Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

MERCATS DE NADAL A SUÏSSA I CASA SANTA CLAUS

MERCATS DE NADAL A SUÏSSA I CASA SANTA CLAUS

1050€ per person

Pont de Desembre

5 dies – Del 5 al 9 de Desembre 2018

INCLOU:

Trasllat Terminals / Aeroport / terminals

Vol Barcelona / Ginebra / Barcelona

Viatge en autocar trasllats i circuit

4 nits en Hotels Turista superior segons programa, en allotjament i esmorzar

4 àpats segons programa

Excursions indicades en l’itinerari amb guia

Bitllets de tren i entrada al Poble de Santa Claus

Assegurança bàsica de viatge.

NO INCLOU:

Extres personals

Altres Entrades a museus i monuments

Altres guies locals

Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU.

NOTA:

L’agència es reserva el dret a alterar o modificar qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. Per garantir les places s’ha d’abonar el 30% al fer la reserva i 15 dies abans l’import total.

Preu subjecte a possibles modificacions per increment carburant, taxes, impostos…condicions segons contracte.

5 dies
  • Destinació
  • Sortides
    Valls - Reus - Tarragona
1

TERMINALS – AEROPORT BARCELONA – GINEBRA - BERNA

Sortida a primeres hores del matí de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Facturació i embarcament en el vol en direcció a Ginebra. Arribada, assistència i continuació de la ruta fins a Berna. Acomodació a l’hotel. Tot seguit sortirem amb el nostre guia per passejar pel mercat de Nadal de la ciutat i començar a impregnar-nos de l’ambient nadalenc. Allotjament.
2

BERNA – BASILEA – LAUSANA

Esmorzar i trasllat a Basilea, on es troba un dels Mercats més bonics i entranyables de Suïssa, situat a la Plaça Barfüsserplatz, al voltant de la històrica església Barfüssekirche, i al costat de la Catedral a la Plaça Münsterplatz. Temps lliure i dinar. A la tarda ens dirigirem al nostre hotel entre Montreaux i Lausane, al costat del Llac Leman. Acomodació, sopar i allotjament.
3

LAUSANA – CASA I POBLE DE SANTA CLAUS

Esmorzar. Avui gaudirem d’un dia màgic. Agafarem un tren cremallera que ens portarà a més de 2000 mts cap a Caux i Rochers de Naye, on es troba la Casa on viu Santa Claus. Passejarem pel poble de Nadal amb el Parc de Rens, un pessebre gegant, els Elfos i l’oficina de Correus de Santa Claus. Dalt de la Muntanya veurem la cova i la casa de Santa Claus, on el més petits podran gaudir d’una divertida cerca del tresor. Temps lliure per acabar de recórrer aquest magnífic poble. A l’hora prevista retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
4

LAUSANA – GINEBRA

Esmorzar i sortida en direcció Lausana. Gaudirem d’unes boniques vistes bordejant el Llac Leman. Dinar en ruta. Arribada a Ginebra i passeig per la ciutat visitant algun dels sues típics mercats amb treballs artesanals com joieria, vidre, fusta, ceràmica, etc. Allotjament.
5

GINEBRA – BARCELONA – TERMINALS

Esmorzar i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol en direcció Barcelona. Arribada, recollida de maletes i trasllat a les nostres terminals.
s