Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

SUISSA

SUISSA

per person

8 dies.- del 18 al 25 de juliol del 2020

AQUEST PREU INCLOU:
– Autocar última línea
– Guia acompanyant
– 7 nits en Hotels 3*** i 4****
– Pensió completa
– Totes les visites especificades a l’itinerari.
– Guies locals
– Entrades: Cascades del Rhin, Illa de Mainau, Congost de l’Aar, Cascades de Trummelbach, Tren cremallera a Murren
– Assegurança bàsica d’ assistència en viatge
NO INCLOU: Extres a l’ hotel – Begudes – Propines – Vaixell al llac dels Quatre Cantons, Pujada al Pilatus en tren cremallera, Telecabines a Schilthoorn – Altres Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou.
 NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat tres setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40 % de l’import total.
Preu subjecte a possibles variacions per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…Preu subjecte a mínim de grup. Condicions segons contracte.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Persona en doble: 1698 € | Suplement habitació individual: 268 € | Assegurança opcional de cancel.lació: 50 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Entrades
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Pensió completa
  Visites
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
  Vols
1

DIA 18.- TERMINALS – NIMES – CHAMBERY

Sortida de les nostres terminals en direcció a Perpinyà i Nimes. Dinar i continuació per les valls del Roine i de l’Isere, fins arribar a Chambery, capital de la regió de Savoia. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
2

DIA 19.- CHAMBERY – GINEBRA – BERNA – WANGEN AN DER AARE

Esmorzar i sortida fins a Ginebra, centre financer del país a les vores del llac Leman. Visita de la ciutat amb el Parc de les Aigües Vives, la Catedral de Sant Pere, el Monument a la Reforma, el Relllotje Floral i la seu de l’ONU. Dinar i continuació cap a Berna, capital federal. Visita de la ciutat on destaquen el Palau Federal, el Rellotge dels Ossos, la Catedral de Sant Vicenç i la Fossa dels Ossos. En acabat seguirem fins a la bonica població de Wangen an der Aare. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 20.- WANGEN – CASCADES DEL RHIN – STEIN AM RHEIN – ILLA DE LES FLORS – WANGEN

Esmorzar. Al matí anirem fins a Schaffhausen on podrem admirar les impressionats cascades del Rhin. A continuació visitarem l’encisador poble Stein am Rhin, que ens meravellarà amb les seves façanes pintades i preciosament decorades. Seguirem fins Konstanz, on dinarem. A la tarda anirem a la veïna illa de Mainau per gaudir d’un passeig autènticament primaveral en els seus jardins. A l’hora indicada, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.
4

DIA 21.- WANGEN – LUCERNA – EL PILATUS - WANGEN

Esmorzar i sortida cap a Lucerna on , opcionalment, agafarem un vaixell per fer una passejada pel Llac dels Quatre cantons. Seguidament pujarem facultativament al cim del Pilatus, a 2132 metres, en tren cremallera, des d’on gaudirem d’una de les vistes més excepcionals de tota Suïssa. Baixada per l’altra banda de la muntanya en telefèrics i telecabines i trasllat a Lucerna per dinar. A la tarda visita de la ciutat, la més bonica de Suïssa. Temps lliure i tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.
5

DIA 22.- WANGEN – CONGOST DE L’AAR – SUSTENPASS – ABADIA D’EINSIEDELN – ZURICH – WANGEN

Esmorzar i sortida cap a Meiringen, on recorrerem caminant l’impressionant congost que les aigües del riu Aar han anat formant al llarg de milers d’anys d’erosionar la roca. Després pujarem al port de muntanya del Susten, a 2224 metres, tot gaudint d’unes extraordinàries vistes. Dinar. A la tarda vorejarem l’extrem oriental dels Quatre Cantons fins a l’esglèsia benedictina d’Einsiedeln, obra mestra del barroc, on es venera una marededéu negra. Seguidament ens dirigirem a Zúrich, la ciutat més poblada i capital econòmica del país. Visita i tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.
6

DIA 23.- WANGEN – CASCADES DE TRUMMELBACH – SCHILTHORN – INTERLAKEN – WANGEN

Esmorzar i sortida fins al cor dels Alps Bernesos per admirar les muntanyes que envolten la preciosa ciutat d’Interlaken. Visita de les impressionants Cascades de Trümmelbach i pujada en tren cremallera a Murren, idíl.lic poble de muntanya a 1605 metres, on no hi ha circulació rodada. Opcionalment podrem pujar en telecabines al Schilthoorn a 2970 metres, per gaudir d’una de les vistes més espectaculars dels Alps ( visita subjecta a condicios meteorològiques). Dinar a Murren. A la tarda temps lliure a Interlaken. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament
7

DIA 24.- WANGEN – GRUYERES – CHAMONIX – LYO

Esmorzar i sortida fins a Gruyères, petita i encisadora població famosa pels seus formatges. Visita i continuació fins a Chamonix, al peu del Mont-Blanc. Dinar i temps lliure. Seguirem fins a Lyó. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
8

DIA 25.- LYO – FIGUERES – TERMINALS

Esmorzar i sortida en direcció a terres catalanes. Dinar en un acreditat restaurant prop de Figueres i continuació fins a les nostres terminals.

Ubicació

Suissa, Ginebra, Berna, CAscades del Rhin, Lucerna, Zurich, Cascades de Trummelbach, Intelaken, Gruyeres, Chamonix

s