Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

PAÍS BASC FRANCÈS

PAÍS BASC FRANCÈS

per person

Guia acompanyant, Pensió Completa, Visites i entrades incloses

6 dies – del 23 al 28 de setembre del 2019

Interessant viatge per conèixer el País Basc Francès.
INCLOU :
 • – Autocar última línea
 • – Hotel de  2*
 • – Pensió completa amb vi i aigua als menjars
 • – Habitacions dobles amb bany i TV
 • – Guia acompanyant
 • – Vaixell pel Bidasoa – Tren de la Rhune
 • – Totes les excursions i visites esmentades a l’itinerari
 • – Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU :
 • – Extres personals a l’ hotel
 • – Tot allò no detallat en l’apartat INCLOU.
NOTA: 
 • – L’agència es reserva el dret d’alterar o modificar l’ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
 • – Al fer la reserva es cobrarà el 25%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat 15 dies abans de la sortida.
 • – Preu comtat per a un mínim de grup.
 • – Preu subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant,taxes,impostos,etc.
 • – Condicions segons contracte.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Habitació doble: 778 € / Suplement habitació individual: 145 € / Assegurança opcional de cancel·lació: 25 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Visites
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vols
1

DIA 23.- TERMINAL – HENDAIA – HONDARRIBIA - ORONOZ-MUGAIRE

Sortida de les nostres terminals en direcció Lleida, Osca i Pamplona fins arribar a Oronoz-Mugaire. Acomodació a l’hotel i dinar.
A la tarda anirem fins al Port de Ibardin, des d’on gaudirem d’unes vistes espectaculars de les Badies de Hendaia i St. Jean de Luz. Seguirem fins a Hendaia, població costanera i fronterera de França. Visita panoràmica.
A continuació creuarem en vaixell el riu Bidasoa, des de la desembocadura fins arribar a Hondarribia, encantador poble de la costa guipuscoana, on farem un passeig per gaudir dels seus racons.
En acabar tornada a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 24.- ORONOZ – LAPURDI – ESPELETTE– TREN DE LA RHUNE - ORONOZ

Esmorzar i sortida cap al país Basc francès fins a la zona històrica de Lapurdi, de gran bellesa arquitectònica i de tradicions arrelades en el temps. La primera parada la farem a Espelette, poble típic i autèntic basc–francès.
Visitarem una de les xocolateries més famoses de la regió, on coneixerem el procés d’elaboració i farem una degustació. A continuació passejarem per aquesta encantadora població fins al Castell, antiga mansió dels barons de Ezpeleta.
Seguirem fins a l’església de St. Etienne, amb un cert aire de fortalesa, on es troba el retaule del segle XVIII de la lapidació de St. Ettienne. Finalment a Espelette, coneguda per la producció de pebrots vermells que pengen a les façanes, visitarem una fàbrica on veurem el procés de producció i elaboració i farem una degustació. Dinar en restaurant local.
A la tarda farem un apassionant viatge en el tren de la Rhune, l’únic de via estreta que queda al sud de França, en el que gaudirem de l’increïble paisatge i viurem una experiència inoblidable. En acabat retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 25 .-ORONOZ –ST.JEAN DE LUZ– BIARRITZ- ORONOZ

Esmorzar i sortida per conèixer dues de les poblacions més belles de la costa francesa, Sant Jean de Luz i Biarritz. St. Jean de Luz és un preciós poble pescador que s’ha consagrat com una de les destinacions turístiques més atractives de la zona. Coneixerem la Plaça principal, el Passeig marítim, l’església de St Joan Baptista i el carrer comercial. Temps lliure. Dinar en restaurant de la zona.
A la tarda ens dirigirem a Biarritz, que aconseguí fama internacional a mitjans del S. XIX quan Eugenia de Montijo se’n va enamorar i hi va construir una residència d’estiu, transformant-la de port balener a destinació balneària de moda. Farem un passeig guiat pel carrer comercial, l’Església i tornarem en panoràmica per la costa fins la Gran Platja i el Casino, on farem una parada al Far de Biarritz, passant per les mansions i el Gran Hotel du Palais.
Tornada a l’hotel per sopar i allotjament.
4

26.- ORONOZ– ANTIGA BAIXA NAVARRA FRANCESA - ORONOZ

Esmorzar i sortida cap a Cambo-les-Bains, on visitarem Villa Arnaga, casa d’estil neoclàssic, amb uns grans salons, una bonica decoració i uns espectaculars jardins d’estil fiancés i anglès. Seguirem fins a Bastide Clairance, un dels pobles més bonics de França, per descobrir la història d’aquesta població.
Veurem l’arquitectura de les seves cases, l’església i el cementiri pavimentat amb lloses funeràries, únic al país Basc nord. També visitarem una fàbrica de macarons artesans (típic dolç francès). Dinar.
A la tarda anirem fins a Sant Jean de Pie de Port, al país Basc francès, on passejarem pels seus bonics carrers. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 27.-ORONOZ–BAYONA–VALLE BAZTAN – ORONOZ

Esmorzar i sortida en direcció a Bayona, ciutat de referència i motor comercial del sud de França, gràcies al seu port i a la seva indústria.
Visitarem una fàbrica artesana de pernils, on ens explicaran el procés d’elaboració. En acabat anirem al centre de la població per passejar pels barris més populars i per l’antiga fortificació medieval fins arribar a la catedral gòtica.
Continuarem passejant fins al carrer de les xocolateries on tindrem temps lliure. Tornada a l’hotel i dinar. A la tarda gaudirem de la població d’Elizondo, capital de la Vall del Baztan i centre neuràlgic i comercial, a banda i banda del riu Bidasoa.
Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.
6

DIA 28.-ORONOZ –MUGAIRE – PAMPLONA -TERMINAL

Esmorzar i sortida fins a Pamplona. Arribada i temps lliure pel centre de la ciutat. A continuació emprendrem el camí de tornada. Dinar en ruta.
A la tarda seguirem fins arribar a les nostres terminals.

Ubicació

Navarra: Hendaia, Hondarribia, Espelette, St. Jean de Luz, Biarritz, Bayona, Elizondo, Pamplona

s