Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

Image Alt

TOSCANA

TOSCANA

per person

Amb autocar: 10 dies – Del 10 al 18 de Maig del 2019

Amb avió: 7 dies – Del 11 al 17 de Maig del 2019

Circuit a la Toscana Italiana amb guia acompanyant i Pensió completa

INCLOU:
 • – Autocar última línea
 • – Hotels 4****
 • – Pensió completa
 • – Guia acompanyant
 • – Guies locals
 • – Totes les excursions anomenades a l’ itinerari amb entrades detallades ( Baptisteri i Catedral a Pisa, Catedral de Siena, Torre Comunale a San Gimignano, autobús a Montepulciano i Palau de Castiglione )
 • – Assegurança bàsica.
INCLOU (exclusivament avió):
 • – Avió anada i tornada des de Barcelona via un punt europeu
 • – Trasllat terminals – aeroport – terminals
 • – Bitllet d’avió Barcelona – Florència / Niça – Barcelona
 • – Taxes aeroport, a reconfirmar
NO INCLOU:
 • – Begudes
 • – Museus de Florència
 • – Torre de Pisa
 • – Altres entrades
 • – Extres a l’hotel
 • – Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
NOTA IMPORTANT:
En el cas de voler pujar a la Torre de Pisa o visitar la Galeria dels Uffizi o l’Accademia a Florència, s’haurà d’indicar en el moment de la inscripció, ja que les entrades s’han de comprar amb anticipació online.
10 dies amb autocar - 7 dies amb avió
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus -Tarragona
 • Preu
  AUTOCAR: 1598€ - Suplement hab. indiv: 255€ / AVIÓ: 1798€ - Suplement hab. indiv: 195€ / Assegurança cancel·lació: 45€
1

DIA 10: (AUTOCAR): TERMINALS – NIMES – SAVONA

Amb autocar:
Sortida de les nostres terminals a primera hora del matí en direcció a la Jonquera, Perpinyà i Nimes. Dinar. Continuació cap a la Provença i la Costa Blava, on farem una parada per gaudir d’una preciosa vista de Mònaco i Montecarlo. Continuació per la Riviera de les Flors fins a Savona. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
  
2

DIA 11: (AUTOCAR): SAVONA – PISA – COLLE VAL D’ELSA | (AVIÓ): TERMINALS – AEROPORT BARCELONA – AEROPORT FLORÈNCIA - PISA – COLLE VAL D’ELSA

Amb autocar:
Esmorzar i sortida cap a Gènova i la Riviera de Llevant. Arribada a Pisa i dinar. A la tarda admirarem la famosa Plaça dei Miracoli amb el Baptisteri, el Cementiri monumental, la Catedral i la Torre inclinada, autèntica joia del romànic. Visita, temps lliure i continuació fins a Colle Val d’Elsa. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
Amb avió:
Trasllats de les nostres terminals a l’aeroport de Barcelona el Prat per agafar el vol que ens portarà fins a l’aeroport de Florència. Trasllat fins a Pisa i visita de la ciutat on destaca la famosa Plaça dei Miracoli amb el Baptisteri, el Cementiri monumental, la Catedral i la Torre inclinada, autèntica joya del romànic. Visita, temps lliure i continuació fins a Colle Val d’Elsa. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3

DIA 12: COLLE - SIENA - SAN GIMIGNANO - COLLE

Esmorzar a l’hotel. Sortida fins a Siena per fer la visita guiada d’aquesta ciutat medieval molt ben conservada amb els seus palaus nobles, la plaça del Campo, on tenen lloc els famosos “Palios”, i la meravellosa Catedral. Temps lliure i dinar. A la tarda visitarem San Gimignano, la ciutat de les altes torres, que conserva el seu recinte medieval emmurallat. Temps lliure. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
4

DIA 13: COLLE – FLORÈNCIA – COLLE

Esmorzar i sortida fins a Florència, capital de la regió de la Toscana i bressol del Renaixement. Visita guiada a peu recorrent la Santa Croce, la Plaça de la Signoria, el Ponte Vecchio, la Catedral, etc. Dinar. Temps lliure per poder visitar alguns dels seus museus i palaus. A última hora de la tarda retorn a Colle. Sopar i allotjament a l’hotel.
5

DIA 14: COLLE – FLORÈNCIA – COLLE

Esmorzar i sortida al sud de la Toscana, famosa zona vinícola amb pobles encantadors. Visitarem l’Abadia de Monte Oliveto Maggiore, una fantàstica abadia benedictina situada en un preciós paratge. Seguidament anirem a Montalcino, presidit pel seu impactant Castell i que elabora el vi Brunel·lo. Dinar a Pienza, amb una preciosa arquitectura renaixentista i carrers florits. A la tarda, visitarem Montepulciano, construït sobre un turó voltat de bells paisatges. Pujada en autobús públic fins a la plaça major i baixada a peu. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
6

DIA 15: COLLE - AREZZO – CORTONA – EL LLAC TRASIMENO – ASSÍS

Esmorzar i sortida cap a Arezzo, on visitarem la seva catedral i la fantàstica església romànica de Santa Maria del Poble mentre recorrem els carrers de la pel·lícula “La vida és bella”. Temps lliure i continuació fins a Cortona, amb impressionants vistes de la Toscana, escenari del film “Bajo el sol de la Toscana”. Dinar. A la tarda anirem fins a Castiglione.   Visitarem el Palau- Fortalesa  i tindrem precioses vistes del llac Trasimeno. En acabat seguirem fins a Assis, on farem una passejada a peu per la ciutat il·luminada. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
7

DIA 16: ASSIS – SAN MARINO - BOLÒNIA

Esmorzar i visita d’Assis, preciosa població medieval on va néixer Sant Francesc. A migdia seguirem cap a San Marino. Dinar en ruta. A la tarda  visitarem la capital d’aquesta fascinant i petita república. Passejarem  per les seves belles places i carrers, i gaudirem d’unes magnífiques vistes des dels seus miradors. Temps lliure i sortida cap a Bolònia. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
8

DIA 17 (AUTOCAR): BOLÒNIA – RIVIERA ITALIANA – AIX-EN-PROVENCE | (AVIÓ): BOLÒNIA – RIVIERA ITALIANA – AEROPORT NIÇA – AEROPORT BARCELONA - TERMINALS

Amb autocar:
Esmorzar i sortida en direcció Mòdena, Parma i la Riviera italiana. Dinar en ruta. A la tarda continuació del viatge vorejant Niça i Cannes fins arribar a Aix-en-Provence. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
Amb avió:
Esmorzar i sortida en direcció Mòdena, Parma i la Riviera italiana. Dinar en ruta i continuació fins a l’aeroport de Niça, on agafarem el vol en direcció a Barcelona. Arribada, recollida de maletes i continuació fins a les nostres terminals.
9

DIA 18 (AUTOCAR): AIX-EN-PROVENCE – FIGUERES – TERMINALS

Esmorzar i sortida fins creuar la frontera i entrar a terres catalanes. Arribada a Figueres i dinar. Continuació de viatge i arribada a les nostres terminals.

Ubicació

Toscana, Itàlia (Florència, Pisa, Colle Val d'Esla, Siena, San Gimigiano, Montalcino, Pienza, Montepulciano, Cortona, Assís, San Marino, Bolònia)

s