock, que va servir de fortalesa per al poder des de la dinastia Chola al s. VI. En el seu cim es troba el temple dedicat al déu Ganesh, al qual s'accedeix després de pujar 434 graons, i des d'ell s'observen unes magnífiques vistes de la plana. A continuació, a l'illa Srirangam, sobre el riu Kaveri, visitarem el gran temple Ranganathswami envoltat de set muralles concèntriques, amb 21 portes d'accés i santuaris i sales, algunes d'elles de fins a mil columnes. Dinar inclòs a Trichy i continuació per carretera cap a Madurai. Arribada a Madurai i trasllat a l'hotel The Heritage. A última hora de la tarda, al Temple Meenaskshi, presenciarem la cerimònia de culte a la deessa Meenakshi. Aquest ritual ens donarà una idea de la Filosofia de l'Índia, on els ídols es consideren déus vius. Aquest és el lloc de peregrinació més important per als hindús, exemple perfecte d'arquitectura dràvida. A la nit assistirem a una cerimònia de Aarthi al temple. Madurai és una de les ciutats més antigues del sud-est de l'Índia. Durant centúries ha estat centre de coneixement i peregrinació. Posseïdora d'un riquíssim patrimoni cultural, documents en tamil i grec confirmen la seva existència ja en el s. IV a.C. Va ser capital dels reis Pandyan, seu de Sangay i acadèmia de grans poetes tàmils. Sopar i allotjament a l'hotel.
9

02 SETEMBRE.- MADURAI

Esmorzar a l'hotel. Al cor del nucli antic visitarem el Temple Meenakshi-Sundareswarar, centre de la vida religiosa i cultural de Madurai; amb quatre cridaners gopurams en cada punt cardinal, es creu conté 33 milions d'escultures; la sala Nayakkar Madapam és espectacular amb 110 pilars i 1008 llums que s'encenen en ocasions especials. Ens dirigirem a 1,5 km al sud-est de Meenaskshi per visitar el Palau de Thirumalai Nayak, d'estil indosarraceno, s.XVII; el seu gran pati rectangular i magnífica cúpula de més de 20 m d'alçada sense cap tipus de suport, ens donen idea de la magnificència original de l’edifici, un dels monuments laics més sublims del sud. Un altre llegat Nayakar que coneixerem és Mariammam Teppakulam, estany que s'alimentava de les aigües del riu Vaigai. Després de dinar gaudirem d'un agradable passeig en rickshaw. Sopar i allotjament a l'hotel.
10

03 SETEMBRE.- MADURAI – PERIYAR

Després de l'esmorzar sortirem per carretera cap a Periyar (140 km, unes 3 hores). Aquest camí és un dels més pintorescs i bonics de l'Índia del Sud; realitzarem parades en petits llogarets per conèixer de prop la vida rural. Arribada a Periyar i trasllat a l'hotel Spice Village. Repartiment de les habitacions i dinar inclòs. A la tarda visitarem una plantació d'espècies i Passeig en els elefants o trek a la selva de Periyar Sopar i allotjament. Periyar, o Thekkady, estat de Kerala, posseeix una inigualable bellesa natural i tranquilitat; alberga un dels més fascinants santuaris de vida silvestre del món amb una variada fauna i flora. És un dels 16 projectes per preservar els tigres a l'índia. En les seves jungles tropicals de vegades es poden veure elefants i búfals salvatges de les muntanyes, micos, cérvols clapejats i milers d’espècies d'aus, i dins d'seus exuberants turons creixen grans plantacions de te, cafè, pebre i cardamom.
11

04 SETEMBRE.- PERIYAR – ALLEPY – COCHIN

Després de l'esmorzar trasllat per carretera a Kumarakom on agafarem la casa-vaixell que ens portarà a través dels estrets i bells canals del riu Kerala. Podrem admirar els poblats de pescadors amb els seus costums centenàries, nens jugant, dones rentant la roba i magnífics paisatges al llarg dels cursos d'aigua que serpentegen de poble en poble revelant els tresors de la seva història. Aquest laberint d'aigües de jade, flanquejat per densos palmerars ens regalarà pobles de somnis i ens mostrarà esquadrons d'ànecs que envolten les barques de rems traslladant a barbuts sacerdots sirians i venedors de diferents mercaderies. El dinar serà servit a bord. Gaudirem de la posta de sol a bord, una experiència inigualable. Arribada a Allepey i desembarcament. Continuació per carretera cap a Cochin, que és un dels principals ports marítims del país, considerada com la Reina del Mar Aràbic. Arribada i trasllat a l'hotel Forte Kochi. Sopar i allotjament a l'hotel.
Cochin era un important centre de comerç d'espècies a la costa del Mar Aràbic des del Segle XIV. Ocupada pels portuguesos en 1503, va ser el lloc del primer assentament colonial europeu a l'Índia. Va romandre com la capital de l'Índia portuguesa fins a 1530, quan van preferir a Goa com a la seva capital. La ciutat va ser ocupada posteriorment pels neerlandesos, els mysores i els britànics. Ones successives de migració a través de diversos mil•lennis han fet a Cochin un "gresol de races" cultural. Tot i el risc de sobre desenvolupament, la ciutat manté el seu diferent herència colonial i una barreja de tradició i modernitat
12

05 SETEMBRE.- COCHIN

Esmorzar a l'hotel i sortida per realitzar la visita panoràmica de Cochin. Coneixerem la Sinagoga jueva, construïda fa uns 400 anys. Posseeix precioses aranyes de llums de vidre belga, i està enllosada amb lloses pintades a mà de xinesa. Visita al Palau holandès Mattancherry, amb els seus meravellosos murals representant la història completa de Ramayana en les seves parets; L'església de Sant Francesc de Kochi, antigament anomenat Cochin, va ser construïda originalment l'any 1503, sent l'església europea més antiga a l'Índia. Aquesta església té un gran significat històric ja que va ser un mut testimoni de la lluita colonial en aquest subcontinent. L'explorador portuguès, Vasco de Gama, va morir a Cochin a l'any 1524 quan estava en la seva tercera visita a l'Índia. El seu cos va ser enterrat en aquesta església, encara que després de catorze anys les seves restes van ser traslladats a Lisboa. La tomba de Basc de Gamma encara es pot veure aquí. Es troba a terra al costat sud. Les làpides d'altres portuguesos són a la part nord i les dels holandesos estan a la paret sud. Es va erigir, l'any 1920, 01:00 cenotafi en memòria als habitants de Kochi que van morir a la Primera Guerra Mundial. Acabarem el matí veient la singular pesca xinesa que s'estén per tota la costa de Kerala. Dinar inclòs a l'hotel. A última hora de la tarda assistirem a una representació de dansa Kathakali, que inclou música, ioga, mim, gestos i expressions facials, elaborats vestits i maquillatge, sent ballarins que representen els dos papers, masculí i femení. Sopar i allotjament a l'hotel.
13

06 SEPTIEMBRE.- COCHIN – DELHI

VOL: 6E-706 18.30/ 21.45HS
Esmorzar. Al matí, sortida de l'hotel per visitar el poblat Kumbalangi, es visitarà una granja agrícola i finalment ens dirigirem cap al port per observar com s'efectua la pesca amb xarxes xineses. Kumbalangi és un llogaret la població depèn principalment de la pesca per guanyar-se la vida, a més de dedicar-se a l'agricultura i la producció de bonote. Per contribuir al desenvolupament de l'àrea com a destinació turística, el poble i els seus voltants són part d'un projecte de turisme sostenible que el govern ha iniciat. Una part dels vilatans programats involucra turistes interessats en les seves activitats diàries. També pot optar per veure certs aspectes de la vida quotidiana de les persones aquí: observar diversos tipus de pesca, com pesca amb esquer, pesca amb xarxes tradicionals i xarxes xineses i pesca amb ham i línia. Des de la carretera principal serà traslladat a aquest poble en un gran pot de camp. Serà rebut a Kumbalangi amb un got d'aigua de coco i després començarà el seu recorregut amb la visita d'una granja de crancs. Després observarem la producció de fil de bonote, experimentarà la fabricació de ceràmica i també veurà el teixit de fulles de coco. Dinar. Un cop acabat el dinar, es farà el trasllat a l'aeroport de Cochin per prendre el vol amb destinació Delhi. A la seva arribada a Delhi, assistència a l'aeroport i trasllat a l'hotel a l'aeroport per al sopar. Allotjament a l'hotel Aloft Aerocity.
14

07 SEPTIEMBRE.- DELHI – ISTAMBUL – BARCELONA

VOL: DELHI - ISTAMBUL                   TK 717 06:25 – 10: 35 ISTAMBUL - BARCELONA        TK 1855 14:50 – 17:30
Al matí, molt d'hora, trasllat a la terminal internacional. Tràmits de facturació i passaport. Sortida en el vol de Turkish Airlines cap a Istanbul. Arribada i connexió cap a Barcelona.

Ubicació

India: Delhi, Agra, Chennai, Tanjore, Madurai, Periyar, Cochin

s