Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

GRAN CREUER PEL SENA

GRAN CREUER PEL SENA

per person

 

8 DIES.- DEL 25 DE JULIOL AL 5 D’AGOST DEL 2020

Descobreix París i la Normandia amb la comoditat de no haver de canviar d’allotjament.

AQUEST PREU INCLOU:
– Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport anada i tornada
– Vols Barcelona – París – Barcelona
– 7 nits de creuer en cabina escollida
– Pensió completa: 7 esmorzars, 6 dinars i 7 sopars
– Visites: Creuer nocturn de París (Subjecte al nivell de l’aigua del riu); Panoràmica de París; Visita guiada d’Honfleur; Excursió Ruta de les Abadies; Visita de Rouen.
– Guia acompanyant durant el creuer
– Taxes de port ( 38 € )
– Taxes d’aeroport ( 90 € pendent de fluctuació en el moment d’emetre els bitllets)
– Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU: Extres a l’ hotel– Begudes – Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Propines -Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.
Nota: L’ Agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.  Les activitats i visites poden variar en funció del nivell del riu i la climatologia. Els horaris d’embarcament són aproximats.
En el moment de fer la reserva s’abonarà el 40% del total de la reserva. La resta haurà d’estar abonat 20 dies abans de la sortida.  Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’augment de carburant, divises o impostos.
NOTA IMPORTANT: Les excursions al Palau de Versalles i les Platges del Desembarcament s’han de contractar abans del viatge.
– PALAU DE VERSALLES ……………………………  84 € PER PERSONA
 – PLATGES DESEMBARCAMENT …………………148 € PER PERSONA
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Cabina Coberta inferior: 1793 € || Cabina coberta Superior: 2038 € || Suplement habitació individual A consultar || Assegurança opcional cancel.lació: 45 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Pensió completa
  Taxes d'aeroport
  Vaixell
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Autocar última linea
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

DIA 25.- TERMINAL – AEROPORT DE BARCELONA – PARÍS

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona, El Prat. Tràmits a l’aeroport i embarcament a l’avió destinació París. Arribada i assistència a l’aeroport, trasllat al port i acomodació al vaixell MS Swiss Ruby o similar. Coktail de benvinguda i presentació de la tripulació. En acabat, sopar i creuer nocturn creuant els múltiples ponts de la ciutat il•luminada (subjecte al nivell de l’aigua del riu). Retorn al moll. Allotjament a bord.
2

DIA 26.- PARÍS - VERNON

Esmorzar. Visita panoràmica de París, en la que recorrerem aquesta meravellosa ciutat, amb l’Arc du Triomf, la Torre Eiffel, Notre Dame, l’Ajuntament de París, el Museu del Louvre, la Plaça de la Concòrdia, etc. Dinar a bord. Tarda lliure per acabar de recòrrer la ciutat o visitar algun museu. Sopar a bord i allotjament.
3

DIA 27.- VERNON - GIVERNY

Pensió completa. Arribada a Vernon. Possibilitat de realitzar la excursió opcional de la “Fundació Claude Monet” de Giverny, on es troben la casa i jardins que van inspirar part de l’obra del gran pintor Claude Monet, un dels creadors de l’ impressionisme. Tornada al vaixell. Tarda de navegació. Sopar i allotjament al vaixell.
4

DIA 28.- LE HAVRE

Esmorzar. Arribada a la desembocadura del Sena, Le Havre. Possibilitat de realitzar un excursió opcional a les Platges del Desembarcament de Normandia. La Pointe du Hoc, Omaha Beach i el Cementiri militar nord-americà i els restes del port artificial d’Arromanches, ens traslladaran a la II Guerra Mundial. Dinar tipus pic-nic. Tornada al vaixell passant per Gold Beach, Platja Juno i Sword Beach. Dinar a bord per qui no faci la excursió. A la tarda visita guiada de la pintoresca població marinera d’Honfleur, a la costa de Grâce, amb la seva església de fusta, els carrerons i el port de pescadors. La seva llum i el seu paisatge van inspirar pintors impressionistes com Monet i Boudin. Al capvespre, tornada al vaixell per sopar. Allotjament.
5

DIA 29.- CAUDEBEC - ROUEN

Esmorzar i sortida per fer la “Ruta de les Abadies”. Visita de l’abadia de Saint Wandrille, veritable museu benedictí. Seguirem amb Jumièges, on es troben les ruïnes d’una de les abadies més boniques de França, segons Victor Hugo. Retorn al vaixell i navegació a Rouen. Allotjament.
6

DIA 30- ROUEN

Pensió completa a bord. Sortida per fer la visita de Rouen, la ciutat dels 100 campanars. Ciutat museu amb cases d’entramat de fusta, carrerons medievals i esglésies gòtiques. El més destacables és la seva Catedral gòtica i la Plaça del Vell Mercat, on va ser cremada Joana d’Arc el 1431. Tarda lliure. Allotjament.
7

DIA 31.- POISSY - PARÍS

Arribada a Poissy. Esmorzar i temps lliure. Possibilitat de realitzar l’excursió opcional al Palau de Versalles, Patrimoni de la Humanitat i una de les obres més belles de l’art francès del s. XVII. Temps lliure per poder visitar els jardins. Tornada al vaixell i dinar. Navegació a París. Escala nocturna en un moll cèntric de París. Sopar i allotjament a bord.
8

DIA 1.- PARÍS – AEROPORT – TERMINAL

Esmorzar a bord. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de París per sortir en direcció Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

França: París, Vernon, gIVERNY, lE hAVRE, hONFLEUR, Caudebec, Rouen, Poissy

s