canvi de guardia Londres

LONDRES

LONDRES

per person

4 dies – de l’1 al 4 de Juny del 2023

Guia acompanyant, Pensió Completa, visites i entrades incloses

INCLOU:
– Bitllet d’avió BARCELONA / LONDRES / BARCELONA, en classe turista. Una maleta facturada i taxes aeroportuàries incloses..
– Guia acompanyant des de la sortida.
– Hotel categoria primera, situat en ciutat amb bona comunicació al centre, tipus Novotel Chelsea, Park Kesingthon o similar, amb esmorzar buffet.
– Totes les visites que es detallen a l’itinerari, passeig amb vaixell pel Tamesis
– Guia local de parla castellana, per a les visites de Londres, al College d’Oxford i de Straford upon Avon, British Museum i St Paul.
– Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim amb aigua inclosa.
– Assegurança de viatge.
NO INCLOU:
– Begudes als àpats
– Extres als hotels, maleters o propines
– Tot allò no detallat a l’apartat “Inclou”;
NOTA:
L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
Preu subjecte a mínim de grup. Al fer la reserva es cobrarà el 40%. El preu total del viatge haurà d’ésser totalment abonat 20 dies abans de la sortida. Preu subjecte a possibles variacions per increment de carburant, taxes, impostos…Condicions segons contracte.
5 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Per persona hab.doble (amb 25 participants): | Per persona hab.doble (amb 20 participants): | Per persona hab.doble (amb 15 participants): | Sup.hab.individual: | Assegurança opcional cancel·lació:
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Pensió completa
  Viatge
  Visites
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Visat
  Visita
  Vol Globus
  Vols
1

TERMINALS - BARCELONA - LONDRES - CREUER PEL TAMESIS

Sortida en direcció a l’aeroport de Barcelona, tràmits de facturació i embarcament. Sortida del vol que ens durà fins a Londres, arribada i trasllat a el centre de la ciutat. Visita panoràmica d'alguns dels símbols més representatius de la ciutat: la Plaça de Trafalgar i columna de l'Almirall Nelson; el Parlament amb el Big-Ben, a la vora del Tàmesi, el Palau Reial de Buckingham, etc. Dinar a restaurant, trasllat fins l´hotel, distribució d´habitacions i temps de descans.
A la tarda realitzarem un creuer pel Tamesis , on veurem els monuments més destacables com la catedral de Sant Paul, la Torre de Londres, el vaixell HMS Belfast, el Teatre El Globus de Shakespeare, la galeria d'art Tate Modern i el Pont del Mileni, inclou comentaris en directe en diversos idiomes i un plànol guia.
Sopar i allotjament a l'hotel.
2

LONDRES - ST. PAUL i BRITISH MUSEUM

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia realitzarem una de les visites més interessants de la ciutat que consta de dos interiors: La Catedral de Sant Paul, segona mes gran del món, on estan enterrats els herois de la Nació; i el Museu Britànic famós per ser un dels museus arqueològics mes importants del món.
Realitzarem un recorregut per la història de l'art universal coneixent l'art egipci, assiri i grec.
Dinar a restaurant. Dedicarem la tarda a visitar a peu el centre de la ciutat, passant per Oxford st, Picadilly Circus, St James park, Palau Buckinham i Abadia de Westminster. Tornada a l´hotel i sopar i allotjament.
3

OXFORD I STRATFORD

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Oxford, la visita a aquesta encantadora població que deixa una profunda impressió al visitant. Els contrastos arquitectònics entre les elegants agulles, carrers empedrats, antics colleges i els verds jardins no poden ser oblidats fàcilment.
Després de visitar una de les universitats més interessants, el viatge continua a través de Cotswolds amb els seus suaus pujols i belles viles. La zona està plena d'història, des de castells a cases senyorials, restes Neolítics i velles cases rurals, moltes d'elles amb les seves teulades de palla. Arribant a Stratford Upon Avon, el paisatge és impressionant, aquesta alegre i petita ciutat que sembla de nines, encara conserva parcialment el seu aspecte del segle XVI quan William Shakespeare va viure allí. Dinar.
Després de la visita a la ciutat natal de Shakespeare, una parada a l'església on es troba enterrat William Shakespeare, retorn a Londres.
Sopar i allotjament.
4

LONDRES - BARCELONA - TERMINALS

Esmorzar a l’hotel. Check out. Al matí visitarem la famosa Torre de Londres, antiga presó  reconvertida en la magnífica mostra de joies de la Corona Anglesa. Finalitzades les visites, assistirem al canvi de guàrdia, dinar en restaurant i trasllat a l´aeroport per sortir en vol de tornada.
Arribada a Barcelona i trasllat a les nostres terminals.
s