Sobre nosaltres

IMG 20171022 103136 2 scaled
autocar de viatges mestres amb saint michelle de fons

Som una agència de viatges minorista. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector turístic

Som una empresa familiar on actualment convivim la primera, la segona i la tercera generació. Una combinació perfecta, doncs s’uneixen la experiència i els coneixements, amb la formació acadèmica i l’aplicació de la tecnologia per a productes turístics.

Volem ser la vostra agència de referència perquè únicament us concentreu en gaudir del viatge i de les seves vivències. Per a moltes famílies ja ho som, doncs ja són dues i a vegades fins a tres, les seves generacions que ens confien els seus desplaçaments i els seus viatges.

Posem a la vostra disposició tota la informació que necessiteu alhora de preparar un viatge. El desplaçament (Bitllets d’avió, tren, autocar…), Allotjament (Hotel, Chateau, Bed & Breakfast, Apartament, Casa Rural…), Visites i espais més destacats, Rutes, Serveis (Assegurances de viatges, Lloguer de cotxes i autocars, Entrades).

Us assessorarem i aconsellarem per que gaudiu d’una vivència inoblidable, des d’una escapada a una ciutat europea d’allò més glamurosa fins el més sofisticat i aventurer safari fotogràfic.

Perquè viatjar amb Viatges Mestres?

Això és el que oferim en la nostra agència

Experiència

Som una empresa creada fa més de 30 anys coneixedors del sector turístic, que us atendrem i assessorarem d’acord amb les vostres preferències i necessitats.

Garantia

La tranquil·litat que comporta saber que complim tots els requisits legals.

Preu

Estem al dia en tecnologies d’última generació per a productes turístics, la qual cosa ens permet oferir-vos la millor relació qualitat-preu.

Seguretat

Treballem perquè els serveis contractats siguin degudament prestats, i us oferim la resolució de qualsevol problema que pugui sorgir en el transcurs del viatge.

Consultoria

Som professionals de productes turístics, més que venedors, som assessors i consultors turístic que mirem de fer realitat el millor viatge.

Tecnologia

Som una empresa equipada amb les últimes tecnologies i contem amb personal altament qualificat que us garanteix una gestió ràpida i eficaç.

Diversitat

Ens veiem capaços d’oferir-vos tot tipus de serveis de qualsevol especialitat (Estades, Bitlletatge, Assegurances de viatge, Lloguer de vehicles, Viatge combinat, Excursions, Circuits, Creuers, Viatges de Nuvis, Estudiants, Empreses, Congressos i incentius, Viatges en Grup, Viatges a mida, etc.).

Especialitat

Els anys en el sector turístic ha fet que coneguem tot els secrets en viatges.

I les més de 9.990 persones que han viatjat amb nosaltres.

DSC 7280

Les nostres agències

Valls

Plaça Font de la Manxa, 5, 43800

977 600 808

618 311 608

Google Maps

Tarragona

Carrer de López Peláez, 16, 43002

977 254 463

638 907 909

Google Maps

Reus

Carrer Sant Llorenç, 5, 43201

977 331 488

644 769 360

Google Maps

agencia reus entrada

Contacte amb nosaltres