Circuits

Viatges en grup amb guia acompanyant

Circuits en grup des de Valls, Reus i Tarragona

Descobreix l’oferta de viatges en grup que oferim amb guia acompanyant i guia local en cada destinació. Sortint des de Tarragona, Reus i Valls, Viatges Mestres porta organitzant circuits en grup des de fa més de 25 anys, tant en països propers d’Europa com els més llunyans d’Àsia, Àfrica o Amèrica.

Ens ocupem de tots els temes organitzatius i de planificació; trasllats, allotjaments, àpats, visites, etc. Perquè estigueu tranquils i viatgeu amb seguretat, tot gaudint de l’experiència de viure vivències per tot el món.

Una de les nostres especialitats són els viatges amb guia acompanyant.

N’organitzem de tot tipus: des de una excursió d’un dia a un lloc pròxim (sortides culturals, gastronòmiques, a la natura…) fins llargs viatges a països llunyans (ens ocupem de tot, el desplaçament, allotjaments, àpats, visites, etc…)

Som conscients que els viatges per a grups requereixen una atenció especial, tenim l’equip de professionals adequat per portar a bon port el vostre viatge, des de que comencem a plantejar-lo fins que arribeu de tornada amb una de les millors experiències de la vostra vida.

Tot tipus de grups ja han dipositat la seva confiança en la nostra organització:

– Grups d’amics o familiars
– Associacions Culturals
– Associacions de Veïns
– Clubs esportius
– Escoles, Instituts, Acadèmies
– Empreses, per als seus viatges d’incentius
– Llars de jubilats, Parròquies

La nostra experiència i coneixement del sector turístic són una gran garantia en els serveis que prestem, i la millor ajuda alhora d’aconsellar-vos i organitzar el viatge per al grup, més adequat a les vostres necessitats.