fbpx

Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

geishas japó

JAPÓ EN SETMANA SANTA

JAPÓ EN SETMANA SANTA

per person

Geishes i Samurais

10 dies – Del 13 al 22 d’Abril del 2019

INCLOU:
 • – Avió anada i tornada des de Barcelona via un punt europeu
 • – Bitllets de tren en classe turista
 • – Trasllats
 • – 8 nits hotels 4**** segons itinerari
 • – 8 esmorzars, 8 dinars i 8 sopars
 • – Autocar privat
 • – Guia acompanyant des de Barcelona
 • – Trasllats i visites privades amb guies local de parla castellana
 • – Excursions i visites descrites a  l’itinerari
 • – Trasllat privat des de les nostres terminals a l’ aeroport i viceversa
 • – Taxes d’aeroport  (390 € aprox. a reconfirmar en el moment de l’emissió)
 • – Assegurança bàsica de viatge
 • – Documentació
NO INCLOU:
 • – Extres a l’hotel, begudes
 • – Entrades opcionals o de lliure elecció
 • – Propines a guies
 • – Qualsevol altre mitjà de transport que no estigui especificat
 • – Tot allò no detallat a l’apartat “ Inclou”
NOTA:
L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat dues setmanes abans de la sortida.
Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’import total.  
Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’augment de carburant, divises o impostos.
Preus vàlids per un mínim de 20 persones. En cas de no arribar al mínim, el preu pot ser revisat. Condicions segons contracte.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  6100€ per persona habitació doble - 990€ Suplement individual - 110€ assegurança opcional anul·lació
1

DIA 13. TERMINALS – AEROPORT BARCELONA – TOKYO

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona – El Prat. Trobada amb el nostre guia, tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destinació Tokyo, via un punt europeu. Nit a bord.
2

DIA 14: TOKYO

Arribada a Tokyo i tràmits de duana. Començarem el dia fent una passejada per Odaiba, la illa artificial de la badia de Tokyo. Dinar. de camí a l’hotel farem una visita panoràmica pel barri de Ginza, el més elitista i car de la ciutat, comparat amb la Quinta Avinguda de Nova York. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.
3

DIA 15: TOKYO: VISITA DE LA CIUTAT

Esmorzar a l’hotel. Visita de la capital del país. Començarem amb el barri Asakusa on es troba el colorista temple Asakusa Kannon, dedicat a la deessa Misericòrdia. En acabat, trasllat a un restaurant de “sushi” on aprendrem les tècniques d’elaboració d’aquest famós plat japonés. Dinar i visita d el Santuari Santoista de Meiji, la zona de Harajuku amb el carrer Takeshita i l’avinguda Omotesando. Retorn a l’hotel. Al vespre tour nocturn de Tokyo visitant l’animat i concorregut barri de Shibuya i la Torre de Tokyoreu. Sopar en restaurant local. Allotjament.
4

DIA 16: TOKYO – NIKKO - TOKYO

Esmorzar a l’hotel. Sortida per fer la visita de Nikko, la Muntanya Sagrada, on destaquen el Temple-santuari de Toshogu, els bells paisatges del Llac Chuzenji i les cataractes Kegon. Dinar en restaurant local. Retorn a Tokyo i sopar en restaurant local “Teppan Yaki”. Allotjament.
5

DIA 17: TOKYO – KANAZAWA – SHIRAKAWAGO – YAMASHIRO ONSEN

Trasllat a l’estació i sortida en tren ràpid a Kanazawa. Arribada i continuació per carretera a Shirakawago, coneguda per les seves típiques cases estil “gasso-zukuri” amb teulades de palla inclinades per suportar la neu que cau a l’hivern.
Dinar en restaurant local. Visita del poble en la que coneixerem la casa de la família Wado i farem una petita classe de Paper Japonés ”Washi”. Seguidament trasllat a Yamashiro Onsen, el balneari d’aigües termals d’orígen volcànic més important de la regió de Hokuriku.
Sopar japonès i allotjament en Ryokan, allotjament tradicional japonés.
Nota: L’equipatge serà traslladat directament de Tokyo a Kyoto. Serà necessari prendre equipatge de mà per una nit a Yamashiro
6

DIA 18: YAMASHIRO ONSEN – KANAZAWA – KYOTO

Esmorzar i trasllat a Kanazawa, poble on ens submergirem en el Japó més feudal amb els seus carres vorejats de cases senyorials, les antigues zones d’oci, el seu castell i el magnífic jardí Kenrokuen. Visita del jardí Kenrokuen, passejada pel barri Higashi Chaya Gai i visita a la casa del Samurai Nomura.   Dinar en restaurant local.   Trasllat a l’estació de tren i sortida fins a Kyoto. Trasllat a l’hotel, sopar en restaurant i allotjament.
7

DIA 19: KYOTO

Esmorzar i visita del Bosc de Bambus, un dels més famosos i bonics del país.. Visita del Temple Kinkayu-ji, un dels més famosos de Kyoto que te les parets exteriors cobertes amb pa d’or.   Dinar en restaurant local. A la tarda gaudirem d’una petita mostra de l’ancestral Cerimònia del Té i passejarem per la zona de Ninnenzaka Sennenzaka.   Temps lliure. Sopar i allotjament.
8

DIA 20: KYOTO – NARA - KYOTO

Esmorzar. Visitarem Nara, el Parc dels Cèrvols Sagrats, i el Temple Todaiji, la construcció de fusta més gran del món, on es troba el Gran Buda de Bronze de 16 metres d’altura, 120 kg d’or i 430 tones de bronze.   Dinar en restaurant local. Visita del Temple Bodoyo In i al Santuari Fushimi Inari, conegut com el Santuari de les mil portes, que apareix en el film “Memories d’una Geisha”.   Al vespre Tour nocturn de Kyoto passejant pel popular barri de Gion. Sopar japonés amb Geishes..
9

DIA 21: KYOTO – OSAKA

Esmorzar i sortida per carretera fins a Osaka. Visita de l’Observatori “Jardí Flotant” a l’edifici Umeda Sky i el Castell d’Osaka, un dels més famosos del país amb un paper fonamental en la unificació del país el s.XVI i.   Dinar i temps lliure per la zona comercial i d’entreteniment de Dotonbori. Sopar i allotjament.
10

DIA 22: OSAKA – AEROPORT BARCELONA – TERMINALS

Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol amb destinació Barcelona, via un punt europeu.   Arribada, recollida de maletes i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Japó: Tokyo, Nikko, Kanazawa, Shirakawago, Yamashiro Onsen, Kyoto, Nara, Osaka

s