Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

THAILANDIA AL COMPLET

THAILANDIA AL COMPLET

per person

Del 20 al 29 de juliol del 2020

INCLOU:
– Trasllats terminals – aeroport – terminals // aeroport – hotel – aeroport
– Guia acompanyant des de Barcelona
– Bitllet Barcelona / Bangkok – Chiang Mai / Barcelona, via Singapur
– 7 nits en els hotels previstos o similars
– Pensió completa com es detalla en el programa: 7 esmorzars, 7 dinars i 7 sopars, incloent un sopar estil Kantoke
– Totes les visites especificades a l’itinerari amb entrades incloses
– Guia local de parla espanyola
– Propines a xòfer i guia
– Taxes aèries 160 €
– Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU:
– Begudes en els àpats
– Extres personals
– Propines i maleters
– Tot allò no especificat en l’apartat Inclou
NOTA: L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris d’aquest circuit. En fer la reserva del viatge es cobrarà el 40%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat tres setmanes abans de la sortida. Preu subjecte a possibles fluctuacions causa de l’augment de carburant, taxes, impostos, divises.
Preus subjectes mínim de grup. En cas de no arribar al mínim, el preu pot ser revisat. Condicions segons contracte.
Es necessita passaport amb vigència 6 mesos
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Persona en doble ( entre 21 i 25 passatgers) ....... 2510 € // Persona en doble ( entre 15 i 20 passatgers) ....... 2670 € // Suplement habitació individual: 270 € || Assegurança opcional cancel.lació: 80 €
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Hotels 4*
  Pensió completa
  Propines xòfer i guia
  Taxes d'aeroport
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

DIA 20. TERMINALS – BARCELONA – BANGKOK

Sortida de les nostres terminals a l’hora indicada en direcció a l’aeroport de Barcelona El Prat. Tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destinació a Bangkok, via Singapur. Nit a bord.
2

DIA 21. BANGKOK

Arribada a Bangkok, assistència a l’aeroport i visita panoràmica de la ciutat. Visitarem els emblemàtics Temples de Wat Aru i el Temple del Buda Reclinat Wat Po. Acabarem amb el Wat Traimit, on es troba l’impressionant Buda d’or d’una sola peça de 5,5 tones. Dinar  durant les visites. Trasllat a l’hotel, acomodació, sopar i allotjament .
3

DIA 22. BANGKOK: VISITA DE LA CIUTAT

Pensió completa. Sortida per fer un recorregut pels carrers principals de Bangkok i la seva part antiga. Visitarem el Gran Palau, on residien els reis i el temple on es troba l’estàtua del Buda de Maragda o Wat Phra Kaeo. A la tarda visita de Rice Barge, recorrerem els serpentejants canals de Bangkok en una llanxa ràpida i coneixerem l’estil de vida a la riba del riu Chao Phraya. Seguirem amb un passeig en barca d’arròs on ens serviran fruites i refrescos. Retorn a l’hotel i allotjament.
4

DIA 23. BANGKOK – MERCAT FLOTANT – RIU KWAI – AYUTHAYA

Esmorzar. Sortida per carretera per visitar el famós mercat flotant de Bangkok.  En ruta parada per veure el famós mercat del tren, que desmunten i munten en qüestió de segons per donar pas al tren. Seguirem fins el Mercat Flotant, on farem un recorregut en barca de rems pels Canals i gaudirem d’aquest meravellós paisatge típic tailandès. Continuació fins a la província de Kanchanaburi, anomenada “Terra de l’Or”. Visita del pont sobre el riu Kwai. Dinar. A la tarda sortirem fins a la sagrada ciutat d’Ayuthaya, la segona capital del Regne de Siam, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita del Temple de Chai Wattanaraml. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
5

DIA 24. AYUTTHAYA – KHAMPEANG PHET - SUKHOTHAI

Esmorzar. Començarem el dia amb la visita dels Temples Wat Yai Chaimongkol i Wat Mahatat. Continuarem fins a Angthong i visitarem el temple on es troba la imatge de buda més alta del món, 93 metres. Dinar. Seguirem fins a Khampeang Phet, antigament extensió de l’antiga capital Sukhothai, Patrimoni de la Humanitat. Visita dels seus Temples i trasllat a l’hotel de Sukhotai. Acomodació, sopar i allotjament.
6

DIA 25. SUKHOTHAI – LAMPANG – PAYAO - CHIANG RAI

Esmorzar i sortida per visitar les ruïnes arqueològiques de Sukhothai, la primera capital del Regne de Siam, on trobem ruïnes dels Palaus Reials, Temples budistes, les portes de la ciutat, fosos, preses, sèquies, estancs. Continuació a Lampang. Dinar en ruta. Visita del Temple Pratat Lampang Luang d’estil budista Lanna. Seguirem ruta fins el Llac Payao per gaudir d’un bonic paisatge i arribarem fins a Chiang Rai. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 26. CHIANG RAI - CHIANG MAI

Esmorzar i visita al Triangle d’Or, on conflueixen les fronteres de Tailàndia, Laos i Myanmar, que ens ofereix una panoràmica del riu Mekong. Visita del Museu de l’Opi  i passejada en llanxa pel riu. Continuarem amb la visita del Temple Blanc de Wat Rongkhung. Seguirem cap a Chiang Mai,  la Rosa del Nord i la ciutat més important de la regió. Visita del Temple Doi Suthep, símbol de la ciutat a 1053 metres d’alçada i important centre de peregrinació. Dinar en ruta. Acabades les visites, trasllat a l’hotel, acomodació, sopar i allotjament.
8

DIA 27. CHIANG MAI – CAMPAMENT D’ELEFANTS – CHIANG MAI

Esmorzar i sortida per visitar el campament d’elefants. Veurem com els banyen, juguen a l’aigua, entrenen, etc. Seguidament gaudirem d’un espectacle inoblidable on ens mostraran com pinten, juguen a futbol, toquen l’harmònica, etc. A continuació farem un passeig de 45 minuts per la jungla sobre els elefants al mig d’un paisatge encisador i ens dirigirem a l’enclavament on es troben varies tribus com la de les orelles gran, les dones girafa, etc i passejarem per un poblat per conèixer on i com viuen. Dinar. A la tarda visita al centre d’artesania de Chiang Mai, on es manufacturen joies i pedres precioses, seda, para-sols, talles de fusta, mobles de teca, etc. Al vespre, sopar de comiat Kantoke amb espectacle de dances tradicionals. A l’hora indicada trasllat a l’hotel i allotjament
9

DIA 28. CHIANG MAI – AEROPORT

Esmorzar i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol amb destinació Barcelona, via Singapur. Nit a bord..
10

DIA 29. BARCELONA – TERMINALS.

Arribada a Barcelona i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

s