fbpx

Tarragona

977 254 463

Valls

977 600 808

Reus

977 331 488

yunnan la xina rural

YUNNAN, LA XINA RURAL

YUNNAN, LA XINA RURAL

per person

15 dies – del 11 al 26 de maig 2019

Circuit en grup a la Xina rural

AQUEST PREU INCLOU:
 • – Trasllats terminals / aeroport / terminals
 • – Trasllats terminals – aeroport – terminals / aeroport – hotel – aeroport
 • – Coordinador acompanyant des de Barcelona
 • – Bitllet aeri regular anada i tornada i vols domèstics amb trasllats inclosos
 • – 13 nits hotels segons el programa. Hotels amb encant i de caràcter local a les poblacions de Xizhou (Dali), Shaxi, Shuhe (Lijiang) i Zhongdian ( Shangri-la)
 • – 13 esmorzars, 12 dinars i 13 sopars ( inclòs 1 sopar especial d’ “Ànec lacat”)
 • – Totes les visites especificades a l’itinerari amb entrades incloses
 • – Guia local de parla espanyola a Pekin
 • – Taxes aèries 405 € (subjectes a possibles modificacions)
 • – Visat d’entrada al país 155 € ( a reconfirmar)
 • – Ampolles d’aigua mineral durant tot el recorregut
 • – Assegurança bàsica de viatge
NO INCLOU:
 • – Begudes en els àpats
 • – Propines a guies i xofer
 • – Maleters
 • – Extres personals
 • – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou
NOTA:
 • L’Agència es reserva el dret a alterar o modificar el recorregut de qualsevol dels itineraris d’aquest circuit. Al fer la reserva del viatge es cobrarà el 40%. El preu total del viatge haurà d’estar totalment abonat tres setmanes abans de la sortida. Preu subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant, taxes, impostos,divises. Condicions segons contracte.
15 dies
 • Destinació
 • Sortides
  Valls - Reus - Tarragona
 • Preu
  Preu persona hab. doble: 3710€ / Sup. Individual: 895€ / Assegurança opcional anul·lació: 78€
1

DIA 11. TERMINALS – AEROPORT BARCELONA – KUNMING

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Trobada amb la nostra guia i tràmits de facturació. Sortida del vol destí Kunming.
Nit a bord.
2

DIA 12. KUNMING

Arribada a Kunming, capital de la província de Yunnan i  coneguda  com "La ciutat de l'Eterna Primavera", que permet gaudir d'un clima temperat durant tot l'any. Trasllat a l’hotel.
Sopar de benvinguda i allotjament.
3

DIA 13. KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI

Pensió completa. Esmorzar i sortida cap al petit poble de Tuanshan, on passejarem per les seves antigues cases perfectament conservades i gaudirem de la seva arquitectura tradicional de l'època Ming.
També visitarem el pont de Shuanglong o dels Dos Dracs, construït durant  la Dinastia Qing, obra mestra entre els ponts de la Xina.
Seguirem fins Jianshui, antiga ciutat de la ruta de la Seda. Avui, aquesta petita ciutat és com un veritable museu d'arquitectura antiga. Arribada a Jianshui i allotjament.
4

DIA 14. JIANSHUI

Pensió completa. Esmorzar i visita de la ciutat antiga. A continuació, sortida cap a Yuanyang, petita població situada a 1800 m d'alçada i llar de les minories Yi i Hani, on es troben les terrasses d'arròs més belles i espectaculars del món incloses a la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO des de 2013. Arribada i trasllat a l'hotel de Yuanyang.
5

DIA 15. YUANANG

Pensió completa. Dedicarem el dia a descobrir els voltants de Yuanyang amb les seves terrasses d'arròs i les poblacions de les minories Yi i Hani. Si el clima ho permet, farem una caminada d’aproximadament  1 hora entre terrasses. Allotjament.
6

DIA 16. YUANYANG – SHILIN O BOSC DE PEDRA

Pensió completa. Esmorzar i sortida cap a Shilin o Bosc de Pedra, recentment inclòs en el Patrimoni Mundial de la UNESCO, un dels exemples més espectaculars de paisatge.  Arribada i visita. Trasllat al nostre hotel de Shilin.
7

DIA 17. SHILIN – WEISHAN

Pensió completa. Esmorzar i sortida cap Weishan, on visitarem la muntanya de Weibaoshan, una de les catorze muntanyes taoistes més importants del país. A la tarda visitarem la ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming. Allotjament a Weishan.
8

DIA 18. WEISHAN – DALI – XIZHOU

Pensió completa. Sortida per visitar Dali, situada entre les majestuoses muntanyes de Cangshan amb una alçada mitjana de 4000m i el llac Erhai. Es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i conserva l'arquitectura tradicional dels bais. Seguirem fins Xizhou, habitada per l'ètnia Bai. Allotjament en un hotel amb encant ubicat en una  antiga casa que va pertànyer a una família molt important que comerciava amb te.
9

DIA 19. XIZHOU – ZHONCHENG – SHAXI

Pensió completa. Esmorzar i visita de les poblacions Bai de Xizhou i Zhoucheng on descobrirem la seva típica arquitectura, el seu mercat local i provarem una de les seves especialitats.  Continuació cap a Shaxi, que va ser un important poble comercial a l'antiga ruta del Te i dels Cavalls i encara conserva carrers empedrats i cases tradicionals tal com estaven fa mil anys. Arribada i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga.  Allotjament.
10

DIA 20. SHAXI – SHIBAOSHAN O MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA – ZHONGDIAN

Pensió completa. Sortida per visitar Shibaoshan o la muntanya dels tresors de pedra, àrea muntanyosa amb escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys que representen la vida del regne de Nanzhao (748-902) i la influència del Budisme Mahayana procedent del Tibet . Des d'aquí i si el temps ho permet, baixarem la muntanya a peu, és una caminada fàcil d'aprox. 1 hora i mitja. Continuarem fins a Zhongdian, en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 metres d'altura sobre el nivell del mar, que marca l'inici del món tibetà. Coneguda amb el nom de Shangri-la, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a  la novel·la de James Hilton "Lost Horizon". Trasllat a l'hotel i allotjament.
11

DIA 21. ZHONGDIAN

Pensió completa. Esmorzar i visita del Monestir Songzanglin, conegut  com el "Petit Potala". Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos i el poble tibetà situat al costat del monestir. Passejarem per la ciutat antiga i visitarem la Reserva Natural de l'Estany Napa, una de les praderies més grans de la zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d'animals, cavalls, ovelles, ànecs salvatges, etc. Retorn a l’hotel i allotjament.
12

DIA 22. ZHONGDIAN – GOLA DEL SALT DE TIGRE – SHUHE (LIJIANG)

Pensió completa. Sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang, que conserva intacte i en la seva totalitat el nucli antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l'aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550m). Va ser declarada en 1999 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. En ruta visitarem la impressionant Gola del Salt del Tigre, on les aigües del riu Yangtzé han creat una de les goles més profundes del món. Arribada i trasllat a l'hotel amb encant . Temps lliure per visitar la ciutat antiga i allotjament.
13

DIA 23. LIJIANG – PEQUÍN

Pensió completa. Visita de la ciutat antiga de Lijiang amb el  seu mercat local, un dels més grans i variats de la província.  A l'hora acordada, trasllat a l'aeroport per agafar el vol direcció Pequín. Dinar lleuger a l'avió. Arribada. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.
14

DIA 24. PEQUÍN

Pensió completa. Esmorzar. Sortida per fer la visita de la Gran Muralla, de 5.000 quilòmetres de longitud, i el Palau d'Estiu, compost pel Llac Kunming i la Colina de la Longevitat.  Dinar.  Retorn a Pequín. Temps lliure. Sopar d’Ànec lacat. Allotjament.
15

DIA 25. PEQUÍN

Pensió completa. Esmorzar. Visita de la Plaça de Tian An men, on es troba la Ciutat Prohibida, amb 9.900 sales i habitacions, número que representa la pau eterna. Dinar.  Temps lliure fins a l'hora del sopar i trasllat a l'aeroport. Tràmits de facturació i sortida en el vol directe fins a Barcelona. Nit a bord
16

DIA 26. AEROPORT PEQUÍN – AEROPORT BARCELONA - TERMINALS

Arribada a Barcelona i trasllat a les nostres terminals

Ubicació

Xina: Kumming, Tuanshan, Jianshui, Yuanang, Shilin, Weishan, Dali, Xizhou, Zhoncheng, Shaxi, Shibaoshan, Zhongdian, Shuhe, Lijiang, Pequín

s