cartells musicals madrid: rey leon y aladin

CAP DE SETMANA DE MUSICALS A MADRID EN AVE “EL REY LEON” O “ALADDIN”

CAP DE SETMANA DE MUSICALS A MADRID EN AVE “EL REY LEON” O “ALADDIN”

per person

2 dies – 4 i 5 de Novembre 2023

Sortida exclusiva des de Valls, Reus i Tarragona amb trasllats, bitllets d’AVE, entrades a platea, allotjament i mitja pensió.

A escollir entre els següents musicals:

El Rey León – El musical

Amb la seva posada en escena sorprenent i acolorida, El Rey León transporta l’espectador a l’exotisme africà, amb músiques evocadores, constituint una nova fita al món de l’espectacle, un punt d’inflexió en el disseny artístic, i en general, en el gènere musical, que a ningú no deixa indiferent. Rey León és un musical excepcional, fruit de la unió de reconeguts talents musicals i teatrals a nivell mundial i de la fusió de les més sofisticades disciplines de les arts escèniques africanes, occidentals i asiàtiques.
Vist per 95 milions d’espectadors i guanyador de 70 premis, aquest increïble musical amb més de 20 anys sobre els escenaris de Broadway compta amb les cançons d’Elton John i Tim Rice, i la música de Lebo.M i Hans Zimmer.
Simba és un petit lleó, hereu del tron de la sabana, que és injustament acusat de l’assassinat del seu pare, provocant que sigui bandejat de casa seva. Al seu exili, Simba coneixerà altres animals amb els quals entaularà una gran amistat i que l’ajudaran a tornar a casa seva i recuperar el que legítimament li correspon.
Rey León és un espectacle únic i inoblidable carregat de valors familiars, que demostra la vinculació de cadascun de nosaltres amb les nostres arrels. El musical fa que lespectador recapaciti sobre la importància de cadascuna de les nostres accions i lefecte que causen en el nostre entorn, així com la importància de sentir que pertanyem a un grup, i com tot això conforma el nostre destí. També és un cant al respecte ia l’amor per la natura.

 

Aladdin – El Musical

Tot el que desitges trobar en un musical fet realitat. Això és Aladdín, l’esperat musical creat per Disney que omple de màgia, espectacle i diversió el teatre Coliseum de Madrid. Considerat un dels millors musicals de tots els temps, aquesta producció esplèndida que ja han gaudit més de 14 milions d’espectadors a tot el món et transportarà al més enlluernador dels mons.
Un sorprenent viatge ple de somnis, intrigues i amistat, en què no deixaràs d’emocionar-te amb la fantàstica història d’Aladdín, i gaudiràs d’una de les bandes sonores més destacades de tots els temps i d’una majestuosa posada en escena que és pura màgia.

 

INCLOU:
– Trasllats
– Guia acompanyant
– Bitllets AVE turista
– Guia acompanyant
– Hotel 4**** zona Gran Via
– Entrada Platea “El Rey León” o Entrada Platea “Aladdin”
– 2 dinars i 1 esmorzar a l’hotel
– Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU:
– Altres entrades
– Sopars
– Tot allò no especificat a l’apartat inclou
NOTA:
L’agència es reserva el dret a alterar o modificar qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. Imprescindible 40 % abonament al moment de reservar, la resta 30 dies abans. Preus subjectes a possibles variacions per increment de taxes, impostos, tarifes..
Subjecte a mínim de grup.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Preu per persona amb "Aladdin": 538€ | Preu per persona amb "El Rey Leon": 549€ | Suplement individual: 96€ | Assegurança cancel·lació: 38€
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Bitllets d'AVE
  Dinar
  Entrades a platea
  Esmorzar
  Hotels 4*
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Carruatges per la Fageda
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

TERMINALS - CAMP DE TARRAGONA - MADRID

Sortida a primeres hores del matí de les nostres terminals en direcció a l’estació Camp de Tarragona, on agafarem l’AVE.
Arribada a Atocha, on ens esperarà l’autocar que ens acompanyarà fins al nostre hotel prop de l’estació. Acomodació i temps lliure fins l’hora de dinar que realitzarem al mateix hotel. Després del dinar repartiment entrades. Tarda lliure a disposició dels passatgers per: turisme, compres, etc….
Fins a la tarda que és quan tenim els espectacles a escollir al Teatre Lope de Vega del reconegut i exitós musical “El Rey León”. Entrades platea.
O També al teatre Coliseum  “Aladdin” una esplèdida producció musical que ens transportarà a una fantàstica historia. També entrades Platea.
Cadascú podrà escollir el musical que més l’interessi, o que encara no hagi vist.
2

MADRID ATOCHA - CAMP TARRAGONA - TERMINALS

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure a disposició dels clients per tal de dedicar-ho a passejar pel Retiro, anar a El Prado, Palau Reial,  el Rastro, etc. Dinar inclòs.
A l’hora convinguda ens trobarem a la recepció del hotel on ens vindrà a buscar l’autocar que ens portarà a Atocha.
Tornada amb l’Ave. Arribada al Camp de Tarragona, on ens esperarà l’autocar per tornar-nos als punts de sortida.

Ubicació

Madrid, Espanya

s