Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

GRAN CREUER FLUVIAL DE RÚSSIA

GRAN CREUER FLUVIAL DE RÚSSIA

per person

11 dies.- del 13 al 23 de juliol del 2020

AQUEST PREU INCLOU:
– Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport anada i tornada
– Vols Barcelona – St. Petersburg / Moscú – Barcelona
– 10 nits de creuer en cabina escollida
– Pensió completa: 10 esmorzars, 9 dinars i 10 sopars
– Visites incloses segons programa: Panoràmica de St. Petersburg,Fortalesa Pere i Pau i Museu Hermitage; Parada ecològica a Mandroga; Museu de fusta a Khizi; Monestir de Sant Cirili a Goritsy; Panoràmica Yaroslav; Panoràmica a peu d’Uglich i Església St. Dimitri Ensangonat; Panoràmica de Moscú i Visita del Kremlin amb una catedral .
– Guia acompanyant durant el creuer
– Visat de Rússia ( 78 €)
– Taxes de port i aeroport (200 €) pendent de fluctuació en el moment d’emetre els bitllets)
– Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU: Extres a l’ hotel– Begudes – Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Propines -Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.
Nota: L’ Agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.  Les activitats i visites poden variar en funció del nivell del riu i la climatologia. Els horaris d’embarcament són aproximats. En el moment de fer la reserva s’abonarà el 40% del total de la reserva. La resta haurà d’estar abonat 20 dies abans de la sortida.  Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’augment de carburant, divises o impostos. Condicions segons contracte.
NOTA IMPORTANT: Imprescindible passaport amb vigència mínima de 6 mesos.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Cabina Standard: 2568 € || Cabina Deluxe: 2968 € ||| Suplement individual A consultar || Assegurança opcional de cancel.lació: 50 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Pensió completa
  Taxes d'aeroport
  Vaixell
  Visat
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Autocar última linea
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Viatge
  Visita
  Visites
  Vol Globus
1

DIA 13.- TERMINAL – AEROPORT DE BARCELONA –SANT PETERSBURG

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona, El Prat. Tràmits a l’aeroport i embarcament a l’avió destinació Sant Petersburg. Arribada, assistència a l’aeroport i trasllat al port. Acomodació al vaixell MS Konstantin Korotkov o similar, on ens donaran la típica benvinguda amb el Pa i la Sal”. Sopar i allotjament a bord.
2

DIES 14 i 15 .- SANT PETERSBURG

Pensió completa al vaixell. Durant l’estada a Sant Petersburg, farem una visita guiada panoràmica en castellà per contemplar les seves principals avingudes i monuments i veure com es desenvolupa la vida en aquesta cosmopolita ciutat. Sant Petersburg, segona ciutat més important de Rússia i coneguda com la Venècia del Nord ja que està construïda sobre 4 illes i per ella hi travessa el riu Neva i múltiples canals que són creuats per més de 400 ponts, està declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. També farem la visita del Museu de l’Hermitage, situat en l’antic Palau d’Hivern dels Zars, considerat com una de les tres pinacoteques del món; la visita a la Fortalesa de Sant Pere i Pau, destinada a protegir la ciutat i que alberga la tomba de Pere el Gran en la seva Catedral. Allotjament a bord. Durant l’estada a la ciutat algun dels dinars es podrà fer a la ciutat. NOTA: Podran realitzar les següents excursions opcionals: Catedral de Sant Isaac, Catedral de Sant Salvador, Palau Pushkin, tour nocturn, etc.
3

DIA 16.- MANDROGA

Esmorzar. Arribada a Mandroga, que significa “pineda sobre un pantà”. En aquest petit llogaret típic d’estil rus farem una parada ecològica consistent en un passeig lliure per camins dibuixats entre les seves construccions de fusta, el museu del vodka i diferents tallers d’artesania de fusta. Dinar i continuació de la navegació. Sopar i allotjament al vaixell.
4

DIA 17.- KIZHI (LLAC ONEGA)

Pensió completa. Navegació pel grandiós Llac Onega. Arribada a la illa de Kizhi, coneguda com la illa dels jocs i una de les destinacions turístiques més populars de Rússia, amb el seu conjunt d’esglésies, capelles i cases en fusta que formen el Museu d’Arquitectura de Fusta a l’aire lliure declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Tornada al vaixell i allotjament.
5

DIA 18.- GORITSY

Esmorzar al vaixell. Arribada a Goritsy. Un cop allà agafarem l’autobús local des del petit embarcador i ens dirigirem a través d’un breu recorregut fins les importants muralles del Monestir de Sant “Cirilo del Lago Blanco”, el més antic i gran de Rússia. Edificació del segle XIV, que es tracta del centre de peregrinació més important de la religió ortodoxa a Rússia, entre boscos d’ avets, llacs i prats. Retorn al vaixell en bus local. Dinar i continuació de la navegació. Sopar i allotjament a bord.
6

DIA 19- YAROSLAV

Pensió completa. Visita panoràmica de Yaroslav, Patrimoni de la Humanitat. Recorrerem el centre urbà amb nombrosos edificis d’època. Temps lliure en un mercat local. Visita exterior de l’¡església del Profeta Elies i visita interior de la Catedral de Sant Nicolau el Miraculós. Visita del Museu “La Casa del Gobernador”, on formarem part d’una recepció ambientada d’època. Allotjament.
7

DIA 20.- UGLICH

Esmorzar al vaixell. Panoràmica d’Uglich, una de les ciutats russes més antigues, fundada al segle X. Pertany a l’óblast de Yaroslav, part de l’Anell d’Or de Rússia. Visita a peu de la fortalesa i l’ Església de Sant Dimitri Ensangonat i la Catedral de la Resurrecció. Dinar, sopar i allotjament a bord. Navegació fins a Moscú.
8

DIES 21 i 22.- MOSCOU

Pensió completa al vaixell. Arribada a Moscou. Durant aquests dies farem les següents visites: Visita panoràmica de la capital russa amb recorregut pel centre històric moscovita amb les seves grans avingudes flanquejades per majestuosos edificis de diferents estils arquitectònics: la impressionant Plaça Roja, on trobem la Catedral de Sant Basili, el mausoleu de Lenin. Molt a prop es troben el cèlebre Teatre Bolshoi, l’edifici de la Lubianka, seu de l’antic KGB, i petites esglésies del vell barri “Kitai Gorod”. Contemplarem els exteriors del cèlebre convent de Novodévichi i el seu llac que va inspirar Tchaikovsky i pararem en el Parc de la Victòria i el carrer Arbat, animada via peatonal del casc anti. Visita del Kremlin, recinte emmurallat que fou origen de la ciutat, centre del poder civil, militar i religiós de Rússia. Visitarem l’interior del recinte, incloent una catedral, on hi trobem el Consell de Ministres, l’enorme “Canó Zar”, la monumental Campana Zarina i les Catedrals de l’Assumpció, l’ Anunciació i Sant Miquel Arcàngel. Nits a bord. Podrem contractar les següents visites opcionals: Galeria Nacional d’Art “Tretiakov”, el famós metro de Moscú amb sortida de nit, Convent Novodevichi, etc.
9

DIA 23.- MOSCOU – BARCELONA - TERMINALS.

Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol destinació Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Russia: Sant Petersbourg, Mandroga, Kizhi, Goritsy, Yaroslav, Uglich, Moscu

s