Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

ESCAPADA A LA CERDANYA

ESCAPADA A LA CERDANYA

per person
3 dies.- del 29 al 31 de maig del 2020
INCLOU:
– Viatge amb autocar última línea
– Guia acompanyant
– Estada de 2 nits en Hotel 3 *
– Pensió completa amb aigua i vi inclòs.
– Trajecte al Tren Groc de la Cerdanya entre Mont-Louis – Villefranche-de-Conflent
– Assegurança d’assistència en viatge
– Taxes hoteleres
NO INCLOU: Extres personals – Altres entrades no especificades – Tot allò no detallat a l’apartat “Inclou”
NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. Per garantir la reserva s’abonarà el 25% al moment de la reserva, la resta 15 dies abans de la data de sortida. Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, impostos, tarifes.
Segons condicions generals de contracte.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Persona en doble (entre 25 i 30 persones): 380 € | Persona en doble ( entre 31 i 40 persones): 355 € | Suplement habitació individual: 60 € | Assegurança opcional cancel.lació: 22 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

DIA 29.- TERMINALS - BELLVER DE CERDANYA, MONTLLUÍS, LLÍVIA- PUIGCERDÀ

Sortida a primeres hores del matí en direcció a Berga. Creuarem el túnel del cadí i arribarem a Bellver de Cerdanya, població amb un atractiu centre històric per on farem un passeig i descobrirem els vestigis del seu Castell, la Torre de la Presó, la Plaça Major amb els seus porxos i l’antiga pensió “Cal Pantano” on es va allotjar l’escriptor Gustavo Adolfo Bécquer. Seguidament trasllat a l’hotel i dinar. A la tarda sortida fins a la plaça forta de Montlluís, fundada al s. XVII pel rei Lluís XIV per protegir el territori després del tractat dels Pirineus, és la ciutat fortificada més alta de França i figura en el patrimoni mundial de la UNESCO. Visita i continuació fins a Llívia, pintoresca població on farem una passejada per conèixer l'Església de la Mare de Déu dels Àngels i la Torre de Bernat de So, que va servir al seu dia com presó, ajuntament i fins i tot va albergar les restes de la farmàcia Esteve fins a la creació del Museu Municipal. Retorn a l'Hotel. Sopar i allotjament.
2

DIA 30.- PUIGCERDÀ - TREN GROC - VILAFRANCA DE CONFLENT - PUIGCERDÀ

Esmorzar i sortida fins a la Cerdanya Francesa. Entre bells paisatges de muntanya arribarem a Mont-Louis per agafar el 'Tren Groc' que ens portarà fins a Vilafranca de Conflent. Aquesta línia ferroviària regular és la més alta de França, i al llarg de 63 quilòmetres travessa uns magnífics paisatges de muntanya, dos ponts espectaculars - el viaducte Séjourné i el pont penjant de Gisclard - i 19 túnels, el que conforma un bell viatge a bord dels antics vagons d'aquest petit tren. Arribada a Vilafranca i dinar. Després, temps lliure en aquest pintoresc poblet fortificat que ha conservat un encantador caràcter medieval, dominat pel Fort Libèria, fortalesa d'estil Vauban, on podrem recòrrer els seus animats carrers i places, amb cases de pedra i botigues, veure les imponents muralles, l'església romànica, etc. A l’hora prevista, retorn a l'hotel, sopar i l'allotjament.
3

Dia 31.- PUIGCERDÀ - TERMINALS

Després de l'esmorzar ens dirigirem a Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Amb l'ajuda d'un ascensor arribarem a la part alta de la ciutat on podrem contemplar unes fantàstiques vistes sobre la vall, emmarcades pel massís del Cadí i la Masella. Seguidament podrem passejar pel seu concorregut centre coincidint amb el mercat setmanal, o relaxar-nos en el seu encantador llac, envoltat de belles mansions dels s. XIX-XX que, juntament amb el parc d'estil noucentista, formen un bell i plàcid conjunt. Retorn a l'Hotel i dinar. A la tarda, emprendrem el viatge de tornada al nostre punt d'origen. Arribada, fi de el viatge i dels nostres serveis.

Ubicació

Catalunya: Bellver de Cerdanya, Montlluis, Llívia, Puigcerdà, Vilafranca de Conflent.

s