Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

MARROC, DESERT I KASBASH

MARROC, DESERT I KASBASH

per person

Circuit amb guia acompanyant, visites incloses

i pensió completa

Del 11 al 20 de maig 2020

EL PREU INCLOU: 
– Vol Barcelona – Casablanca / Marrakech – Casablanca -Barcelona
– 9 nits allotjament en els hotels seleccionats o similars
– Pensió completa, 9 esmorzars, 8 dinars, 9 sopars
– Guia acompanyant des de Barcelona
– Assistència i trasllats aeroport- hotel
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Passeig en dromedari pel desert
– Sopar de comiat en un Palau de la Medina amb trasllat en calessa
– Taxes d’aeroport (130 € aprox)
– Propines a xofer i guia
– Assegurança bàsica de Viatge.
NO INCLOU:  Begudes  –  Extres als hotels – Visites no especificades en l’itinerari – Tot allò no detallat  a l’apartat “Inclou”;
NOTA: L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris d’aquest circuit. Al fer la reserva del viatge es cobrarà el 40%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat tres setmanes abans de la sortida. Preu subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, taxes, impostos,divises. Preus subjectes a mínim de grup. En cas de no arribar al mínim, el preu pot ser revisat. Condicions segons contracte
Imprescindible passaport amb vigència mínima de 6 mesos.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Persona en doble ( de 21 a 25 passatgers) ..... 1925 € / Persona en doble ( de 15 a 20 passatgers) ...... 2160 € / Suplement hab. individual....... 420 € | Assegurancça opcional cancel.lació: 55 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Pensió completa
  Taxes d'aeroport
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

DIA 11.- TERMINALS – AEROPORT BARCELONA – CASABLANCA

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona – El Prat. Trobada amb el nostre guia, tràmits de facturació i embarcament en el vol directe en direcció Casablanca. Trasllat al nostre hotel. Acomodació,
2

DIA 12.- CASABLANCA – RABAT – TÀNGER

Esmorzar i sortida per fer la visita panoràmica de la ciutat de Casablanca. Passarem pel Boulevard de la Corniche, el passeig marítim, Anfa i l’exterior de la Gran Mesquita de Hassan II ( visita de l’interior). Dinar i sortida fins la ciutat imperial de Rabat, capital del Regne de Marroc des de 1912, on contemplarem el Palau Reial i la Kasbah dels Oudaias. Continuació fins a Tànger. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 13.- TANGER – XAOUEN – VOLUBILIS –– FÈS

Esmorzar i visita panoràmica de Tànger. Seguirem cap a les muntanyes de Rif fins arribar a Xaouen. Breu parada en aquesta població coneguda per les seves cases blanques amb portes de color blau. Continuació cap a la ciutat romana de Volúbilis, on visitarem la zona arqueològica, Patrimoni de la Humanitat, i on es troben restes molt ben conservades. Sortida fins a la meravellosa Fès. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
4

DIA 14.- FÈS

Esmorzar. Durant el dia visitarem la ciutat de Fès, la més antiga de les ciutats imperials. Començarem amb les Portes Daurades del Palau Reial. Seguirem amb l’ascensió a un mirador per contemplar la muralla i la impressionant Medina. Baixarem i farem la visita de la Medina on coneixerem mesquites, medersas, Karabansarais i llocs religiosos fins arribar al barri dels Artesans dividits per gremis i on destaca el famós i únic barri d’adobers. Dinar durant les visites. Sopar i allotjament a l’hotel.
5

DIA 15.- FÈS – MEKNES - MIDELD – ERFOUD – NIT AL DESERT

Esmorzar. Sortida fins a Meknes, on farem la visita de les seves muralles amb magnífiques portes com la de Bab Manssur. Acabem la visita a l’estany d’Aghal i sortim fins a Ifrane, petita població de muntanya coneguda per la seva estació d’Esquí. Petita parada i continuació travessant les muntanyes del Mig-Atlas fins arribar a Mideld. Dinar i continuació per una espectacular ruta berebere. Arribada a Erfoud, en els límits del Sàhara. Agafarem un 4x4 que ens portarà per pistes obertes a les dunes del Sàhara. Acomodació a les haimes, sopar i allotjament.
6

DIA 16.- DESERT – TINERHIR – GORGES DEL TODRA- RUTA DE LES KASBAHS – KELLA M’GOUNA- OUARZAZATE

Sortida ben aviat i amb jeep 4x4 per delitar-nos amb la sortida del sol enmig del desert. Esmorzar i continuació a Tinerhir, cruïlla de camins des d’on ens dirigirem a les Gorges del Todra, un dels paratges més macos del viatge. Continuarem fins a Kelaa M’Gouna, famós llogaret on es cultiven excel•lents roses. Aquí començarem la Ruta de les Kasbahs, nom amb que es coneixen les fortaleses construïdes amb adobs amb torres emmerletades i guarniments en totxana crua, que de vegades són autèntics pobles fortificats enmig d’un paisatge ple de contrastos i lluminositat. Dinar en ruta. Arribada a Ouarzazate. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 17.- OUARZAZATE – KASBAH AIT BEN HADDOU – MARRÀKEIX

Esmorzar i sortida per visitar la Kasbah Taourirt, que va ser residència del “pachà” de Marràkeix. A continuació visitarem la famosa Kasbah de Ait Ben Haddou, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, construïda en adob sobre un pujol ens ofereix la seva majestuositat. Dinar en ruta. Seguirem fins a Marràkeix. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
8

DIA 18.- MARRÀKEIX

Esmorzar i visita de la ciutat imperial de Marràkeix. Començarem pels jardins de la Menara amb el seu estany del s. XII; les Tombes Saadies, on estan enterrats els fundadors de la ciutat; el Palau Badia, residència de l’antic Visir; l’exterior de la Mesquita de la Koutoubia, amb el seu esplèndid minaret; i la concorreguda Plaça de Jamaa el F’naa, Patrimoni de la Humanitat. Dinar durant les visites. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
9

DIA 19.- MARRÀKEIX

Esmorzar i dia lliure per passejar pel seu acolorit i alegre ”zoco”, anar de compres o relaxar-se en un Hammam. Dinar. A l’hora prevista ens traslladarem al restaurant Chez Ali, on gauduriem d’un suntuós sopar i un magnífic espectacle de les 1001 nits. Allotjament a l’hotel.
10

DIA 20.- MARRÀKEIX – CASABLANCA – BARCELONA

Esmorzar i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol amb destinació Barcelona, via Casablanca. Trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Marroc: Casablanca, Rabat, Tanger, Xaouen, Volibilis, Fez, Meknes, Gorges del Toldra, Ouarzazate, Marrakeix

s