tina rey leon musicals

CAP DE SETMANA DE MUSICALS A MADRID EN AVE “EL REY LEON” O “TINA”

CAP DE SETMANA DE MUSICALS A MADRID EN AVE “EL REY LEON” O “TINA”

per person

2 dies – 26 i 27 de Febrer 2022

Sortida exclusiva des de Valls, Reus i Tarragona amb trasllats, bitllets d’AVE, entrades a platea, allotjament i mitja pensió.

A escollir entre els següents musicals:

El Rey León – El musical

Con su sorprendente y colorida puesta en escena, El Rey León transporta al espectador al exotismo africano, con músicas evocadoras, constituyendo un nuevo hito en el mundo del espectáculo, un punto de inflexión en el diseño artístico, y por lo general, en el género musical, que a nadie deja indiferente. Rey León es un musical excepcional, fruto de la unión de reconocidos talentos musicales y teatrales a nivel mundial y de la fusión de las más sofisticadas disciplinas de las artes escénicas africanas, occidentales y asiáticas.
Visto por 95 millones de espectadores y ganador de 70 premios, este increíble musical con más de 20 años sobre los escenarios de Broadway cuenta con las canciones de Elton John y Tim Rice, y la música de Lebo.M y Hans Zimmer.
Simba es un pequeño león, heredero del trono de la sabana, que es injustamente acusado del asesinato de su padre, provocando que sea desterrado de su casa. En su exilio, Simba conocerá a otros animales con los que entablará una gran amistad y que le ayudarán a volver a su hogar y recuperar lo que legítimamente le corresponde.
Rey León es un espectáculo único e inolvidable cargado de valores familiares, que demuestra la vinculación de cada uno de nosotros con nuestras raíces. El musical hace que el espectador recapacite sobre la importancia de cada una de nuestras acciones y el efecto que causan en nuestro entorno, así como la importancia de sentir que pertenecemos a un grupo, y cómo todo esto conforma nuestro destino. Es también un canto al respeto y al amor por la naturaleza.

 

Tina – El Musical

Aquest musical és la història del sonat retorn d’una dona que es va atrevir a desafiar els límits del racisme, el sexisme i la discriminació per edat per convertir-se en la reina mundial del Rock and Roll. TINA, el musical de Tina Turner, és una celebració de la resistència i una inspiració del triomf sobre l’adversitat.
TINA, el musical escrit per Katori Hall, guanyadora d´un premi Olivier, i dirigit per Phyllida Lloyd, compta amb molts dels temes més coneguts de l´artista, sent la pròpia Tina coproductora del musical.

 

INCLOU:
– Trasllats
– Guia acompanyant
– Bitllets AVE turista
– Guia acompanyant
– Hotel 4**** zona Atocha
– Entrada Platea “El Rey León” o Entrada Platea “Tina”
– 2 dinars i 1 esmorzar a l’hotel
– Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU:
– Altres entrades
– Sopars
– Tot allò no especificat a l’apartat inclou
NOTA:
L’agència es reserva el dret d’alterar o modificar l’ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
Subjecte a condicions canviants Covid.
Al fer la reserva es cobrarà el 25%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat 15 dies abans de la sortida.
Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, taxes, impostos…
Condicions segons contracte.
2 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Bitllets d'AVE
  Dinar
  Entrades a platea
  Esmorzar
  Hotels 4*
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Carruatges per la Fageda
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

TERMINALS - CAMP DE TARRAGONA - MADRID

Sortida a primeres hores del matí de les nostres terminals en direcció a l’estació Camp de Tarragona, on agafarem l’AVE.
Arribada a Atocha, on ens esperarà l’autocar que ens acompanyarà fins al nostre hotel prop de l’estació. Acomodació i temps lliure fins l’hora de dinar que realitzarem al mateix hotel. Després del dinar repartiment entrades. Tarda lliure a disposició dels passatgers per: turisme, compres, etc….
A una hora convinguda tenim el trasllat en autocar fins a la Gran Via on a les 18.00 h. tenim la representació al Teatre Lope de Vega del reconegut i exitós musical “El Rey León”. Entrades platea. I També a les 18.00h la gran novetat i èxit d’aquest any “Tina” el musical. També entrades Platea.
Cadascú podrà escollir el musical que més l’interessi, o que encara no hagi vist.
En acabar l’autocar ens retornarà a l’hotel per l’allotjament.
2

MADRID ATOCHA - CAMP TARRAGONA - TERMINALS

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure a disposició dels clients per tal de dedicar-ho a passejar pel Retiro, anar a El Prado, Palau Reial, el Rastro… Dinar inclòs.
A l’hora convinguda ens trobarem a la recepció del hotel on ens vindrà a buscar l’autocar que ens portarà a Atocha. Tornada amb l’Ave.
Arribada al Camp de Tarragona, on ens esperarà l’autocar per tornar-nos als punts de sortida. (Horaris de Renfe pendents de confirmació per part de la companyia)

Ubicació

Madrid, Espanya

s