Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

SERBIA

SERBIA

per person
8 dies.- del 19 al 26 de Setembre del 2020
Viatge amb guia acompanyant i totes les visites incloses
per descobrir un dels països més bonics dels Balcans.
AQUEST PREU INCLOU
– Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport anada i tornada  
– Vol anada i tornada des de Barcelona 
– 7 nits Hotels segons programa 
– Taxes d’allotjament
– Impostos locals
– 7 esmorzars, 7 dinars i 7 sopars
– Totes les visites especificades a l’itinerari. 
– Guia de parla espanyola 
– Guia acompanyant de l’agència
– Assegurança bàsica d’ assistència en viatge 
– Propines a xofer i guia
– Taxes turístiques
– Taxes d’aeroport ( 47 € a confirmar a l’emetre els bitllets )
NO INCLOU: Extres a l’ hotel – Begudes – Propines – Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou.
NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40 % de l’import total.
Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…Preu subjecte a mínim de grup. Condicions segons contracte.

 

 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Persona en doble ( de 15 a 19 passatgers ) .... 1937 € || Preu persona en doble ( de 20 a 25 passatgers) .... 1797 € || Suplement habitació individual: 295 € || Assegurança opcional cancel.lació: 50 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Guia acompanyant
  Hotels 4*
  Pensió completa
  Propines xòfer i guia
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Autocar última linea
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
1

DIA 19.- TERMINALS – BARCELONA – BELGRAD

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona. Trobada amb el nostre guia, facturació i embarcament destinació Belgrad. Trasllat a l’hotel, acomodació i dinar. Tarda lliure, sopar i allotjament.
2

DIA 20.- BELGRAD – NOVI SAD – FRUSKA GORA – SREMSKI KARLOVCI – BELGRAD

Esmorzar i sortida fins a Novi Sad per visitar la Fortalesa Petrovaradin, una de les més grans fortaleses militars d’Europa. Continuació fins a Fruska Gora, una de les estranyes muntanyes de la Panonia amb una alçada de 539 metres i que sembla un gegant sobre l’extensa planícia de Vojvodina, on es troben més de 15 monestirs ortodoxes construïts entre els segles XV I XIII. Continuarem fins a Sremski Karlovci, poble de cultura sèrbia dels temps dels Habsbourgs. Gaudirem d’una cata de vins, per tastar el vi regional negre “Bermet”. Retorn a Belgrad, sopar en restaurant tradicional i allotjament.
3

DIA 21.- BELGRAD – VIMINACIOM – LEPENSKI VIR – KLADOVO

Pensió completa. Sortida fins a Viminacium Romana i visita del Parc arqueològic. Continuació fins a Lepenski Vir, parc arqueològic del paleolític, un dels més prestigiosos d’Europa, que data de 7000 anys aC. Seguirem cap a Kladovo passant pel Canó del Danubi, anomenat la Porta de Ferro, considerada una de les parts més boniques del Danubi. Acomodació a l’hotel i allotjament.
4

DIA 22.- KLADOVO – ZAJECAR – GAMZIGRAD – NIS

Esmorzar i visita del Museu arqueològic de Djerdap a Kladovo. Seguirem per la part oriental de Serbia cap a Zajecar fins arribar a la vil·la romana Gamzigrad-Romuliana, on es troben les restes del Palau de Galerius, sota la protecció de la UNESCO. Visita i dinar. A la tarda arribarem a Nis, tercera ciutat més gran del país i capital durant la Primera Guerra Mundial. Visitarem la Fortalesa, la torre de Cele-Kula i el campament de l’època de l’ocupació alemanya i búlgara de Nis durant la 2ª Guerra Mundial. En acabat, trasllat a l’hotel, acomodació, sopar i allotjament
5

DIA 23.- NIS – ZICA – NOVI PAZAR – SOPOCANI – STUDENICA – IVANJICA

Esmorzar i visita del Monestir ortodox de Zica, prop de Kraljevo i construït pel rei Stefan Prvovencani al voltant del 1210 amb un estil arquitectònic peculiar. Continuació a la ciutat de Novi Pazar i dinar. A la tarda visitarem l’església de Sant Pere, la més antiga de Serbia, i continuarem amb un Monestir amb els frescos més bonics de Sopocani. Seguirem fins a Studenica, un dels monestirs ortodoxos més bonics del s. XII. En acabat trasllat a l’hotel a Ivanjica. Acomodació, sopar i allotjament.
6

DIA 24.- IVANJICA – ARILJE – KRAGUJEVAC – OPLENAC – BELGRAD

Esmorzar i sortida fins a Arilje on visitarem el monestir conegut pel fresc del seu Àngel Negre. Seguirem fins a Kragujevacc i pujarem al pujol d’Oplenac, prop de Topola. Visitarem el parc-museu amb autèntics monuments com l’església de San Dorde i les viles reials. Dinar i continuació fins a Belgrad. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 25.- BELGRAD

Esmorzar i visita de dia complet a Belgrad, la capital del país. Començarem amb la visita a la Fortalesa de Kalemegdan i el seu bonic passeig en el famós carrer de Knez Mhajlova. Seguirem amb el Museu Militar; l’església ortodoxa més gran del món, el Temple de Sant Sava; i la Casa Blanca, on es troben les restes de l’ex president iugoslau Tito. En acabat trasllat a un restaurant tradicional a la part bohèmia de la ciutat Skadarlija, amb música tradicional. Allotjament a l’hotel.
8

DIA 26.- BELGRAD – BARCELONA – TERMINALS

A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol direcció Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Sèrbia: Belgrad, Niovi Sad, Fruska Gora, Sremski Karlovci, Lepesnki Vir, Kladovo, Zajecar, Nis, Zica, Sopocani, Studenica, Ivanjica, Arilje, Oplencac,

s