canal amsterdam

HOLANDA

HOLANDA

per person

Guia acompanyant i Pensió completa

Amb bus: 9 dies – Del 28 d’Abril al 6 de Maig del 2019

INCLOU:
 • – Autocar última línea
 • – Hotels 4*
 • – Pensió completa
 • – Autocar última línea
 • – Guia acompanyant
 • – Excursions descrites a l’itinerari
 • – Entrades de pagament: Passeig pels canals d’Amsterdam, Subhasta de Flors, Marken, Molí a Zaanse Schans, Keukenhof, Panorama Mesdag, Madurodam, Església de St. Joan a Gouda , Euromast, Hivernacles del Palau reial de Laeken.
 • – Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU:
 • – Extres a l’hotel, begudes, qualsevol mitjà de transport que no estigui especificat.
 • – Altres entrades de lliure elecció no detallades a l’anterior apartat
 • – Tot el que no està detallat a l’apartat “Inclou”.

Amb avió: 7 dies – Del 29 d’Abril al 5 de Maig del 2019

INCLOU (exclusivament avió):
 • – Avió Barcelona / Amsterdam – Luxemburg / Barcelona
 • – Trasllats terminales / aeroport / terminals
 • – 6 nits en Hotels 4*
 • – 6 esmorzars, 5 dinars i 6 sopars
 • – Autocar última línea
 • – Guia acompanyant
 • – Excursions descrites a l’itinerari.
 • – Entrades de pagament: Passeig pels canals d’Amsterdam, Subhasta de Flors, Marken, Molí a Zaanse Schans, Keukenhof, Panorama Mesdag, Madurodam, Església de St. Joan a Gouda , Euromast, Hivernacles del Palau reial de Laeken.
 • – Taxes d’aeroport a reconfirmar en el moment d’emetre els bitllets.
 • – Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU:
 • – Extres a l’hotel, begudes, qualsevol mitjà de transport que no estigui especificat.
 • – Altres entrades de lliure elecció no detallades a l’anterior apartat
 • – Guies locals
 • – Tot el que no està detallat a l’apartat “Inclou”.
7 i 9 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls, Reus i Tarragona
 • Preu
  EN AUTOCAR: Habitació doble: 1.690€, Sup.Indiv.:295€ / EN AVIÓ: Habitació doble: 1.795€, Sup.Indiv.:240€ / Assegurança opcional cancel·lació: 45€
 • Inclou
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Assegurança de viatge
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

DIA 28. EN AUTOCAR: Terminals - Montelimar- Nancy

Sortida cap a la Jonquera, el Llenguadoc i la Vall del Roine. Dinar i continuació cap a Lyo, Dijon i Nancy. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament. Proposarem una passejada pel centre històric il·luminat (inclòs al Patrimoni Mundial) on destaca la Plaça Stanislas.
2

DIA 29. EN AUTOCAR: Nancy - Maastricht - Amersfoort / EN AVIÓ: Terminals - Aeroport Barcelona - Amsterdam - Amersfoort

EN AUTOCAR: Desdejuni i sortida cap el Gran Ducat de Luxembur i les Ardenes Belgues. Dinar. A la tarda arribarem a Maastricht. Visita d’aquesta agradable ciutat holandesa banyada pel Mosa. Continuació  fins a Amersfoort, on tenim l’hotel. Acomodació, sopar i allotjament.
EN AVIÓ: Trasllats de les nostres terminals a l’aeroport de Barcelona el Prat per agafar el vol que ens portarà fins a l’aeroport d’Amsterdam. Trasllat fins a Amersfoort, on tenim l’hotel. Acomodació, sopar i allotjament.
3

DIA 30. Amersfoort - Marken - Volendam - Molins de Zaanse Schans - Amersfoort

Desdejuni i visita dels dos pobles de pescadors més típics i atractius: Marken i Volendam. A la petita illa de Marken farem un relaxant passeig. En acabar visitarem una granja on elaboren una gran varietat de formatges, que podrem degustar. A Volendam disposarem de temps lliure per a poder comprar records i altres productes holandesos. Dinar. A la tarda visitarem un idíl·lic parc de molins a Zaanse Schans, on també podrem assistir a una curiosa demostració de com fan els esclops. També visitarem un molí per dintre i pujarem a la seva terrassa, que ens ofereix una magnífica vista de tot el parc. Tornada a l’hotel pel sopar i allotjament
4

DIA 1. Amersfoort - Amsterdam - Amersfoort

Desdejuni a l’hotel i sortida cap a Amsterdam, la capital. Farem primer una visita panoràmica recorrent els seus punts més emblemàtics (molí de Reembrandt, riu Amstel, Estació Central, Plaça dels Museus, etc.). Temps lliure per visitar un taller de diamants o algun museu. Dinar al centre de la ciutat, on destaquen el Mercat Flotant, el Beguinatge, els carrers comercials de vianants, la casa d’Anna Frank i la famosa Plaça Dam. Temps lliure i passeig en llanxa per admirar la bellesa dels canals. Acabarem el dia a la capital fent una visita a peu del famós Barri Roig. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 2. AMERSFOORT– LA HAIA – JARDINS KEUKENHOF – AMERSFOORT

Desdejuni i sortida cap a La Haia, seu del Govern i del Tribunal Internacional de Justícia. Visita del centre i del Panorama Mesdag, una pintura circular de més de 1600 m2. En acabar visitarem Madurodam, Holanda en miniatura. Dinar. A la tarda ens esperen els fantàstics Jardins de Keunkenhof un preciós parc arbrat i amb estanys, on els cultivadors de flors de bulb “exposen” els seus productes en belles composicions enjardinades a l’aire lliure. També hi trobem pavellons coberts on es mostren les composicions de flors tallades. Passarem la resta de la tarda gaudint d’aquest jardí. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.
6

DIA 3: AMERSFOORT– SUBHASTA FLORS AALSMEER – MERCAT DE FORMATGES ALKMAAR – GRAN DIC - AMERSFOORT

Desdejuni i sortida per anar a visitar la subhasta de flors més gran del món d’Aalsmeer. Després seguirem fins a Alkmaar, històrica ciutat on cada divendres té lloc un vistós i animat mercat de formatges. En acabat recorrerem en detall la zona dels camps de flors per gaudir de l’espectacle multicolor tan típic de la primavera holandesa. Dinar i parada al Gran Dic, construït per defensar Holanda de les temibles tempestes del Mar del Nord i guanyar terres al mar. Després recorrerem aquestes terres que formen la nova província de Flevoland. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 4: AMERSFOORT– GOUDA - ROTTERDAM – PLA DELTA – BRUSSEL·LES

Desdejuni i visita de Gouda, encantadora ciutat, on veurem interessants edificis com l’ajuntament i l’església de St. Joan, famosa pels seus vitralls. Sortida cap a Rotterdam, la “capital econòmica” d’Holanda gràcies al seu immens port. Rotterdam va ser durament bombardejada durant el 1940 i ens cridarà l’attenció per la seva agosarada arquitectura. Farem una visita panoràmica i pujarem a l’Euromast, una torre-mirador de 185 m. des d’on tindrem una vista sensacional de la ciutat, el port i els seus voltants. Dinar i sortida cap a la província de Zelanda, tot recorrent i admirant les obres del Pla Delta, sorgit arran de les gravíssimes inundacions patides al 1953. Continuació fins a Brussel·les i visita panoràmica de la ciutat. Sopar i visita a peu del cas antic il·luminat, on destaquen la Grand Place i el Mannequen Pis. Retorn a l’hotel i allotjament.
8

DIA 5. (EN AUTOCAR): BRUSSEL·LES (Hivernacles Reials Laeken) – LYON

EN AUTOCAR: Esmorzar i visita dels fabulosos hivernacles del palau Reial de Laeken. En acabar, passarem per l’Atòmium i sortirem cap a  Namur i Arlon. Dinar i continuació fins a Lyon. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
EN AVIÓ: Esmorzar i visita dels fabulosos hivernacles del palau Reial de Laeken. En acabar, pararem davant l’Atòmium i ens traslladarem a l’aeroport de Luxemburg on agafarem el vol en direcció a Barcelona. Arribada, recollida de maletes i continuació fins a les nostres terminals.
9

DIA 6. (EN AUTOCAR): LYO – FIGUERES – TERMINALS

Esmorzar i sortida direcció les nostres terres catalanes. Arribada a figueres i dinar. A la tarda, continuació fins a les nostres terminals.

Ubicació

HOLANDA: Montelimar, Nancy, Maastricht, Amersfoort, Marken, Volendam, Zaanse Schans, Amsterdam, La Haia, Aalsmer, Alkmaar, Gouda, Pla Delta, Brussel·les

NOTA:
 • - Les entrades als museus Van Gogh, Rijk Museusm i Casa d’Anna Frank s’han de fer amb antelació en línea.
 • - Al matí es podria visitar Van Gogh o Rijk Museum i a la tarda la Casa d’Anna Frank.
 • - Consulteu preus de les entrades i condicions de reserva
 • - L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 25% de l’import total. Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos, etc.
 • - Preu subjecte a mínim de grup.
 • - Condicions segons contracte.
s