PRE-REVETLLA DE SANT JOAN

PRE-REVETLLA DE SANT JOAN

PRE-REVETLLA DE SANT JOAN

per person

2 dies –  21 i 22 de Juny del 2021

Cremada de mascaretes

INCLOU:
– Autocar última línea
– Guia acompanyant.
– Hotel de 3***
– Pensió completa amb Aigua i vi als àpats
– Entrada i visita guiada a Sant Climent
– Pujada en telecabina
– Assegurança bàsica de viatge i cancel·lació Covid
NO INCLOU:
– Altres entrades no detallades
– Extres personals
– Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”
NOTA:
L’agència es reserva el dret d’alterar o modificar l’ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.
Aquest preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, taxes, impostos,etc. Viatge subjecte a mínim de grup i a les normatives canviants anti-Covid. Al fer la reserva es cobrarà el 25% de l´import. La resta haurà de ser abonat 20 dies abans de la sortida. Condicions segons contracte.
2 dies
  • Destinació
  • Sortides
    Valls - Reus - Tarragona
1

LA MOLINA - BOLVIR

Sortida de les nostres terminals a primeres hores em direcció al Bergadà. Continuació fins La Cerdanya. Arribada a La Molina, acomodació i dinar a l’hotel.
A la tarda excursió a Bolvir, on farem una visita guiada a l’Església de Sant Climent de Talltorta, bé cultural d’interès cultural amb unes pintures murals excepcionals.
Tornada a l’hotel per preparar-se per la Revetlla. Aperitiu d’estiu a la terrassa. Sopar i Espectacle. Coca tradicional i copa de cava. Ball de revetlla i Cremada de les mascaretes.
2

LA MOLINA - TELECABINA CADI MOIXERÓ

Esmorzar a l’hotel. Matí dedicat a gaudir de tota l’esplendor de la Natura. Pujarem al Telecabina Cadí Moixeró fins a 2537 metres d’alçada. Gaudirem també de la vista dels animals que pugen a pasturar a l’estiu i del Museu de la Neu.
Tornada a l’hotel per dinar. A la tarda a una hora prudencial emprenem el camí de retorn.

Ubicació

Pirineu Català: La Molina, Bolivir

s