Image Alt

UZBEKISTÁN

UZBEKISTÁN

per person

9 dies – del 17 al 25 d’Octubre del 2023

INCLOU:
– Bitllet d’avió Barcelona/Taskent/Samarkanda/Istambul/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses.
– Bitllet d’avió en vol domèstic, de Taskent a Urgench, classe turista, maletes i taxes aèries incloses
– Bitllet de tren de Jiva a Bukhara i tren de Bukhara a Smarkanda
– Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
– Guía acompanyant.
– Guía local de parla castellana, per a les visites en destiació.
– Totes les visites que es detallen a l’itinerari amb les entrades.
– Visita especial a la bodega de Samarkanda.
– Pensió completa, des del dinar del segon dia fins l’esmorzar de l’últim.
– 7 nits d’allotjament a Hotels de 4****/4*s de garantia, habitacions dobles tipus estàndard amb les taxes hoteleres incloses.
– Propines per els guies i xofers locals.
– Assegurança bàsica de viatge.
NO INCLOU:
– Despeses extres a l’hotel
– Maleters
– Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.
NOTA:
L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris d’aquest circuit. Al fer la reserva del viatge es cobrarà el 40%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat tres setmanes abans de la sortida. Preu subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, taxes, impostos,divises. Preus subjectes a mínim de grup. En cas de no arribar al mínim, el preu pot ser revisat. Condicions segons contracte
Imprescindible passaport amb vigència mínima de 6 mesos.
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Per persona habitació doble (25 participants): 2995€ | Per persona habitació doble (20 participants): 3100€ | Per persona habitació doble (15 participants): 3180€ | Suplement Habitació Individual: 560€ | Assegurança opcional cancel·lació: 110€
 • Inclou
  Assegurança de viatge
  Entrades
  Guia acompanyant
  Guies locals
  Hotels 4*
  Pensió completa
 • Not Included
  Altres entrades no especificades
  Autocar última linea
  Barca (subjecte a condicions atmosfèriques)
  Bitllet cremallera
  Bitllets d'AVE
  Carruatges per la Fageda
  Dinar
  Dinar amb lot
  Entrada amb visita guiada a la Sagrada Família
  Entrada amb visita guiada a les mines
  Entrada i dinar al poble espanyol
  Entrades a platea
  Entrades amb seient
  Entrades amb visita guiada
  Entrades coves
  Esmorzar
  Espectacle
  Extres a l’hotel
  Hotel 4* a les Esclades
  Hotels 3*
  Hotels 4 i 3 estrelles
  Hotels 4* i 5*
  Hotels 5*
  Mitja pensió amb aigua i vi
  Pensió completa amb aigua i vi inclosos
  Pensió completa amb vi i aigua en els menjars
  Propines
  Propines xòfer i guia
  Sopar
  Taxes d'aeroport
  Tot allò no especificat a l’apartat INCLOU
  Tren anada i tornada
  Tren carrilet a la zona volcànica
  Trenet amb guia local
  Vaixell
  Viatge
  Visat
  Visita
  Visites
  Vol Globus
  Vols
1

TERMINALS - BARCELONA - TASHKENT

Sortida de les nostres terminals cap a l’aeroport de Barcelona. Posteriorment embarcarem direcció a Uzbekistan. Es farà un canvi d’avió a Istambul.
Arribada a la nit i trasllat a l’hotel.
Allotjament.
2

TASHKENT

Esmorzar i tot seguit visitarem la ciutat vella on hi ha la plaça Jast Imam amb el seminari de Barak Jan, la mesquita Tillo Sheij i arxius antics. També visitarem  l'Alcorà Sagrat, molt antic que va escriure el califa tercer Osman. Després visitarem el Mercat Chor Su i la madrassa Kukeldash.
Dinar i a la tarda tindrem l’oportunitat de visitar un taller de ceràmica on ens explicaran la història i la tècnica de la ceràmica Uzbeka. Podrem veure una col·lecció de peces úniques, totalment artesanes.
Sopar i allotjament a l’hotel.
3

TASHKENT- URGENCH- JIVA (KHIVA)

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a l’aeroport on prendrem un vol domèstic  que ens durà fins a Urgench. A l’arribada prendrem un vehicle que ens durà fins a Jiva. Visitarem la ciutat a peu. Jiva o Khiva és un museu a l'aire lliure. És una ciutat única, que porta el títol  de “setè miracle del món”, gràcies al seu ambient des dels principis del temps. Dinar.
Visitarem Kunya Ark, una fortalesa dins de la ciutat, la madrassa Rajimjon, el mausoleu de Pajlavan Majmud i el palau Tashjauli amb el pati del Gran Harem.
Sopar, i allotjament a l’hotel.
4

KHIVA- BUJARÀ

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Bujarà, travessant el famós desert de  Kizil  Kum (Les Sorres Vermelles). Veurem flora i fauna del desert, els arbres únics de Saksaul, vegetació autòctona i diversos tipus de mamífers adaptats al medi.
Parada a la riba del riu Amú Dariá.  Dinar en ruta a una casa del té al desert.
Més tard continuació del trajecte a Bujarà. Arribada a hotel de Bujarà.
Sopar i allotjament.
5

BUJARÀ (BUKHARA)

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar la ciutat de Bujarà. Visitarem els llocs més interessants de la ciutat: el conjunt arquitectònic Lyabi Jovuz, amb la piscina i la casa de te que és avui un centre tradicional  d'Uzbekistan.
Passejant per la ciutat, visitarem la mesquita Magoki Attari, Poi Kalon i la madrassa Abdulazizjan. Després del dinar visitarem la Fortalesa Ark, prop de la mesquita Bitlla Jauz, el mausoleu de la dinastia dels Samanides i el complex Chashma Ayub.
El dinar es farà a una casa familiar tradicional uzbeka, que es dedica des de fa dècades, a l'art del  brodat d’Uzbekistan. Tindrem l’ocasió de tastar el Plov, plat principal a totes les cases uzbekes. Continuació del recorregut fins arribar de nou a l’hotel.
Sopar, i allotjament a l’hotel.
6

BUKHARA- SAMARKANDA

Esmorzar a l’hotel. Sortida a 30kms de la ciutat per visitar el sepulcre de Bahouddin Nakshbandi, el Mausoleu Chor Bakr (s.X) i la Residència d'estiu de l´Emir de Bukhara Sitorai-Mokhi-Hossa.
Dinarem en restaurant i per la tarda sortida en tren fins a Samarkanda amb 2 hores aprox. de durada. Arribada a Samarkanda, trasllat a l'hotel.
Sopar i allotjament.
7

SAMARKANDA

Esmorzar a l’hotel. Farem una visita de la ciutat per gaudir de la història i l'aire de la ciutat antiga. Visitarem la plaça Registan que durant molts segles va ser el centre de Samarkanda. A la plaça es troben les tres madrasses: la madrassa de Ulugbek (s.XV), la madrassa Tillo-Kori (s.XVII) i la madrassa Sherdor (s.XVI). Dinar a restaurant.
Visitarem Guri-Emir, el mausoleu de Tamerlan el Gran. Tot seguit, visitarem les famoses bodegues de Bazizagán, la més antiga d’Àsia Central, per degustar vins i brandis genuïns de Samarkanda.
És dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Tornada a l’hotel.
Sopar i l’allotjament.
8

SAMARKANDA

Esmorzar a l’hotel. Avui continuarem visitant la ciutat, anirem  a visitar un taller de fabricació de paper. Durant molt temps, Samarkanda ha estat famosa com a centre de fabricació de paper d'alta qualitat.
En el taller d'un mestre veurem com l'escorça de la morera es converteix en paper. Passarem per la tomba del Profeta Daniel, Museu de la ciutat etc.
Dinar durant la visita, Tarda per les últimes compres, sopar i allotjament.
9

SAMARKANDA - BARCELONA - TERMINALS

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport, per abordar el vol internacional cap a Barcelona. Arribada i retorn a les nostres terminals.

Ubicació

Tashkent, Urgench, Jiva, Bujarà, Samarkanda

s