Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

TORI, LLAC D’ORTA, VALL D’AOSTA I EL MONT-BLANC

TORI, LLAC D’ORTA, VALL D’AOSTA I EL MONT-BLANC

per person

4 dies .- del 27 al 31  de juliol del 2020

AQUEST PREU INCLOU:
– Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport
– Vol anada i tornada des de Barcelona
– Autocar italià en destí
– Guia acompanyant de l’agència
– Hotel 4* al centre
– 3 esmorzars, 4 dinars i 3 sopars
– Excursions i visites segons programa: Guia local a Torí, Vaixell Llac d’Orta, Entrades al Palau Reial a Torí, Sacra di Sant Michele
– Assegurança bàsica de viatge
– Taxes d’aeroport ( a reconfirmar en el moment de l’emissió)
NO INCLOU: Extres a l’ hotel – Begudes – Visites o entrades no especificades a l’itinerari -Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.
 Nota: L’ Agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. Preu subjecte a mínim de grup. Condicions segons contracte.
Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’ import total. La resta haurà d’ésser liquidada 3 setmanes abans de la sortida
Aquest preu està subjecte a possibles variacions degut a l’augment de carburant,  fluctuació de divises, increment d’impostos o taxes,…
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Persona en habitació doble: 1195 € || Reserves efectuades abans 20 febrer .... -50 € de descompte || Suplement habitació individual: 98 € || Assegurança opcional de cancel.lació: 25 € (Imprescindible contractació en el moment de la reserva)
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Autocar última linea
  Guia acompanyant
  Pensió completa
  Taxes d'aeroport
  Visites
  Vols
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Guies locals
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4*
  Hotels 4* i 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Vol Globus
1

DIA 27.- TERMINALS – BARCELONA – MILÀ – LLAC D’ORTA -

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona El Prat. Tràmits de facturació i embarcament en el vol en direcció a Milà. Dinar i continuació en direcció al petit i encisador Llac d’Orta, on agafarem una embarcació que ens durà a l’illa de Sant Giulio. Temps lliure per passejar per la població. A l’hora indicada continuarem fins a Torí. Pujada fins al turó dels voltants, des del qual tindrem una magnífica vista de la ciutat i trasllat a l’hotel al centre de la ciutat. Acomodació, sopar i allotjament.
2

DIA 28.- TORÍ

Esmorzar i visita guiada del centre de Torí, capital del Piamont. Descobrirem les seves places, carrers i galeries comercials que fan de Torí una de les ciutats més atractives, sorprenents i interessants d’Itàlia. Visitarem el Palau Reial, antiga residència dels Savòia, i la Catedral de Sant Joan, on es troba el Sant Sudari de Jesucrist. Dinar i tarda lliure per fer compres o visitar facultativament els Museus Egipici i/o del Cinema o qualsevol dels interessants Palaus com el de Cargnano o el Madama. Sopar i allotjament a l’hotel. Després de sopar farem una passejada pel centre per veure les il•luminacions de la ciutat.
3

DIA 29.- TORI- VALL D’AOSTA – COURMAYEUR I EL MONT BLANC - TORÍ

Esmorzar i sortida en direcció a la Vall d’Aosta, una de les 5 regions autònomes d’Itàlia en els Alps Occidentals. La recorrerem fins arribar a Courmayeur, important estació d’esquí als peus del Mont Blanc. Temps lliure. Opcionalment podrem pujar en el telefèric fins a la muntanya Punta Helbronner, a 3466 metres per admirar i gaudir del Mont Blanc i els altres espectaculars cims que l’envolten. A l’hora indicada ens dirigirem a la població d’Aosta on dinarem. A la tarda visita guiada d’aquesta petita població, capital de la Vall, on destaquen l’Arc d’August, d’origen romà, i la Col•legiata de Sant Orso, de l’època medieval. En acabat retorn a Torí. Sopar i allotjament a l’hotel.
4

DIA 30.- TORI – SACRA DI SANT MICHELE – AEROPORT MILÀ – BARCELONA – TERMINALS

Esmorzar i sortida per visitar el monestir Sacra di San Michelle, construït dalt d’un turó impressionant amb unes magnífiques vistes, que era molt visitat per Umberto Eco, autor del “Nom de la rosa”. Acabada la visita, dinar i trasllat a l’aeroport de Torí. Tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destinació Barcelona. Arribada, recollida de maletes i trasllat a les nostres terminals.

Ubicació

Itàlia: Torí, Llac D'orta, Vall d'Aosta, Courmayeur, Mont-Blanc, Sacra di Sant Michelle

s