fiords noruegs viatges mestres

FIORDS NORUECS

FIORDS NORUECS

per person

8 dies – del 17 al 24 de Juny del 2023

Guia acompanyant, Pensió Completa, Visites i entrades incloses

INCLOU:
– Vols directes d’anada i tornada
– 7 nits en hotels de 3***
– Pensió completa
– Autocar de luxe
– Guia acompanyant de l’agència
– Excursions i visites descrites a l’itinerari ( Creuer pel Fiord dels Somnis, Fiord Geiranger, Glacera Jostedal; Museus de la Península Bygdoy amb entrades i Pujada en Funicular al turó de Floyfjellet amb entrades i guia local; Passejada Allesund i Lillehammer; Recorregut camí dels Trolls; Panoràmica de Oslo i Bergen amb guia local; Tren de Flam)
– Trasllat privat des de les nostres terminals a l’aeroport i viceversa
– Taxes (150 €. a confirmar al moment d’emetre bitllets)
– Assegurança de viatge
NO INCLOU:
– Extres personals a l’hotel
– Begudes
– Propines, entrades opcionals o de lliure elecció
– Qualsevol altre mitjà de transport no especificat
NOTA:
L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat vint dies abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’ import total.
Preu per un mínim de 30 persones, en cas de no arribar es podria revisar. El preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, fluctuació divises, increment d´impostos, canvis mesures Covid i a les condicions de cancel·lació.
VOLS PREVISTOS:
17/06 BARCELONA 07:15 – OSLO 10.45
24/06 BERGEN 15:30 – BARCELONA 18.50

 

8 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotels 3*
  Pensió completa
  Taxes d'aeroport
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

TERMINAL – BARCELONA – OSLO

Sortida en autocar de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona, on es faran els tràmits de facturació per sortir en el vol direcció Oslo. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.
2

OSLO

Esmorzar i visita panoràmica de la capital de Noruega, fundada pel rei víking Harald el Fort el 1050.
Veurem el Parc Frogner amb les escultures de bronze i granit de Gustav Vigeland; la concorreguda KarlJohäns, l’Ajuntament, el Castell d’Akershus, el Palau Reial, el Parlament, etc. Farem una excursió a la península de Bygdoy per visitar els millors museus de Noruega: el Norksfolkmuseum o Museu Nordic d’art popular a l’aire lliure que mostra edificis i costums del país; el Museu de Vaixells Vikings, on s’exposen originals de l’època; i per últim el Museu del Vaixell Polar “Fram”, construït el 1892 i amb el que van fer les seves expedicions els intrèpids Amundsen, Nansen i Sverdrup.
Dinar i temps lliure per continuar gaudint de la capital Noruega amb les recomanacions del guia de l´agència. Sopar a l´hotel i allotjament.
3

OSLO – LILLEHAMMER – GUDBRANSDAL

Esmorzar i sortida, vorejant el Llac Mjosa, el més gran de Noruega, fins a la ciutat de Lillehammer, seu dels XVII Joc Olímpics d’Hivern de 1994. Temps lliure. Dinar en ruta i continuació cap a la Regió de Gudbransdal. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament..
4

GUDBRANSDAL – CAMÍ DELS TROLLS – ALESUND

Esmorzar i sortida en direcció a la Vall Glacial de Romsdalen.
Pujarem en zig zag pel vertiginós Camí dels Trolls, encaixat entre cingles inversemblants. Continuarem fins a Alesund. Dinar en ruta. Arribada a Alesund, port pesquer a l’entrada del Storfjord. El 1904 va partir un incendi que reduí a cendra 850 cases, deixant sense llar a deu mil persones.
Posteriorment reconstruïda en estil Art Nouveau. Podrem gaudir d’una fantàstica vista de la ciutat situada al peu del fiord i acompanyada de les seves illes des del mirador panoràmic.
Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
5

ALESUND – CREUER PEL GEIRANGER – NORDFIORD

Esmorzar i sortida per passar un meravellós dia a la regió dels fiords.
Descendirem cap al fiord de Nordal i embarcarem en un mini creuer per pel Geiranger, amb la Cascada de les Set Germanes, entre muntanyes de 1000 metres d’alçada.
Dinar i continuació de la ruta fins arribar al Nordfjord. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
6

NORDFJORD – GLACIAR JOSTEDAL – FIORD SOMNIS – REGIÓ DE VOSS

Esmorzar a l’hotel. Pel matí ens dirigirem a la descomunal massa de gel de la Glacera de Jostedal per contemplar la seva magnificència.
Seguidament anirem fins al mar per embarcar en un creuer pel Fiord dels Somnis, el més profund i fantàstic (200 km de llarg,altituds de 2045 metres i profunditats de 1300 metres), tan estret que hi ha parts que es mantenen en ombra durant tot l’any.
Durant aquest recorregut s’admirarà els paisatges més salvatges de la natura europea. Desembarcament i continuació fins a la regió de Voss, una estreta vall plena de llacs, glaceres i muntanyes.
Arribada a l’hotel, acomodació, sopar i allotjament.
7

VALL DE VOSS – TREN DE FLAM – BERGEN

Després d’esmorzar, ens traslladarem fins el lloc on s’agafa el Flämsbana, un dels trens turístics més famosos, amb el qual farem un trepidant trajecte en continu ascens entre roques, boscos i cascades, que ens oferirà inoblidables vistes dels fiord d’Aurland.
Seguirem la nostra ruta fins a Bergen, capital del “Fiords del Sud”, fundada pel rei Viking Olav Kyrre. Dinar i visita panoràmica d’aquesta singular ciutat: el Port de Bryggen, la Ciutat Vella Hanseàtica, amb els seus ben conservats edificis històrics de fusta i pujada en funicular a Floyfjellet, per contemplar una de les vistes més boniques del fiord.
Sopar i allotjament.
8

BERGEN – BARCELONA – TERMINAL

Esmorzar a l’hotel i temps lliure per poder visitar el seu acolorit mercat i les seves parades de peix, on tindrem l’oportunitat de tastar els productes típics de la regió, i acabar de gaudir de la ciutat més animada de tota Noruega.
A l’hora indicada trasllat a l’aeroport, per sortir en vol a Barcelona, via Oslo. Arribada i trasllat en autocar cap a les nostres terminals. Fi del viatge.

Ubicació

Noruega: Oslo, Lillehammer, Gudbransdal, Alesund, Geiranger, Nordfjord, Glacera de Jostedal , regió de Voss i Bergen.

s